Anahtarı ondan aldım ama şimdide aynısını bastırmışmıdır diye korkuyorumIçinize siniyorsa, "eşim anahtarlarını işyerinde bırakmış, içime sinmedi, kilidi değiştiriyoruz" deyip değiştirin. Sonra da "yedeğini anneme/teyzeme verdim, sana gerek kalmadı, çok sağol" dersiniz.
Hahır yerinde yok maalesef. Ama evde altın falan wardı onlara dokunmamış neden şal ve bıçak?Peki o şal ve bıçak yerinde yokmu?? Eger gerçekten aldıysa yarın ilk işin bı cilingire git fiyat al degistir kilidi.
Anahtarını değiş madem tereddutteysen bir daha da vermezsinMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..
Şok oldum ondan hiç beklemediğim bi hareketli çünkü bana yardımları çok olmuştu ve iyibiridir de .. utandım yüzüne demeyiBen olsam, bu benim şalım deyip kıyameti koparırdım. Niye almadınız şalınızı?
Sen kilidi boz bi şekildeGece gece korktum kapıyı heryerinden kilitledim.. emniyet zincirini de çektim... şimdi eşime anahtarı değiştireceğim dediğimde... eşim bi sürü laf söyleyecek... güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosun vs vs ... nasıl açıklayabilirim eşime bu durumu?
Kilidi hemen değiştirin girmeye devam edecektir evinize . Yüzüne vurmadınız mı utandırsaydınız keşke .İnsan kendi taktığı şalıno tanımaz mı? Eski bi şaldı hatta neresinde hata war şalın anlayabiliyorum kesinlikle benimdi..
Evde altın ve pırlantalarım wardı. Hem de meydandaydı.. bıçak ve şalo almış olması beni daha çok korkuttu ruh hastası gibi..Bence kocanıza da gerçeği söyleyin. Hata yaptım, insanlık hali diyin. Herkesin boşluğuna gelebilir yani.
Vuramadım inan utandım.. çünkü çok ilginç evde pırlantalarım ve altınlarım meydandayken gitmiş bıçak la şalı almış.. ruh hastası diye korktumKilidi hemen değiştirin girmeye devam edecektir evinize . Yüzüne vurmadınız mı utandırsaydınız keşke .
Vuramadım inan utandım.. çünkü çok ilginç evde pırlantalarım ve altınlarım meydandayken gitmiş bıçak la şalı almış.. ruh hastası diye korktumKilidi hemen değiştirin girmeye devam edecektir evinize . Yüzüne vurmadınız mı utandırsaydınız keşke .
Sizde de iyi cesaret var ''pırlantalarınızı ve altınlarınızı '' ortalıkta bırakıp başkasına anahtar veriyorsunuz. Ayrıca kilidin maliyetini çok önemsemezsiniz herhalde.Vuramadım inan utandım.. çünkü çok ilginç evde pırlantalarım ve altınlarım meydandayken gitmiş bıçak la şalı almış.. ruh hastası diye korktum
Bir daha tövbe vermem kimseye akıllandımBabama vermem. Eşim kızar melek ya ev yansa der 'Yansın ama mahremime kimse girmesin' derim. Açık ve net anne babama vermedim daha ne denir. Hayatta obsesif olabilecek derecede takık olduğum tek konu. Her taşındığımda ilk iş o anahtar değişır. Ne demek komşu kafayı yerim kocam verse boşarım. Lütfen eşinizle konuşun o kilidi değişin anahtarı da ev yanma pahasına kimseye vermeyin.
Evde altın ve pırlantalarım wardı. Hem de meydandaydı.. bıçak ve şalo almış olması beni daha çok korkuttu ruh hastası gibi..
esim yazin kale den yuva aldi ama klsik anahtar iste 25 demistiOrtalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
Bir daha tövbe vermem kimseye akıllandımBabama vermem. Eşim kızar melek ya ev yansa der 'Yansın ama mahremime kimse girmesin' derim. Açık ve net anne babama vermedim daha ne denir. Hayatta obsesif olabilecek derecede takık olduğum tek konu. Her taşındığımda ilk iş o anahtar değişır. Ne demek komşu kafayı yerim kocam verse boşarım. Lütfen eşinizle konuşun o kilidi değişin anahtarı da ev yanma pahasına kimseye vermeyin.
yeni evlendiğim için altınlarım war. Yoksa zengin biri değilim . Yanlış anlaşıldıysam özürdilerim pırlantalarım altınlarım derken... yatak odasında komidinin üstünde durur hep. Yani güvendiğim için komşuma anahtarı verdim sonuçta onun da evi belli yeri belli.Sizde de iyi cesaret var ''pırlantalarınızı ve altınlarınızı '' ortalıkta bırakıp başkasına anahtar veriyorsunuz. Ayrıca kilidin maliyetini çok önemsemezsiniz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?