- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Bana niye sıçradınız şimdi, yazacaktım ama vazgeçtim valla ayy hiç çeneleşecek halim yok sizle.Bakın rahatsız olan olur ayy kocası bu helali isterse arşa çıksın diye bişey yok bu etrafın duyduğu rahatsızlıktır yani herkes kendi anlamak istediği yere çekti konuyu rahatsız olmayan olur olan olur yani az önce konuştuğum arkadaşlada fikir ayrılığına düşüyoruz rahatsız olmayana saygısı olanlar rahatsız olana niye karşı çıkıyo ararsın bir yeri polis zabıta ahlak polisi herneyse zaten o konuyla kim ilgileniyosa kapıya o mertebede birini yolluyorlar bukadar basit yaşadığımız devir belli allah aşkına herkesle muhatap olunmaz
Çeneleşme adına yazmadım hangi mahalle ağzı buBana niye sıçradınız şimdi, yazacaktım ama vazgeçtim valla ayy hiç çeneleşecek halim yok sizle.
Siz hangi sarayın prensesisiniz efendim? Neyse uğraşmicam sizinle. Boş laf sokma peşinde değilim. Siz de olmayın zaten.Çeneleşme adına yazmadım hangi mahalle ağzı bu
Benmde alt komşu öyleydi kadının inlemeleri yüznden yani sesten bebeğimde uyuyamıyodu. Bi gece tepindm artık sinirden:)) ama iyi insanlardı:))))) Allah kurtarsın kardeşş.Merhaba herkese...Aslında büyük bir dert deil fakat canimi skiyor diyebilirim..Ust katimiza yeni bir komsu tasindi kendisi boşanmış yalniz yasiyor sabah.ise gidiyor aksam eve geliyor fakat gece evinde acaip sesler geliyor sevişme sesleri inlemeler..Ama gerçekten rahatsız edecek aşırı şekilde..1 saatten fazla sürüyor bu beni çok rahatsız ediyor başka odaya gitsemde yine ses geliyor Kadında hiç konuşmaya tanismaya yanaşmıyor binada kimi görürse kaçar gibi uzaklaşıyor..Napmaliyim..
Ben de oraya takıldım ve bilerek yazıldığını düşünüyorum. Sesten rahatsızlık gibi değil de subliminal mesaj içeriyor gibi konu. Boşanmış ve yalnız yaşıyor, her gece sevişme sesi ve kimseyle konuşmuyor. Neyse çok konuşmayayım ama başka yöne yönlendirilmeye çalışılan bir konu gibi geldi.Boşanması yalnız yaşaması ayrıntısının konuyla alakası nedir?
Sizde daha yüksek sesle sevişin duyulduğunu anlasın. Rahatsız olursa sesini azaltır, anlamazsa yapılacak bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?