Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

Sonradan gerçek ortaya çıkarsa kocanızla aranız daha kötü olur. Peşin peşin söyleyin, o da tepkisini göstersin ve olay kapansın bence. Komşunuz yeni mi?
1 seneden beri tanıyorum komşumu pek yeni sayılmaz.. şuan üzüldüm gerçekten. Eşime söyliycem ama bi sürü de laf yiyeceğim kesin

Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
Eve taşındığımızda 50 tl gibi bi ücrete değiştirdik. Bence deģiştirmelisiniz. Eşim evlendiğimizde annemde bi anahtar olsun demişti kesinlikle red ettim. Ev özeldir ve insanlara annem dahi olsa pek güvenemem.

Bende akıllandım bir daha kesinlikle vermem kimseye eşim güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosın diyecek bi sürü kaf yicem ama mecburum değiştirmem lazım.. yoksa bu endişeyle yaşanamaz

Bende akıllandım bir daha kesinlikle vermem kimseye eşim güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosın diyecek bi sürü kaf yicem ama mecburum değiştirmem lazım.. yoksa bu endişeyle yaşanamaz
Evet ucuz ve çok kısa bi işlem 10 dakika sürmedi. Belki komşunuzun bir zararı olmamıştır ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Böylece hem içiniz daha rahat olur.

Evet ucuz ve çok kısa bi işlem 10 dakika sürmedi. Belki komşunuzun bir zararı olmamıştır ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Böylece hem içiniz daha rahat olur.
Evden bıçakla şalımı alınca korktum yani.. ne alaka onları almış. Kesinlikle değiştiricem

Benim gibi anahtarı ic kapıda takili unut, çilingir çağır
Böylece hem eşin laf etmez, hem komşun darılmaz hem de kilitin değişir :)
Siz anahtarınizi başkasına verir misiniz sorusuna gelince...
Eski zamanlarda annem memlekete gidince anahtarı yakın arkadaşına verirmiş,o gelir çiçekleri sular, evi süpürür , babam için de iki kap yemek yaparmış.
Şimdi bakınca ilginç geliyor ama 90lar...
Aslında evde kedim var, birkaç gün seyehate çıkacaksam ben de verebilirim komşuma.
Ama senin komşun sınırlarını aşmış biraz.
Değiştir gitsin kilidi

Ay ben şok!
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum, felaket tellalı gibi de görünmek istemem, inanılmaz hırsızlık olaylarının patlama yaptığı şu dönemde...
komidin içi bile değil, üstü.. çok mu safsınız yürek mi yediniz bilmiyorum ama Allah aşkına hemen bir bankadan ufak bir kasa kiralayın kendinize.çok bir şey değil aylık ücreti, eşinizle konuşun bunu, araştırın. komşu, hırsız farketmez vallahi evde altın, pırlanta tutulmaz günlük takılar dışında.. çok can yakar eve biri girip alırsa.. acı bir tecrübeyle sabit.
komşumun evi yurdu belli demeyin. kendisi almaz ama, hırsız bir tanıdığı akrabası vardır. yol gösterir, bilgi verir ona sadece sizle ilgili.. evinize girilir, hasılat bölüşülür. nereden bileceksiniz? nasıl kanıtlayacaksınız?...

Yaptığı hiç hoş değil... güvenmişsiniz emanet etmissiniz. Suistimal etmek gibi bir şey bu.. ya da insan bir açıklama yapma gereği duyar. Ya siz cok yüz vermissiniz. O rahatliginizdan yararlanıo
Ya da komşunuz çok umursamaz

Birine bir şey emanet edilmeden ÖNCE arada güven var mı, ona bakılır. Siz ters iş yapmışsınız. Komşunuzun huyunu suyunu hiç mi bilmiyordunuz anahtar vermeden önce? Vermeseydiniz yani bence de anahtarı. Kadında gördüğünüz eşyalar pekala onun kendi malı da olabilir zaten, o da ayrı konu. sorun kendisine.

Bıçakla şal kesinlikle benim.. yani insan malını tanımaz mı ? Ayrıca evde bıçak takımımdan o bıçak eksik şalım da yok

Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
yaptiklari ilginc habersiz alip birde piskin piskin soylememesi.sizinde sormamaniz ilginc ama ben olsam o sal o bicak benim degilmi derdim yani ve bir daha asla anahtar vermezdim ona.cok mu samimisiniz hani bazi iliskiler asiri samimi olur artik bi tarafin yuzsuzluk yapacak boyutta olmasina kadar

Kilidi degistirin resmen hirsizlik yapmis yani.. ben pek verme taraftari degilim komsusuna bagli tabii.. komsumun bendede anahtari var ama o icerde unuttu bi kac kez o yuzden verdi bana... ne iceriye girdim ne de yedegini yaptirdim...oyle biri degilim zaten.

esinizin anahtarini fark etmeden alin uzak bir yerde cope atin, yok edin. esiniz anahtarini kaybettigini fark edince size soyleyecek lafi kalmayacak haliyle. degistirelim kilidi ne olur ne olmaz korkuyorum vs. diye de israr eder degistirirsiniz. ziynet esyalarinizi da mutlaka bankaya yatirin ve laf arasinda da komsunuza soyleyin bence.

Kilidi değiştirin. Nedenini de sorarsa açık açık söyleyin. O yaparken utanmıyor siz neden söyleyemiyorsunuz anlamadim.
Bu konuda kimseye yalan söylemeye gerek yok. Eşinize de anlatın durumu. Zaten bu komşuyla ilişkinizi sürdürmeyi düşünmüyorsunuz herhalde.

Anahtar vermem. Anahtar verilmiş ligi vardır onu da zorla kabul etmiştim. O sorumluluk cok zor. Ama vermişligim yok. Bence degistirin.

Temizlikci kadinda da var anahtarim birde arkadasim iste komsuma bazen biraktigim olur. Paranoya yapacaksaniz hic birakmayin davranislarini begenmiyorsaniz yine birakmayin iciniz huzursuzsa kilidi degistirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…