Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

HeraVenus

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2017
315
197
18
37
Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..​

Son düzenleme:
Niçin pismansiniz? Hassas bir konu cidden.ben hic etmedim ama komşum bana ederdi.cok zor kabul ettim önce.istemedim o sorumluluğun altına girmeyi ama ısrar ederdi,zorda kalırdi alırdım ve sıkıntı yaşamadım çok şükür.ama o komşum birtanedir.

Neden pisman oldunuz ki? Sizi tedirgin edecek bir sey mi yasandi sonrasinda? Ben de emanet ederim ama tek bir kisiye,oldukca guvendigim icin. Herkese anahtar verilmez

Müge anlida birseymi duydunuz bu konuyla ilgili..Bu bir paranoya mı? yoksa sizi suphelendirecek bir tavrını mı gördünüz?

Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..

Yok artık evinize girip eşyalarınızı mı alıyor ? Emin misiniz belki de ondada vardır aynılarından , gerçi bunlarda normal şeyler değil kilidi değiştirin .

Hıı o zaman kilidi degiştir.
Sorarsada kilit Bozuldu falan dersin,
Yada içinde anahtar kırıldı vs.

Komşuya pek güvenmiyorsunuz belli ki...

Bu zamanda kimsenin anahtarını alarak o riskin altına girmem,aynı şekilde evimin anahtarını da kimseye vermem. Öyle şeyler görüp öyle şeyler okuyoruz ki, gerek yok. Çok güvenilen, yılların komşusu denilen insanların karıştığı cinayet ve hırsızlık vakaalarını gördü bu gözler.

Eğer o şekilde acabanız varsa, yuvayı değiştirtebilirsiniz.

Şüphelendiğiniz bir olay mı oldu .
Anahtar vermek bana güvenli gelmiyor çok mecbur kalmadıkça verilmemeli.
Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..

Şüphelendiğiniz bir olay mı oldu .
Anahtar vermek bana güvenli gelmiyor çok mecbur kalmadıkça verilmemeli.

Yok artık evinize girip eşyalarınızı mı alıyor ? Emin misiniz belki de ondada vardır aynılarından , gerçi bunlarda normal şeyler değil kilidi değiştirin .
İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..

Kızlar not kısmına ekleme yaptım şüphelendiğim hareketleri oldu

Notu yeni gördüm. O zaman direkt değiştirin. Çok da açıklama yapmaya gerek yok. Yeni anahtarları vermeyecek misin diye sorarsa "yok sağol" dersiniz. Bence samimiyetinizi de azaltın. Ben olsam hiç görüşmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…