komsum....

Kapıyı çoğu zaman açma, ben bazen öyle yapıyorum. Bebeği sürekli uyandırıyorsa bigün söylersin "bundan sonra zile basma kapıya tıklat bebek uyuyor" diye. Bide yatak örtünü bana ver demesi de tuhaf. Kadın çıkarcı bi tip anladığım kadarıyla. Bence kapıyı fazla açma daha sonra karşılaşırsanız banyodaydım, tuvaletteydim yada müsait değildim dersin.

Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
Bunu gercekten diyorsa normal degil ,saka yapiyor herhalde uzak durun bu kadin sizin paranizin hesabini bile yapiyormus.Fazla harcadiginiz onu ne ilgilendirir.Kardesler arasinda en cok harcayan benim kardeslerim bile ver ben sakliyim demez .Cok mu samimisiniz.

Ben elimde pek para tutamam bi markete gitmeme bakar bana diyo sn cok harciyon parani ver ben saklayim hee oldu dedim
çokk uyanık ve itici.. 16 yıllık çocuklugumun berber geçtiği çok yakın arkadaşım 1 yıllıgına komşum oldu çok ta severim kendini..
bukadar yakın olmamıza ragmen kusura bakmalar özürler hvada uçuştu .. kadın yüzsüz uzak dur allah aşkına.. eşim sevmiyor komşuluk yapmamı de alınırsa da çok ta umrumda olmazdı açıkçası benim.

Elifduru anlaşılan çok gençsin..Hala ne duruyorsun kadın yatak örtüsüne kadar istemiş her Zile bastığında açıyor,her bişey istediğinde veeiyormusun? İnsanliktirr gerçekten ihtiyacı olur verilir ama bu kadın için siz bakkal modunda olmuşsunuz.olmaz öyle nerede durmasi gerekiyor bilmeli.Bebeğinde var nasıl okadar rahat Zile basar içeri girer.bence bı ara annenlere filan gitt unutsun seni biraz ve sonrasında koy postayı..Yüz verme ccok arsız bence.uzak dur.

Aynı benim eski Komşum yeni evliydim ve baya saftım dediğiniz gibi diğer komşular onunla hiç muhabbet bile etmezdi habire benim evimdeydi kadın bi de küçük çocukları vardı bizden alıp kendi evine taşıyordu ne bulursa. 2 tane elektrikli süpürgem vardı en son birini isteyince yeter artık be dedim uzaklaştım. Yani vermek çok güzel bişey hiç karşılıkta beklemem ama karşındakini kullanmak başka bişey siz de kullandırtmayın kendinizi.

bi insanla araya mesafe koymak bu kadar zor mu ?

Kapi yumruklamak nedir koskoca kadın. Tam o sirada hem cocuklari gelirse veya kendisi geldiginde sinirli sekilde kapiyi acin her seferinde ayni sey oluyor cocuk uyutuyorum uyaniyor kapima vurmayin diyin. Yoksa buzdolabini da goturucek kadın.

Bende de yok deyip geçin bir olur iki olurda süreklide olmaz yani

Allah kurtarsın ne diyelim böyle insanlara kendi gibi birilerinle karşılaşsınlar da anlasınlar

Hayir kesinlikle cok samimi degilim

Ah ah... bi tane de bende vardı aynisindan yan komşum. Hiç saatini sasirmadan sabah 9 da aramaya başlardı acmayinca kapıya gelirdi. Sürekli borç istemesi filan. En Son tartışarak ayırdık yollarimizi başka türlü anlamazlar emin ol.

Uyanik senin üstünden geciniyor zil bozuksa kapiya yazi as çocuk uyuyor calmayin diye istedikleri herseye yok deyin cok rahatsiz edici bir durum bende samimi olmuyor um komsularla artik zaman kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…