- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 123
çok sabırlısınız öncelikle, ben bana kötü diyeceklerini de bilsem aramız da açılsa umrumda olmazdı..
ben biraz rahatına düşkün biriyim, öyle herkes canı istediğinde kapımı çalıp bana gelemez misal, illaki telefonla arar gelecek olan müsait olup olmadığımı sorar öyle gelir. neyse ben böyle bi duruma alışıkken yan komşum gecenin 12 sinde zilimi çaldı, kombisi bozulmuşta eşim bakacakmış, eşim devlet memuru kombici değil ki :) dedim ki kadına bunun için mi çaldınız bu saatte zili, benim panik atağım var belli saatten sonra telefon ve kapı zili korkutuyor beni dedim. bi daha zilimi çalmadı.. aynı kişi bir keresinde de sabahın köründe zilime bastı, torunu varmış da benim kızlarla oynayacakmış bana gelecekmiş, torununu 1 kez 5 dk lık bayram ziyaretinde gördüm, benim kızları durmadan çimdiklemişti, ben de dedim X teyze kusura bakmayın müsait değilim benim kızlar ikiz oldukları için kendi kendilerine yetiyorlar. dedim.. bi daha da zilime basan olmadı...
napim benim huyum da bu çekemiyorum kimseyi..
demem o ki, kendi evinizde size dünyayı zindan eden birine mesafeyi koyma zamanınız çoktan gelmiş geçmiş. ananız değil atanız değil, küserse de küssün bu kadar da olmaz ki...
Ay ne guzel ya valla soyle olabilmek icin nelerimi vermezdim insallah olucam tabiki ailem degil ama bu zamana kadar yuz yuze bakiyoruz dedim onun yuzu iyice düştü yuz kalmadi artik yok gercekten sagol ornegin icin hepiniz o ladar haklisiniz ki ben ona oyle seyler yapsam kabul edermi hic aman allahta yaptirmasi