komsum....

Ne kadar ilginç insanlar var..
Sizde çok yumuşak olmayın bence böyle yaptıkça daha da yüzsüzleşmiş bundan sonra geldiğinde de kapınızı yarım açın ; "Bende de Yok çocuğumda uyuyor , tekrar bu şekilde çalmayın kapımı" deyip direk kapatın bence..
Bende komşularımla samimi değilim , görünce "Merhaba , İyi günler" o kadar onun haricinde ki komşuluklar bu zamanda gerçekten gereksiz eskisi gibi değil ki hiç birşey..

Böyle modellerden kurtulmanın tek yolu küsmesini sağlamak aynısından bende de vardı samimi değildik ama haftanın 3-4 günü kapımı çalıp birşey isterdi üstelik yanıbaşımızda marketler manavlar varken internet şifresini istedi vermedim sonunda küstü de kurtuldum
bir kere sıvı yağ istedi bardak getirmiş kocaman sürahi gibi verdim on gün sonra bir daha istedi yok yağım dedim o zaman kardeşimi göndereyim de alsın marketten dedi şaka gibi, keşke almışken bir bardakta bana ver deseydim hiç aklıma gelmedi

Bnde de vardi birtane oyle komsu birgun ütümü istedi kendi utusu bozulmus uc kere aldi kullanmalik kendisine utu almayacagni annesinin yanina tatile geldgi zamn ütü getirecegini ve o zamna kdar bnim ütumu kullanacagni soyledi bnde 4.isteyişinde veremem dedim elektronik esya nolur nolmaz dedim o gun bugundur benmle konusmuyor kendi bilir :)

Enayilikle hiç ilgisi yok insanlik yaptığınız. Gerçekten olmasa evinizde verebilir misiniz ? Burda görünen tek sorun zile basıp bebeğin uyandırılmasi. Bunu açık açık konuşabilirsiniz. Komşu komşunun külüne muhtaçtır hiç aklınıza gelmeyecek bir şey gelir başınıza kapını calacaginiz insan olsun.

Siz insanlık yapmışsınız o astarını istemiş. Çok affedersiniz ama çirkefleşmezseniz yüzsüzlükleri bitmeyecektir. İyice tersleyin.

Yanı herşeyi anladım da , yatak örtülerini istemek nedir yahu :/
Cok fazla yuz goz olunmuş. Acil mesafenizi koyun.

Isterse sabaha kadar yumruklasin kapiyi acmayin. Esim kiziyor falan deyin. Cocuklarimin uykusu bolunuyor lutfen artik rahatsiz etmeyin deyin .

Ben de komsum yüzünden komşuluk iliskilerinden nefret eder oldum. Kapimi açık buldukları an dalıyorlar içeri.. bebeğim var zaten temizlik takintim cabasi terlik bile giymeden bi de
Normalde 1 isteyene 3 veririm ama bunlara kapıya attığım çöpü bile vermek içimden gelmiyor.
Market posetine kadar ister mi insan 1 değil 2 değil 3 değil yani. Sebzeleri saymıyorum bile..
Ben yapamıyorum siz yapın bari sert çıkışın başka yolu da yok

2 gün önce gece saat 11 gibi kapı çaldı,üst komşu gelmiş. Kadını tanımam bile asansörde görürsem selam veririm ama çenesi çok düşük sürekli konuşmaya çalışır.

cümle aynen şu:"ayy canımmm kocam patates istedi de kızarttım ama ketçap yokmuş yiyemedi öğrencisin (?) sen sende vardır bi versene"

evde ketçap vardı hem de yeni almıştım ama elzem bir ihtiyaç olmadığı için ve kadınla samimiyet kurmak istemediğim için "bende de yok" dedim gitti.

bir dahaki gelişinde kısa cevaplarla sizde de olmadığını söyleyin. yoksa bu tipler yüzsüz oluyor.

Herkes duracağı yeri bildikten sonra komsuluk neden olmasın?
Benim oturduğum apartmandaki komsularimla aramiz çok iyidir. Herkes birbirinden birsey istemiştir ben komsularimdan komsularimda benden..
Ama fazlası zarar hergun hergun gelip bisey istenmez herşeyin bi sınırı var
Fazlası da boğar

Yerinizde olsam kapıyı açmam veya açar müsait değilim deyip hemen kapıyı kapatırım. Bir şey istersede bende de yok deyin

defalarca böyle yüzsüz komşularla ilgili konu açıldı. benim anlamadığım insanlar bunlara niye yüz veriyo, kibarlıktan anlamayanı kırmaktan niye çekiniyo

kapıyı açmama taraftarı değilim. kapıya çık ve öyle yumruklamayın çocuk uyuyor de.
istediği şeyler içinde 'bende de yok' de. nolucak ki. bu kadar zor olmamalı

Araya mesafe koy sende isteyemeyeceği şekilde davran geldiğinde kapıyı açma ya da misafirim gelecek müsait değiliz falan de

markete gidip pirinç alsın bir zahmet..
eve bile sokmayın böyle tipleri..
kapıya yazı asın "bebek uyuyor gürültü yapmayın" diye..

Komşular anneme de böyle yaparlardı biz çocukken , yıllar geçti hala anlatır ve dertlenir ne biçim insandı onlar diye.Bir an önce tedbir alın sonra çok pişman olunuyo insan kendini kullanılmış hissediyor.

Ayrıca komşu iyi bir insan değilse değil görüşmek selam bile vermeme taraftarıyım.Bir çoğu dedikoducu ve kıskanç oluyo.Sürekli evi gözlüyorlar.Mesafeli olmak şart oluyo mecburen kapı yumruklamak nedir yahu !?

benim komşum bişey istemiyor ama zorla çocuğunu baktırmak istiyordu. bakkala ya da başaka işi olduğunda bırakmak istiyordu. hamileyim 4 aylıkken işten ayrıldım evimi temizliyorum hava serin bütün camlar açık getirmiş çocuğu 5 dk bakar mısın dedi. direk hayır bakamam inatla bıraktı çocuğu. dedim bir daha bana asla çocuğunu birakma hem çocuk durmuyor çok ağlyor daha 6 7 aylık hemde ben hamileyim. neyse geçen yine getirdi benim karnım burmunda kızdım demedim mi ben sana bana çocugunu bırakma diye yalvar yakar bıraktı ama çocuk avazı çıktığı kadar ağlıyor evi yıktı geçti kadın çocugun ağlamasına gelip geri aldı. o gün bu gündür çıt yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…