- 25 Ocak 2016
- 2.143
- 4.249
- 83
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Şimdi buraya size mi soracak nasıl sevişeceğini, kendi evinde istediği gibi sevişir size neciler dolacaktırMerhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
Kadını görmüyoruz, görsek de fark etmez. Ben de adamın seslerinden etkilenip başka birini düşünmüyorum sonuçta. Asıl böyle şeyler düşünen varsa o kişide problemValla bu kadar gülme derim eşine sor kadını görünce ne geliyor aklına
Ahhh aminn Aminn nasıl ihtiyacım var gülmeye bilsen sağolasın :)Ay sesli güldümallah da sizi güldürsün emi
O nasıl ince bir tavandırBenim üst kat komşundan da ayda bir inleme sesleri geliyor.herşeyi geçtim evde 2 çocuğu var onlar duysa yazık.eşim duyacak diye rahatsız oluyorum ben de.hatta afedersiniz şlap şulup sesleri nasıl birşey bu anlamadım
Kadını görmüyoruz, görsek de fark etmez. Ben de adamın seslerinden etkilenip başka birini düşünmüyorum sonuçta. Asıl böyle şeyler düşünen varsa o kişide problem
Kadın düşünmez aksine adamı görünce tiksinir belki ama erkekler sınır tanımaz... Not her kadın her erkek için söylemiyorumKadını görmüyoruz, görsek de fark etmez. Ben de adamın seslerinden etkilenip başka birini düşünmüyorum sonuçta. Asıl böyle şeyler düşünen varsa o kişide problem
Çok ciddiyim.gece hiç ses olmayınca duyuluyor.nasıl bir ilişki biçimi bilmem ama birbirlerini tokatlıyorlar gibi:))) nasıl yapıyorlarda bu kadar ses çıkıyor diye düşünmüştüm hatta.o yüzden rahatsız edici zaten.kadının ses tonu da yüksek.O nasıl ince bir tavandır
Iyyy bir an düşündüm çok fena bir ses çınladı kulaklarımda canlandı
Siz yine iyiymişsiniz. İlk evimde eskiden ses gelirdi ama çok değildi. Sabah erken saatte randevum var, o zaman saçlarım belimde akşamdan duşa gireyim, sabah kurut şekillendir uğraşmayayım vakit kaybederim dedim. Ben de banyoya girince bir saat çıkamayanlardanım. Bir süre sonra banyo bacasından konuşma sesleri gelmeye başladı. Herhalde banyo kapısı açık ev içinden geliyor ses diye düşündüm. Aşırı ses gidip geliyordu zaten. Birkaç dakika sonra olayın boyutu bayağı bir değişti. Bir gün de hanımefendi banyoda duş Müslüm Gürses, Hangimiz Sevmedik söylüyordu.Çok ciddiyim.gece hiç ses olmayınca duyuluyor.nasıl bir ilişki biçimi bilmem ama birbirlerini tokatlıyorlar gibi:))) nasıl yapıyorlarda bu kadar ses çıkıyor diye düşünmüştüm hatta.o yüzden rahatsız edici zaten.kadının ses tonu da yüksek.
Biz düşünmeyiz de erkekler düşünür tabi ki. Zaten genelde de kadınlar rahatsız oluyor bu durumdan. Ne demişler kocana şu komşu şöyle kötü diye bile anlatmayacakmışsın. Adamların Aklı Kayıveriyor hemen.Zinhar dusunemezsin, dusunmek sadece erkeklere ozel
Neyse ben cekirdege devam edeyim uzaktan
Hahaha:))) ay fena yaa.ne şekilde yaptıklarını bile anlar oldum.kötü bir durum.asansörde denk geldikçe onlar adına utanıyorum:))Siz yine iyiymişsiniz. İlk evimde eskiden ses gelirdi ama çok değildi. Sabah erken saatte randevum var, o zaman saçlarım belimde akşamdan duşa gireyim, sabah kurut şekillendir uğraşmayayım vakit kaybederim dedim. Ben de banyoya girince bir saat çıkamayanlardanım. Bir süre sonra banyo bacasından konuşma sesleri gelmeye başladı. Herhalde banyo kapısı açık ev içinden geliyor ses diye düşündüm. Aşırı ses gidip geliyordu zaten. Birkaç dakika sonra olayın boyutu bayağı bir değişti. Bir gün de hanımefendi banyoda duş Müslüm Gürses, Hangimiz Sevmedik söylüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?