Neden pisman oldunuz ki? Sizi tedirgin edecek bir sey mi yasandi sonrasinda? Ben de emanet ederim ama tek bir kisiye,oldukca guvendigim icin. Herkese anahtar verilmezMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi?
Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginçpahali deildir anahtar yuvasini degistirin
Yok artık evinize girip eşyalarınızı mı alıyor ? Emin misiniz belki de ondada vardır aynılarından , gerçi bunlarda normal şeyler değil kilidi değiştirin .Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
Hıı o zaman kilidi degiştir.Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..Şüphelendiğiniz bir olay mı oldu .
Anahtar vermek bana güvenli gelmiyor çok mecbur kalmadıkça verilmemeli.
Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..Şüphelendiğiniz bir olay mı oldu .
Anahtar vermek bana güvenli gelmiyor çok mecbur kalmadıkça verilmemeli.
İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..Yok artık evinize girip eşyalarınızı mı alıyor ? Emin misiniz belki de ondada vardır aynılarından , gerçi bunlarda normal şeyler değil kilidi değiştirin .
Kızlar not kısmına ekleme yaptım şüphelendiğim hareketleri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?