Komsumda ki sesler

Kirmizikafa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
397
190
33
32
Merhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..

Bence cok rahatsiz edici ayni dert arkadasimin da basinda hatta bi ara ben de yasamaistim baktim her gece her gece, onlar baslayinca aldim elime sopayi duvara dan dan dan vurdum. Seslerini kestiler bi daha da duymadim. Ya da denildigi gibi kapiya not birakabilirsiniz. Herkes mutlu olsun ne guzel de toplu yasamin kurallari var kimsenin ozelini dinlemek zorunda degiliz.

Boşanması yalnız yaşaması ayrıntısının konuyla alakası nedir?.
Alkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar

komşunun kimseyi ilgilendirmeyen medeni hali detayı gereksizliğini geçiyorum o kadar rahatsız edici geceler geçiriyorsanız iş üstünde gidip kapısını çalın dönün evinize gelin.mesajı alana kadar devam.isimsiz kapı çalmaları yaşatın

Alt kata gidecek kadar ses nasıl çıkıyor bir türlü anlayamıyorum :) güreşir gibi sevişiyorlar galiba. En yüksek tondan inliyor demekki kadın.

Elalemin sevişme seslerini bende oturup kocamla dinlemek istemem şahsen. Gidip sabah bi not bırakın “gece sesinizden rahatsız oluyoruz, sessiz halledin işinizi lütfen” diye. Çok takılacağını sanmıyorum ama işe yaramazda çirkefe bağlamak için sebep olur.

Siz evli misiniz? Açıkçası eşimin sürekli böyle sesler duymasından kendiminkinden çok rahatsız olurum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…