- 17 Aralık 2016
- 425
- 354
- 53
- 33
- Konu Sahibi elifduru2101
-
Kapıyı aç tersle.bidaha bu şekilde çalmayın benim kapımı çocuk uyutuyorum de.bişey istemeye gelincede bizde de kalmamış de.bilaç sefer böyle yaparsan bidaha gelmez heralde.Zilim bozuldu ozellikle yaptirmiyorum ama israrla kapiyi yumrukluyo
Aynisini diycektimZili sök
Geldiginde evde yokmussun gibi davran
Yuzsuzmus biraz
Yuzum cok yumusak sanirim bu yuzden hep saf yerine konuluyorum ama soylediginiz gibi yapicam artikGelip bir şey istediğinde bizde de bitti, manav market çok yakın gidip alabilirsin de. Çocuk var, iş var, gidemedim, yemek ocakta gibi şeyler söylerse de, bizde de oluyor bunlar ama alışveriş yapmamıza engel olmuyor diyerek sırıt, işim var şimdi de kapıyı kapat. Biraz aklı varsa rahatsız etmez seni bir daha.
Ewt bnde kullanildigimi dusunuyorum artik ben o binaya sonradan tasindim yani tasindigimda herkes birbirini taniyodu hic kimse o kadini dogru duzgun eve almiyo ama artik bende bunaldim tahammulum kalmadi kesinlikle artik bisey vermicemLütfen kendinizi kullandırmayın, bu düpedüz kullanmak. Gidin isteyin paranızı, "vermeyi unuttum galiba canım, 10 liramı alabilir miyim" deyin. Bu zamanda para kazanmak gerçekten kolay değil. Sizin üzerinizden tasarruf yapıyor. Bir şey istemeye geldiğinde de sizde kalmadığını ya da size yetecek kadar kaldığını söyleyin, vermeyin. Çok çirkinmiş tavrı.
Cok utanirim ben dha bi kere bile gitmedim onun evine cunku hoslanmadigim muhabbeti sarmayan bi insanin evine kolau kolay gtmemSiz onların kapısını şiddetle çalın ve paranızı isteyin.
Kizim icin sac spreyi aldim kolay taransin diye onu gordu benim sacimada sk benimkidw hic taranmiyo diyo yani artik gulsemmi aglasammi bilemedim yani cok afedersinjz biz kocamla soyle guzel seks yapiyoruz desem kocani odunc ver dicek o kadr yuzsuzBulmuş işin kolayını ekmek elden su gölden. Kullanmıyormuşum da ona verecekmişim ne münasebet. Bundan sonra vermeyin hiç bişey eşek eşeği ödünç kaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?