- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Suluportakal
-
Yok et parçası gibi düşüyor arada dedi acayip kanaması oluyormuş hareket ettikçe çok gidiyor dedi ağrısı hiç yok hamile olmasını sanmıyorum zatwn çok zor şekilde çocuk sahibi oldu tüp bebekle doktora Gitti kan testi falan oldu hep muayene oldu ama doktor kanamanın neden olduğunu anlayamadı. Pazartesi kendi doğum yaptığı doktora gidicekKan acik canli bir kirmizi mi.. adet kani bulanik kahveye donukdur pis kandir yani.. aksi ise hastalikdir.. agrisi varsa filan.. hamile olsa haberi olur herhalde dusuk olsa
Onun leke değil maalesef hiç durmayan yoğun bir kanaması var halsizlik yapıyor oda umarım yoktur kadın olmak ne kadar zorÇok geçmiş olsun, benim bebeğim de 15 aylık oldu ve sürekli leke geliyor bir adetten öbür adete kadar. Fazla değil ama can sıkıcı işte. İnşallah arkadaşının kötü bir şeyi yoktur
1 hafta filandı sanırımEvet annesi teyzeleri falan hep erken menopoz olmuş. Peki patoloji sonuçları kaç günde belli oluyor
Merhaba. İnşallah önemli birşey değildir. Benim 50 yaşlarında bir tanıdığımda 1 ay kanaması durmamıştı doktor kürtaj yaptı. Şimdi bildiğim kadarı ile iyiİnşallah o üzüldükce bende çok üzülüyorum kanaması hiç durmuyor.
Merhaba. İnşallah önemli birşey değildir. Benim 50 yaşlarında bir tanıdığımda 1 ay kanaması durmamıştı doktor kürtaj yaptı. Şimdi bildiğim kadarı ile iyi
İnşallah pazartesi günü beraber gidicez. Hep motive ediyorum onu umarım basit bişeydir
Evet benzer durumu ablam yasadi maalesef. Hastanede bile yatti hatta. Rahim kalinlasmasi dediler. Cok uzun sure tedavi gordu. Kurtaj oldu gecmedi. Her yol denendi. En sonunda rahmini aldilar henuz 36 yasindaydi. Suan bir sorun yok cok sukur. 4 yil oluyor bu olaylar olali. Ama cok zor bir durum. 1 yil o kanamalarla yasadi.Hayırlı günler Arkadaşlar..
Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm
Hastanede neden yattı acaba uzun süreli mi yattım Rabbim abla nizada tekrar bidaha yasatmasinEvet benzer durumu ablam yasadi maalesef. Hastanede bile yatti hatta. Rahim kalinlasmasi dediler. Cok uzun sure tedavi gordu. Kurtaj oldu gecmedi. Her yol denendi. En sonunda rahmini aldilar henuz 36 yasindaydi. Suan bir sorun yok cok sukur. 4 yil oluyor bu olaylar olali. Ama cok zor bir durum. 1 yil o kanamalarla yasadi.
Bir hafta yatti tedavi icin ama olmadi.Hastanede neden yattı acaba uzun süreli mi yattım Rabbim abla nizada tekrar bidaha yasatmasin
Kist varsa olur yumurtaliklardaYok et parçası gibi düşüyor arada dedi acayip kanaması oluyormuş hareket ettikçe çok gidiyor dedi ağrısı hiç yok hamile olmasını sanmıyorum zatwn çok zor şekilde çocuk sahibi oldu tüp bebekle doktora Gitti kan testi falan oldu hep muayene oldu ama doktor kanamanın neden olduğunu anlayamadı. Pazartesi kendi doğum yaptığı doktora gidicek
Özelde 10 güne belli olmuştu benimEvet annesi teyzeleri falan hep erken menopoz olmuş. Peki patoloji sonuçları kaç günde belli oluyor
Korkutmak istemiyorum. Bende böyle başladım ve rahim kanseri olduğumu öğrendim. İyi bir doktora gitsin ve kürtajda alınan parça incelensin o zaman kanser olduğu belli oluyo. Bu arada kürtaj hiç acıtmıyo hemen ayağa kalkıyosun. İyi bir doktora gitsin ben hangi doktora gittiysem stres dedi. Sonra iyi bir doktor buldum kansermişimHayırlı günler Arkadaşlar..
Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm
Allah acil sifalar versin. Atlattınız mı? Insallah atlatmışsınızdırKorkutmak istemiyorum. Bende böyle başladım ve rahim kanseri olduğumu öğrendim. İyi bir doktora gitsin ve kürtajda alınan parça incelensin o zaman kanser olduğu belli oluyo. Bu arada kürtaj hiç acıtmıyo hemen ayağa kalkıyosun. İyi bir doktora gitsin ben hangi doktora gittiysem stres dedi. Sonra iyi bir doktor buldum kansermişim
Gittik parça aldilar. Diğer doktorun söylediklerine göre daha güzel konuştu doktor inşallah parça sonucu da güzel çıkarKorkutmak istemiyorum. Bende böyle başladım ve rahim kanseri olduğumu öğrendim. İyi bir doktora gitsin ve kürtajda alınan parça incelensin o zaman kanser olduğu belli oluyo. Bu arada kürtaj hiç acıtmıyo hemen ayağa kalkıyosun. İyi bir doktora gitsin ben hangi doktora gittiysem stres dedi. Sonra iyi bir doktor buldum kansermişim
Hayır suan icin parça alındı kanama en son kesildi dedi. İnşallah bir daha yaşamaz böyle bir durumuDogum kontrol hapi kullaniyor mu? Onun yüzünden ölümden dönen tanidigim kadar boyle kanama yaşamıştı.
Şu an kanser hücreleri yok ama koruma tedavisi görüyorumAllah acil sifalar versin. Atlattınız mı? Insallah atlatmışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?