komşumla başım belada

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere üst komşumla başım belada. birkaç gün önce akşam bağırış çağırı sesleri geliyordu. sanırım adam kızına bağırıyordu. dün akşamda gecenin bir yarısı bir sesle uyandım. böyle tok tok sessizlik yine tok tok sessizlik yine tok tok

beynim gitti resmen . yukarı çıkamam eve gidip şikayet etmelerden hoşlanmam. birde kız bayaa çirkef tuvaletleri şarıl şarıl tepeme aktığında gitmiştim kavga etmeye kalktı !

Polis çağırayım dedim dün ama polisin bizim eve girip dinlemesi lazım o sesi de sorun sayarlarmı bilemedim :(
Yönetime defalarca şikayet ettim ama babası şiddet uygulayabilir ondanda korkuyorum

Sizce ne yapmalıyım

bu bağrışma sesi sürekli olur mu peki?

tok tok diyosunuz da nasıl yani iki ses geliyor sonra sessizlik mii oluyoo

apartmanda görüştüğünüz komşularınız yokmu ii kötü aileyi tanıyan vardır fikir alabilirsiniz

Benim üst kat komşumun oğlunun ayaklarına at nalı çakmışlar sanırım.Akşam 21:00 dan 02:00 a kadar koşuyor çocuk.Kızım kreşe gittiğinden erken uyuyor ve seslere irkiliyordu.
Çıktım uyardım olmadı.Ev sahibime şikayet ettim olmadı.Artık çözümü onlar ses yapınca fırçanın sapıyla tavana vurmakta buldum.Evet sesler kesildi.

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere üst komşumla başım belada. birkaç gün önce akşam bağırış çağırı sesleri geliyordu. sanırım adam kızına bağırıyordu. dün akşamda gecenin bir yarısı bir sesle uyandım. böyle tok tok sessizlik yine tok tok sessizlik yine tok tok

beynim gitti resmen . yukarı çıkamam eve gidip şikayet etmelerden hoşlanmam. birde kız bayaa çirkef tuvaletleri şarıl şarıl tepeme aktığında gitmiştim kavga etmeye kalktı !

Polis çağırayım dedim dün ama polisin bizim eve girip dinlemesi lazım o sesi de sorun sayarlarmı bilemedim :KK43:
Yönetime defalarca şikayet ettim ama babası şiddet uygulayabilir ondanda korkuyorum

Sizce ne yapmalıyım
Ben olsam onlar gibi yapardım. Bizim üstteki gürültü yapıyor, alttaki gürültü yapıyorsun diye bana geliyor ama gürültünün gsi çıkmaz bizim evden. İki kişiyiz, tv izlenmiyor zaten. Sürekli uyuyoruz. Onlar gürültü yapınca ben de yapıyorum. Müziği son ses açıyorum. Tabi eşim evde yoksa. Onlar hayvan gibi davranıyor diye biz de mi öyle yapalım diyor. Gürültüden uyuyamıyorum bazen :( Kavga çıkarsa da çıksın. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış derler. Sen kavga eder de baskın çıkarsan ses edemez.

Aynısı bizde de var.. Üst kat komşunun 2 kızı var.. Lise öğrencileri.. Aman ya rabbim her gün kavga, her gün gürültü.. Kavga yapmazlarsa kızlardan biri biz yatana kadar şarkılar, türküler söylerler.. Çok çok zor..
Bu sabahta üst kattakilerin kavga sesleriyle uyandım.. Sanırım babaları kızlarına bağırıyordu, resmen moralim bozuldu.. Onların kötü enerjisi bize kadar indi.. Ne yapsam bilemiyorum.. Bir gün bu evden taşınırsam, en üst kattan ev almayı istiyorum.. Kimseler benim üst katımda otursun istemiyorum, o derece yani..
Bence en iyisi bir gün komşunu kahveye çağır, derdini şikayetini anlat... ( bana sorarsan ben yapabildim mi hayır, sanırım bardağın dolup taşmasını bekliyorum)

İşi arsızlığa vurmuşlar artık; şikayet de etseniz,çirkeflik de yapsanız devam ederler. Ben olsam taşınırdım valla,huzurum daha önemli.

cnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
o kadar arsız ki birgün gündüz temizlik yaparken müzik açtım biraz sesli
hemen aşağı indi şikayete müziği kaptmazsan ben sana gününü gösteririm diyor

bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor

cnm 8 senedir oturuyorum kira ucuz çıkma imkanım yok. bütçeden dolayı
o kadar arsız ki birgün gündüz temizlik yaparken müzik açtım biraz sesli
hemen aşağı indi şikayete müziği kaptmazsan ben sana gününü gösteririm diyor

bende dedim sen tepemde her gece gürültü yapıyorsun dışarıda çocuklar yapıyordur diyor
Aaa pisliğe bak, kavga edilir bunla valla. Onun üst katındakiler şikayetçi mi peki? 2 aile birleşip günlerini gösterin,yönetici yine sessiz kalmaz herhalde

bu bağrışma sesi sürekli olur mu peki?

tok tok diyosunuz da nasıl yani iki ses geliyor sonra sessizlik mii oluyoo

apartmanda görüştüğünüz komşularınız yokmu ii kötü aileyi tanıyan vardır fikir alabilirsiniz

yaa cnm arada oluyor bu kız yalnız yaşıyor saırım baba arada gelip kızı çok kötü fırçalıyor aşırı gürültü bazen eşya fırlatma sesine benzer sesler ağlama sesleri duyuyoruz. ev yıkılıyor resmen

evet vurma sesi gibi bir şeye vuruluyor tak tak sonra sessizlik sonra yine tak tak uyuyamadım. sonra yine biri gelip kızdı bağırdı ve o ses kesildi

apartmanda görüştüğüm kimse yok

Aynısı bizde de var.. Üst kat komşunun 2 kızı var.. Lise öğrencileri.. Aman ya rabbim her gün kavga, her gün gürültü.. Kavga yapmazlarsa kızlardan biri biz yatana kadar şarkılar, türküler söylerler.. Çok çok zor..
Bu sabahta üst kattakilerin kavga sesleriyle uyandım.. Sanırım babaları kızlarına bağırıyordu, resmen moralim bozuldu.. Onların kötü enerjisi bize kadar indi.. Ne yapsam bilemiyorum.. Bir gün bu evden taşınırsam, en üst kattan ev almayı istiyorum.. Kimseler benim üst katımda otursun istemiyorum, o derece yani..
Bence en iyisi bir gün komşunu kahveye çağır, derdini şikayetini anlat... ( bana sorarsan ben yapabildim mi hayır, sanırım bardağın dolup taşmasını bekliyorum)

aynı aynı cnm bunlarda üniversiteli ama çok arsızlar belkide iki kız emin değilim tam

bazen erkek arkadaşı geliyor kavga dövüş yer yerinden oynuyor sonra damar müzik
canımdan bezdim

Ben olsam onlar gibi yapardım. Bizim üstteki gürültü yapıyor, alttaki gürültü yapıyorsun diye bana geliyor ama gürültünün gsi çıkmaz bizim evden. İki kişiyiz, tv izlenmiyor zaten. Sürekli uyuyoruz. Onlar gürültü yapınca ben de yapıyorum. Müziği son ses açıyorum. Tabi eşim evde yoksa. Onlar hayvan gibi davranıyor diye biz de mi öyle yapalım diyor. Gürültüden uyuyamıyorum bazen :KK43: Kavga çıkarsa da çıksın. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış derler. Sen kavga eder de baskın çıkarsan ses edemez.

yaaa ben yapamıyorum sabah erkenden kalktım oğlumu okula yollamak için dedim eşime şimdide ben vurcam yukarı doğru dedim. sonra amaaan uymayım iner aşağı benim sinirim bozulur onla uğraşağıma uykumdan olmayım dedim iş saatim gelene kadar 1 saat daha kestirdim:KK70:

Benim üst kat komşumun oğlunun ayaklarına at nalı çakmışlar sanırım.Akşam 21:00 dan 02:00 a kadar koşuyor çocuk.Kızım kreşe gittiğinden erken uyuyor ve seslere irkiliyordu.
Çıktım uyardım olmadı.Ev sahibime şikayet ettim olmadı.Artık çözümü onlar ses yapınca fırçanın sapıyla tavana vurmakta buldum.Evet sesler kesildi.

o kadar arsızlarki eşim vuruyor onlar vuruyor eşim vuruyor onlar vuruyor onuda denedik
sonrasında o gece tepemde öyle bir gürültü yaptılarki anlatamam kasıtlı

Bizim alttakilerde sabah 7 akiam beş kavga etme yeteneğine sahipler anne baba 30 yaşlarında oğul, evli kızları ve onun çocukları. Valla bitmiyor bitmiyorrrrr... 9 audır bu evdeyim. Yazın yazlıktalardı. Ekimde geldiler sabah akşam kavga. Haftaiçi haftasonu. Bu ladar kavga edip birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar anlamıorum. Oğlan ablasına ana avrat düz gidiyor anası da yanlarında öyle bakıor allah ıslah etsin insanları..

kızlar yeni ir gelişme oldu:)
yönetimde çalışan bayanı aradım özel telefonundan
yarın ara yönetimin telefonundan çağırtalım konuşup uyaralım dedi

yaaa ben yapamıyorum sabah erkenden kalktım oğlumu okula yollamak için dedim eşime şimdide ben vurcam yukarı doğru dedim. sonra amaaan uymayım iner aşağı benim sinirim bozulur onla uğraşağıma uykumdan olmayım dedim iş saatim gelene kadar 1 saat daha kestirdim:KK70:
Ben de genelde öyle yapıyorum. :) Çok öfkelenince gürültü yapıyorum mecbur

Polisiii araaa direk hemde hiç uğraşmamzaten komuşuk yapmıyorsunuz sanırım konuşmaz en fazla senle ben bi şikayetim oldugunda polisi arıyorum we okadar guzel uyarıyorki etkili oluyor

Bizim alttakilerde sabah 7 akiam beş kavga etme yeteneğine sahipler anne baba 30 yaşlarında oğul, evli kızları ve onun çocukları. Valla bitmiyor bitmiyorrrrr... 9 audır bu evdeyim. Yazın yazlıktalardı. Ekimde geldiler sabah akşam kavga. Haftaiçi haftasonu. Bu ladar kavga edip birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar anlamıorum. Oğlan ablasına ana avrat düz gidiyor anası da yanlarında öyle bakıor allah ıslah etsin insanları..
Yazık anneleri ne yapsın? Abla dinlemeyen anneyi de dinlemez. Ben de erkek kardeşlerimle çok kavga ederdim ders çalışmıyorlar diye inip komşudan özür dilerdim. O da bana acırdı bu oğlanlar seni ağlatıp duruyorlar diye :( Annem de baş gelemiyordu oturup ağlıyordu sizi doğuracağıma taş doğursaydım diye. Erkekler kimseyi tanımıyor ki. Evlendim de kurtuldum

Polisiii araaa direk hemde hiç uğraşmamzaten komuşuk yapmıyorsunuz sanırım konuşmaz en fazla senle ben bi şikayetim oldugunda polisi arıyorum we okadar guzel uyarıyorki etkili oluyor

bir daha olursa yapıcam gecede yapıcaktımda gelen ses aşırı olmamakla birlikte sinir bozucu ve uyutmayacak derece idi
polis bunamı çağırdınız der diye vazgeçtim

Polis çağırayım dedim dün ama polisin bizim eve girip dinlemesi lazım o sesi de sorun sayarlarmı bilemedim :KK43:

Sizce ne yapmalıyım
siizn dışınızda oturan başka kiracı varsa oda sikayetci olursa harika olur

Back
X