- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Hayırlı günler Arkadaşlar..
Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm
Doğumdan sonra yaşadığı bir durum sanırım abimin eşi de öyle oldu sonra kürtaj oldu geçti . İnşallah daha önemli birşey yoktur ama Dr bunun nedenini anlar yani kanamanın nerden olduğunu anlamiyorsa ya kanama çok yoğundur ya da yeterince donanımlı değildir drHayırlı günler Arkadaşlar..
Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm
Hamile değilKaç aylık hamile ?
İnşallah o üzüldükce bende çok üzülüyorum kanaması hiç durmuyor.Aynısını teyzem yaşadı sıvı aldılar temiz çıktı insallah temiz çıkar komşunun ki de rabbim yüzüne baksın♥
Kürtaj diyince aklıma ilk o geldiHamile değil
İşte banada o garip oldu kanamanın sebebi nasıl ANLAŞILMAz anlamıyorum daha önce tüp bebek oldu o yüzden doğum yaptığı hastane daha donanimli oraya gidicekler ama hafta sonu girdi beklemesi çok zor. Üzüntüden bende hiç bişey yapamıyorum inanki eşim askere gidicek şehir dışına cikicaktim ben ama onu bile ertleicem hastalık durumuna göre bende çok zor stresli zamanlar geçiriyorum çok üzüldümDoğumdan sonra yaşadığı bir durum sanırım abimin eşi de öyle oldu sonra kürtaj oldu geçti . İnşallah daha önemli birşey yoktur ama Dr bunun nedenini anlar yani kanamanın nerden olduğunu anlamiyorsa ya kanama çok yoğundur ya da yeterince donanımlı değildir dr
Yok inşallah öyle bir durum olur hemen ayağa kalkar çünkü burada kimsesi yokKürtaj diyince aklıma ilk o geldi
Rabbim sifa versin hamileliği sonlanıp mecburi kürtaj olup bikaç gün icinde ayaga kalkan cok fazla arkadasım var umarım sizinkide en kısa sürede iyileşir
Umarim öyle olur Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah
Benimde çok yakım böyle bir durum yaşadı. Fakat ameliyat oldu diye hatırlıyorum çünkü bebek tutunamıyordu. Daha sonrasında da 9 ay boyunca yani doğuma kadar iğne oldu çok şükür herşey yolunda şimdi
Kürtaja gelince de kanamasına bağlı değişir tabi tecrübem yok ama bir arkadaşım da kürtaj olup hemen ayaklanmisti..
Tekrar geçmiş olsun
Bundan iki yıl önce yoğun olmayan bir ay süren kanamam oldu, çok korktuğum sürekli ağladığım zamanlardı.rahimden parça alınması lazım dedi gittiğim doktor, başka bir doktora daha gittim buna gerek olmadığını rahim duvarında incelme olduğunu söyledi ve bir hap verdi.Kullan devam ederse gel dedi, kullandım kanama durdu.o dönem yaşantımda çok ciddi stres yaşadığım bir dönemdi.Bundan dolayı olduğu ortaya çıktı.Eğer arkadaşınız stresli bir dönem geçirdiyse ondan da olma ihtimali var.İhmal etmeden doktora gitsin ama bir şey çıkmama ihtimali de var.Umarım her şey yolundadır.Geçer gider, ne çok üzülmüştüm diye hatırladığı bir dönem olarak kalır.Çok geçmiş olsun.İşte banada o garip oldu kanamanın sebebi nasıl ANLAŞILMAz anlamıyorum daha önce tüp bebek oldu o yüzden doğum yaptığı hastane daha donanimli oraya gidicekler ama hafta sonu girdi beklemesi çok zor. Üzüntüden bende hiç bişey yapamıyorum inanki eşim askere gidicek şehir dışına cikicaktim ben ama onu bile ertleicem hastalık durumuna göre bende çok zor stresli zamanlar geçiriyorum çok üzüldüm
Hap komşuma da verdiler kanama durmadı hala pazartesi gününü bekliyor oda çok üzülüyor umarım öyle bişeydir çünkü bende çok etkilendimBundan iki yıl önce yoğun olmayan bir ay süren kanamam oldu, çok korktuğum sürekli ağladığım zamanlardı.rahimden parça alınması lazım dedi gittiğim doktor, başka bir doktora daha gittim buna gerek olmadığını rahim duvarında incelme olduğunu söyledi ve bir hap verdi.Kullan devam ederse gel dedi, kullandım kanama durdu.o dönem yaşantımda çok ciddi stres yaşadığım bir dönemdi.Bundan dolayı olduğu ortaya çıktı.Eğer arkadaşınız stresli bir dönem geçirdiyse ondan da olma ihtimali var.İhmal etmeden doktora gitsin ama bir şey çıkmama ihtimali de var.Umarım her şey yolundadır.Geçer gider, ne çok üzülmüştüm diye hatırladığı bir dönem olarak kalır.Çok geçmiş olsun.
Yok yalnız değil evli esi var gündüzde çoğu zaman beraberiz burda gurbette çok halsiz şuan korkuyor kendisi deKürtajdan sonra hemen ayağa kalkılıyor.
Kanaması cok diyorsun evde yalnız kalmasın fenalaşırsa acile götürebilecek biri olsun
Bir yakınım olmuştu böyle, bi türlü geçiremediler rahmi alındı en son.
Allah şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?