- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Kesinlikle vermicem artik hicbiseyBulmuş işin kolayını ekmek elden su gölden. Kullanmıyormuşum da ona verecekmişim ne münasebet. Bundan sonra vermeyin hiç bişey eşek eşeği ödünç kaşır.
Artik sebzeyi fln gectim parami versin onu vermezse kesinlikle kapiya falan koymam binada rezil edermdurumu iyi diyorsun ya
ne verdiyesn yaz bikagida atlamdan eline tutustur ver de
oh iyi valla kariya bak ne de guzel kullanyor
Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedimne isterse yok bebegim var çıkıp alamıyorum sonunu sana vermiştim de.
bedavaya yaşıycak herhalde birşeylerin taksitine size güvenerek girdi.
Kapıyı çoğu zaman açma, ben bazen öyle yapıyorum. Bebeği sürekli uyandırıyorsa bigün söylersin "bundan sonra zile basma kapıya tıklat bebek uyuyor" diye. Bide yatak örtünü bana ver demesi de tuhaf. Kadın çıkarcı bi tip anladığım kadarıyla. Bence kapıyı fazla açma daha sonra karşılaşırsanız banyodaydım, tuvaletteydim yada müsait değildim dersin.Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim
Bunu gercekten diyorsa normal degil ,saka yapiyor herhalde uzak durun bu kadin sizin paranizin hesabini bile yapiyormus.Fazla harcadiginiz onu ne ilgilendirir.Kardesler arasinda en cok harcayan benim kardeslerim bile ver ben sakliyim demez .Cok mu samimisiniz.Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
çokk uyanık ve itici.. 16 yıllık çocuklugumun berber geçtiği çok yakın arkadaşım 1 yıllıgına komşum oldu çok ta severim kendini..Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim
Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
Hayir kesinlikle cok samimi degilimBunu gercekten diyorsa normal degil ,saka yapiyor herhalde uzak durun bu kadin sizin paranizin hesabini bile yapiyormus.Fazla harcadiginiz onu ne ilgilendirir.Kardesler arasinda en cok harcayan benim kardeslerim bile ver ben sakliyim demez .Cok mu samimisiniz.
Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?