- 24 Şubat 2018
- 397
- 190
- 33
- 32
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Alkış hakeden bir ayrıntıBoşanması yalnız yaşaması ayrıntısının konuyla alakası nedir?.
Alkış hakeden bir ayrıntı
Ne kadar yüksek ses olabilir ki , evin her yerinden duyulacak kadar , yani çığlık mı atıyor anlamadım ki . Biz mi bilmiyoruz acaba sevişmeyi
Vurun sopayla yukar
Alt kata gidecek kadar ses nasıl çıkıyor bir türlü anlayamıyorum :) güreşir gibi sevişiyorlar galiba. En yüksek tondan inliyor demekki kadın.Merhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
eyyy inleyen inlemiyorsa gürleyen! Az sessiz ol yavv:)Kapısına not yazın
vallah oluyor:))
bezdim alttaki boşanmış! adamdan
Koptum bu nasıl noteyyy inleyen inlemiyorsa gürleyen! Az sessiz ol yavv:)
Merhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?