Komsum yuzunden sinirimden uyuyamiyorum

Artik kaldiramiyorum ikiz bebeklerim var.kendime zor yetihorum.bide demezmi kimse senden bisey beklememesi lazim.zaten ondan basja sikbogaz eden yok

Annem soyleyince oh kurtuldum demistim.allahim nasil bir yuzsuzluk bu.engelledim numarasini gecen geldi ev numarami istedi.telin mesgul caliyo dedi.ev numarami kimseye vermihorjm dedim vermedim

Evde olduğunu görse bile açma yada dediğim gibi aralıktan müsait değilim de konuşmasına izin verme kapa kapıyı.

Bizim ki bütün sokağı gezip gelirdi biz bi mahalle ugrasamiyorduk yaşlı teyzeler dışarda sohbet ederlerdi o da rahatlardi yazık . Sizin ki bi tek size sararsa eyvah . Kesinlikle ayağını kesmelisiniz. .

Acmayin kapiyi , sizi gorup niye acmadin derse eşim musade etmiyor cocuklarla ilgilenip zaten yoruluyorsun misafir agirlama diyor kusura bakmayin diyin. O geldikce acmayin daha da ilişmez

tam ayip olmasin diye birkac kere musait degilim deyip iceri almayin,hala anlamazsa soyleyin diyecektim zili kapattiginizi bildigi halde yapiyormus,direkt yuzune soyleme safhasina gecin bence.saygisiz, anlayissiz insanlardan nefret ediyorum

Okadar biktimki kadindan.tam karsimda.kocagun balkonda radar gibi resmen.ensonunda gelme dicem galiba.rahatsiz oluyorum diye zilimi kapattigimida biliyor.ruhhm daraldi daraldi artik.yarin diycem cocugumu calistiramadim sinavina diye
tahmin edebiliyorum benim ağzım komşudan yanınca inanılmaz temkinliyim... neredeyse 1 seneye yaklaştım yeni evimdeyim sürekli bir hayırlı olsun vardı kahve içmeye gelinler vardı çalışıyorum yoğun oluyorum musait bir zamanda diyordum. şimdi işten ayrıldım rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum evde olduğumu anlıyorlar tabi haliyle... yarın öbür gün ne olur bilmem... bazen kapı çalıyor açmıyorum ne yalan söyleyeyim... geçen yönetici eşime söylemiş kapıyı çaldık açan olmadı diye. eşim evde yalnızken kapıyı kimseye açmaz bilgi vermek için kapıya gelmenize gerek yok telefon numaramdan bana ulaşabilirsiniz demiş. amaç yönetici seçimleri vardı tanışacak kaynaşacak işte amaç bu... hiç uğraşamam gerçekten... zaten çok meraklı hepsi eve taşınırken bildiğin hepsine özgeçmişimi vermiş kadar oldum zaten fazlasına gerek yok... sonra benimde ruhum daralıyor... siz iyisi mi açıkça söyleyin.. burada kafama yatan bir tane komşum var o da çalışıyor hafta sonları eşlerle birlikte görüşüyor keyifli zaman geçiriyoruz... ona da gelip duruyorlarmış. evine almış birgün sonra bakmış devamı gelecek... kadın yarın bana kahve içmeye gel diyince kusura bakma komşu çok zamanım olmuyor çalışan bir bayanım öyle çok komşuluk yapamıyorum demiş. o günden sonra günaydın, iyi akşamlar o kadar... sizde açıkça söyleyin gitsin...

tam ayip olmasin diye birkac kere musait degilim deyip iceri almayin,hala anlamazsa soyleyin diyecektim zili kapattiginizi bildigi halde yapiyormus,direkt yuzune soyleme safhasina gecin bence.saygisiz, anlayissiz insanlardan nefret ediyorum
Bi geldimide saatlerce gitmiyor.sanki kadinla ayni evde yasiyoruz.hergun hergun cesitli bahaneler.

Beni kizi yerine koyuyormus.deliriyorum artik.kendimi yirtasim geliyo

Of aynen senden degerli mi yaa. Kırmayalım dedikce kırılacak kalbimiz kalmadı. Utanmazliginin cezasi olsun ona. Ne vardı imalarindan anlasa da kendi bu sozleri duymasaydi.
Ona ettigim imalari biri bana etse yerin dibine girerdim.bazen hastayim diyorjm surat asiyorum bu sefer nasil oldun demeye geliyo.

yarın gelirse banyoya giricektim dışarı çıkıcam ben sana sonra uğrarım diyip kapatsana kapıyı. meşgul olduğunu bu şekilde vurgulayabilirsin
Yarin gelirse zaten.cocugumu calistiramadim bugunku sinavina diycem.bundan sonra haftasonu calin kapimi diycem

Teyzemin eli aciktir ve yaptigi yemek pasta vs. lezzetli olur. bir komsu teyzeleri vardi durmadan senin kekin guzel oluyor bana da cirp sana zahmet misafirim gelecek (malzeme vermek yok tabi) , salata yapacak kivircigindan domatesine malzeme istemek, eve oturmaya geliyor kuruyemis ikram ediyorlar sundan biraz koyda benim adama da gotureyim demeler.. Teyzem yün yikarken iki tane yastigim var arada bunu da yika diyip emrivakiyle birakmalar..

Cok sinirlendim komşu tabi onemli ama kendini kullandirtmanin ne alemi var Allah askina. Dur demeyi , hayir demeyi bilmemiz lazim biz karsi taraf kirilmasin derken hayatimizi iskenceye ceviriyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…