Komsumda ki sesler

Benimde öyle komşularım vardı, hatta yan apartmanda idiler , yazın camları açık böğürerek sevişiyorlardı, altkatındaki ablada çok rahatsız oluyordu, çocuklarımız için gittik ev sahibine şikayet ettik, fazla sürmedi sesler hemen kesildi ve ilk fırsatta ordan taşındılar.

Sizde eğer bilinmek istemiyoriseniz bir not yazın ve postakutusuna atın.

“Evin yalıtımı sandığınız kadar iyi değil, lütfen geceleri ses yapmayın, olan vaaar olmayan var”

Şimdi buraya size mi soracak nasıl sevişeceğini, kendi evinde istediği gibi sevişir size neciler dolacaktır
tamam istedikleri gibi sevişsinler bize ne de yani bu sesleri çoluk cocuk da duyabilir, apartmanda yaşanıyorsa böyle şeylere dikkat edilmeli bence.
Kapısına not bırakın.

Gerçekten iğrenç bir durum.
Benim yan komsum maşallah, kadın ayrı, adam ayrı, yatak ayrı ses çıkarıyordu.
Bazen gece 2 de başlarlardı kaç defa uykumdan uyandigim oldu seslerinden.
O yüzden ses nasil gider ki diyemiyorum, yaşamayan bilmez

Asansörde görünce kadının tüm çocuklarının adını ezbere söyledim ilk gorusumde daha. Sırf sesinin geldiğini anlasin diye. Ve anladı da. Galiba sesimiz size biraz fazla geliyor dedi ama diyemedim başka sesleriniz de geliyor diye neyse ki taşınınca kurtuldum.

Yerinde olsam yönetici falan değil de ben de kapıya not bırakırdım

cok rahatsız edıcı seneler once benım vardı boyle komsum bıkmıstık bır kere hıc unutmuyorum mısafırım vardı seslerı dayak yıyen kadın sesı sandı esımle renkten renge gırdık ne dıyecegımızı bılemedık

yonetıcıye soylemıstık bız uyarmıstı komsu bızden degıl demıstı seslere devam etmıstı yonetıcı ıhtar cekmıstı oyle kurtulduk fazla surmedı sonra tasındı
belkı sızın yonetıcınız uyarırsa duzelır

Ya bazı şeylere neden bu kadar takılıyorsunuz.

"Boşanmış yalnız yaşıyor," demenin neresi tuhaf. Bir insan, kadın erkek boşanmışsa boşanmış, söylemek normal bir durum. Neden art niyet arıyorsunuz ki? Asıl böyle söylenince boşanmış olduğu anormal bir şeymiş gibi algılanıyor. Ben okurken boşanmış bir kimse olduğu detayına takılmadım bile. Normal geldi yani. Okurken beynim o cümle üzerinde durmadı.

Benim üst kat komşundan da ayda bir inleme sesleri geliyor.herşeyi geçtim evde 2 çocuğu var onlar duysa yazık.eşim duyacak diye rahatsız oluyorum ben de.hatta afedersiniz şlap şulup sesleri nasıl birşey bu anlamadım

Abi baya baya sınırları aştınız. Yakında osuruk sesinden rahatsız olacaksınız.

O nasıl ince bir tavandır
Iyyy bir an düşündüm çok fena bir ses çınladı kulaklarımda canlandı

Kadını görmüyoruz, görsek de fark etmez. Ben de adamın seslerinden etkilenip başka birini düşünmüyorum sonuçta. Asıl böyle şeyler düşünen varsa o kişide problem

Zinhar dusunemezsin, dusunmek sadece erkeklere ozel

Neyse ben cekirdege devam edeyim uzaktan

Kadını görmüyoruz, görsek de fark etmez. Ben de adamın seslerinden etkilenip başka birini düşünmüyorum sonuçta. Asıl böyle şeyler düşünen varsa o kişide problem
Kadın düşünmez aksine adamı görünce tiksinir belki ama erkekler sınır tanımaz... Not her kadın her erkek için söylemiyorum

O nasıl ince bir tavandır
Iyyy bir an düşündüm çok fena bir ses çınladı kulaklarımda canlandı
Çok ciddiyim.gece hiç ses olmayınca duyuluyor.nasıl bir ilişki biçimi bilmem ama birbirlerini tokatlıyorlar gibi:))) nasıl yapıyorlarda bu kadar ses çıkıyor diye düşünmüştüm hatta.o yüzden rahatsız edici zaten.kadının ses tonu da yüksek.

O sesleri duymak baya rahatsiz edici oluyor bizim de bir komsu vardi biz de duyardik cok kotu birsey.ama bu insan yalniz yasiyormus ne gurultusu ki bu film falan mi izliyir acaba.bir de siz ne diyeceksiniz bilmem ki

Siz yine iyiymişsiniz. İlk evimde eskiden ses gelirdi ama çok değildi. Sabah erken saatte randevum var, o zaman saçlarım belimde akşamdan duşa gireyim, sabah kurut şekillendir uğraşmayayım vakit kaybederim dedim. Ben de banyoya girince bir saat çıkamayanlardanım. Bir süre sonra banyo bacasından konuşma sesleri gelmeye başladı. Herhalde banyo kapısı açık ev içinden geliyor ses diye düşündüm. Aşırı ses gidip geliyordu zaten. Birkaç dakika sonra olayın boyutu bayağı bir değişti. Bir gün de hanımefendi banyoda duş Müslüm Gürses, Hangimiz Sevmedik söylüyordu.

Apartmanda yaşayan bazı insanların başkalarına saygı duyma konusunda biraz daha bilinclenmesi gerek... Tamam evidir istediği gibi sevişir de çoluk çocuk da duyabilir.. Ki ben kadının ya da adamın hem kavga sesini hem sevişme sesini duymak zorunda degilim hic hoş degil...

Zinhar dusunemezsin, dusunmek sadece erkeklere ozel

Neyse ben cekirdege devam edeyim uzaktan
Biz düşünmeyiz de erkekler düşünür tabi ki. Zaten genelde de kadınlar rahatsız oluyor bu durumdan. Ne demişler kocana şu komşu şöyle kötü diye bile anlatmayacakmışsın. Adamların Aklı Kayıveriyor hemen.

Rahatsız edici bir durum

H
Hahaha:))) ay fena yaa.ne şekilde yaptıklarını bile anlar oldum.kötü bir durum.asansörde denk geldikçe onlar adına utanıyorum:))

Size ne kadının inlemesinden kulaklık tak çok rahatsız oluyorsan .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…