komsum....

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
33
Arkadaslar cok fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum bi tane komsum var artik biktirdi kendinden 2 tane cocugum var gunduz uykusuna yatiriyorum biri henuz 5 aylik hergun geliyo cocuklar uyuyo oluyo zile basiyo bazen acmak istemiyorum 5 yasinda bi oglu var resmen kapiyi yumrukluyo... her gordugu seyi istiyo ornegin yatak ortusu kullanmayi cok fazla sevmiyorum sadece misafir gelecegi zaman flan ortuyorum sen cok kullanmiyosun bana ver diyo evimiz markete manava cok yakin bazen geliyo domates salatalik istiyo kisir yapcaktim evde kalmamis diye geliyo yumurta istiyo hani bunlar 1 2 defa olsa tamam dicem ama surekli yapiyo pilav yapcakmis pirinc jstiyo ( ben kesinlikle kimseden bisey istemem pirinc yoksa bulgur pilavi yaparim sart degil yani pirinc pilavi yapmam ) hani durumlari kotu olsa yok alamiyo sanirim dicem ama durumlari cok cok iyi en son bayramdan once geldi benden 10 lira borc istedi aksam veririm dedi hala gelmedi tabi diger istediklerininde hicbirini geri getirmedi hani digerleri icin sesimi cikarmadim ama artk kndimj aptal yerine konulmus hissediyorum sizce ben bu parayi isteyimi yoksa getirmesinimi bekleyim ve bu konudan rahatsiz oldugumu nasil belli etmeliyim

Zilim bozuldu ozellikle yaptirmiyorum ama israrla kapiyi yumrukluyo
Kapıyı aç tersle.bidaha bu şekilde çalmayın benim kapımı çocuk uyutuyorum de.bişey istemeye gelincede bizde de kalmamış de.bilaç sefer böyle yaparsan bidaha gelmez heralde.

Lütfen kendinizi kullandırmayın, bu düpedüz kullanmak. Gidin isteyin paranızı, "vermeyi unuttum galiba canım, 10 liramı alabilir miyim" deyin. Bu zamanda para kazanmak gerçekten kolay değil. Sizin üzerinizden tasarruf yapıyor. Bir şey istemeye geldiğinde de sizde kalmadığını ya da size yetecek kadar kaldığını söyleyin, vermeyin. Çok çirkinmiş tavrı.

Gelip bir şey istediğinde bizde de bitti, manav market çok yakın gidip alabilirsin de. Çocuk var, iş var, gidemedim, yemek ocakta gibi şeyler söylerse de, bizde de oluyor bunlar ama alışveriş yapmamıza engel olmuyor diyerek sırıt, işim var şimdi de kapıyı kapat. Biraz aklı varsa rahatsız etmez seni bir daha.

Yuzum cok yumusak sanirim bu yuzden hep saf yerine konuluyorum ama soylediginiz gibi yapicam artik

Ewt bnde kullanildigimi dusunuyorum artik ben o binaya sonradan tasindim yani tasindigimda herkes birbirini taniyodu hic kimse o kadini dogru duzgun eve almiyo ama artik bende bunaldim tahammulum kalmadi kesinlikle artik bisey vermicem

Bulmuş işin kolayını ekmek elden su gölden. Kullanmıyormuşum da ona verecekmişim ne münasebet. Bundan sonra vermeyin hiç bişey eşek eşeği ödünç kaşır.
Kizim icin sac spreyi aldim kolay taransin diye onu gordu benim sacimada sk benimkidw hic taranmiyo diyo yani artik gulsemmi aglasammi bilemedim yani cok afedersinjz biz kocamla soyle guzel seks yapiyoruz desem kocani odunc ver dicek o kadr yuzsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…