Komşum..

Kan acik canli bir kirmizi mi.. adet kani bulanik kahveye donukdur pis kandir yani.. aksi ise hastalikdir.. agrisi varsa filan.. hamile olsa haberi olur herhalde dusuk olsa
Yok et parçası gibi düşüyor arada dedi acayip kanaması oluyormuş hareket ettikçe çok gidiyor dedi ağrısı hiç yok hamile olmasını sanmıyorum zatwn çok zor şekilde çocuk sahibi oldu tüp bebekle doktora Gitti kan testi falan oldu hep muayene oldu ama doktor kanamanın neden olduğunu anlayamadı. Pazartesi kendi doğum yaptığı doktora gidicek

Çok geçmiş olsun, benim bebeğim de 15 aylık oldu ve sürekli leke geliyor bir adetten öbür adete kadar. Fazla değil ama can sıkıcı işte. İnşallah arkadaşının kötü bir şeyi yoktur
Onun leke değil maalesef hiç durmayan yoğun bir kanaması var halsizlik yapıyor oda umarım yoktur kadın olmak ne kadar zor

Konunun tamamını okumadım ilk mesaja bakarak yazıyorum. Rahim duvarı kalınlaşması durumunda kanamalar şiddetli ve parçalar halinde olur. Uzun da sürer, benim bir keresinde 3 ay sürmüştü o derece diyeyim. Takibi bırakın demiyorum ama eğer doktor birşey göremediyse kendi doktoruyla görüşene kadar yapacak pek birşeyi yok. Dinlensin bol su içsin ve ağır şeyler kaldırıp kendini daha fazla yıpratmasın yeter.

Bende oyleydim rahim duvarim kalinlastı kanamam vardi meger hamileymisim anlamadi doktor . Cok uzuldum insAllah gecici bi durumdur yaa şafii sifa versin.

Evet benzer durumu ablam yasadi maalesef. Hastanede bile yatti hatta. Rahim kalinlasmasi dediler. Cok uzun sure tedavi gordu. Kurtaj oldu gecmedi. Her yol denendi. En sonunda rahmini aldilar henuz 36 yasindaydi. Suan bir sorun yok cok sukur. 4 yil oluyor bu olaylar olali. Ama cok zor bir durum. 1 yil o kanamalarla yasadi.

Hastanede neden yattı acaba uzun süreli mi yattım Rabbim abla nizada tekrar bidaha yasatmasin

Kist varsa olur yumurtaliklarda

Korkutmak istemiyorum. Bende böyle başladım ve rahim kanseri olduğumu öğrendim. İyi bir doktora gitsin ve kürtajda alınan parça incelensin o zaman kanser olduğu belli oluyo. Bu arada kürtaj hiç acıtmıyo hemen ayağa kalkıyosun. İyi bir doktora gitsin ben hangi doktora gittiysem stres dedi. Sonra iyi bir doktor buldum kansermişim

Dogum kontrol hapi kullaniyor mu? Onun yüzünden ölümden dönen tanidigim kadar boyle kanama yaşamıştı.

Allah acil sifalar versin. Atlattınız mı? Insallah atlatmışsınızdır

Gittik parça aldilar. Diğer doktorun söylediklerine göre daha güzel konuştu doktor inşallah parça sonucu da güzel çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…