komsumla esim yardim :(

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
35
Malatya
Kizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem

Yok canim kayinbabamin evi tasinamayiz hadi esim kirilirim uzulurum die soylemdi e be kadin sana noluyo.daha bugun aradi 5 de istem gelio tost yapalim dio.tamam o zaman bekarmsn esim de bekarmus ama simdi uzak dursaydi bana samimiyet gostermeseydi cokkk kotuyum resmen aldatilmis gibi hissediyorum

Onun eşine davranişi nasıl senin dıkatını çekicek Bişey oldumu bilmem ama o kadın bu kadar rahatsa bunda bi iş vardır ama sen daha iyi tanırsın sana tavsıyem çok dıkatlı davran tehlıkelı bi durum Allah yardımcın olsun canım

Kayibabmn evi tasinamayiz.hadi esim uzulurum die soylemedi e be kadin sana ne demeli.daha bugun aradi yemek yiyelim die madem bole bise vardi tamam ikiniz de bekardiniz e simdi evlisiniz ne gelip gidiyoan benmle sammyet kuruyosun

Evden taşınma ihtimalin yoksa , kadınla iletişimi bitirmelisin .
Kadın da çok yüzsüzmüş.

Kendini neden aldatılmış,hissediyorsun? Aldatcak olsa ailesi ile paylaşmazdı... Kadına Olan bitenden haberdar olduğunu belli et.. Uzak dur. Eşinede belli etme

Bence yavaş yavaş iilişkinin kes. Be bileyim iste isim var gelemem çocuğu uyutcam bende uyucam sonra falan de. Baktin peşini birakmiyo sikildim falan de yapacak başka bizi yok. Canini sikma tatlim. Sen kendini bil nasip davranacagini bil. O ladini dert etme bu kadar. Ona da sakin sir falan verme benden arkadaş tavsiyesi.

aynen..
bi de mesafeyi koyarken kadina durumu bilip kiskandigini belli etme..

Aynen kizlar kocami savunuo deilim erkek milleti ama 3 yildir taniyorum bi yqnlisini gormedim duymadim benim zoruma giden kadn 5 de isten gelio yinede gelip gider her konuda yardimci olurdu yada amaci farkliymis biz kime guvenece hic aklima gelmezdi kadim esimden bir yas buyuk 12 yillik sevgili kocasiyla 6 yildir evli cocugu var

Vakitsiz konusan insanlari hic sevmem,
ya dn basta size bunu belirteceklerdi ya da aranizdaki samimiyeti ve esinizin tavrini gozlemleyip bir sorun olmadigi surece susmaya devam edeceklerdi...

esiniz yuz vermiyormus, kadinin da boyle bir arayisi yok anladigim kadariyla,
yine de rahatsiz oluyorsaniz yavas yavas gorusmeleri azaltin.

Esinizin gonlu olsa zaten en basta yanit verirdi,
ya da simdi yanasmaya calisirdi,
Bence bu konu hic konusulmamis gibi devam edin

En baştan bilseydin bu kadar samimiyet kurmazdın, uyarmışlar gerçi sende oralı olmamışsın.
Eşin mesafeliyse sorun yok, aralarında birşeyde olmamış. Kadın ilgi duymuşta belki şuanda öyle birşey yoktur, tabi sen yinede mesafe koy arana.

Hakikaten kadın ne halt etmeye geliyorsa, ayağını kes.

Aranıza mesafe koymanız, birbirinize gidip gelmemeniz sizin için iyi olacaktır. Eşiniz sizin yanlış anlamanızdan korktuğu için herhangi bir şey söylememiştir. Komşuluk ve arkadaşlık ilişkilerinde fazla samimiyet ne yazık ki iyi olmuyor. Sınırlarınızı belirlemeniz bundan sonrası için iyi olacaktır. Eşinizin bu bayana karşı boş olduğunu bilmeniz yeterli. Çok fazla büyütmeyin kendi içinizde bu durumu. Allah yardımcınız olsun.

Kadinda suan bise var diyemem gunahini alamam ama madem gecmiste bole bise olms neden gelip gidio insan utanir esimle bir araya gekmeye cekinmesi lazim yanlis mi dusunuyorum bi kotu hareketi yok ama artik ben her hareketinde bise qrarim elimde deil

Fena duruyor lafından, o kadın eskiden kocanla çıkıyordu anlamı mı çıkar yaw
Konu sahibinin suçu yok ama kv ve görümcenin anlatışlarında kıtlık var.
Ben olsam kötü kadın falan herhal dur bi de ben bakayım derdim arkadaş olduktan sonra da benimkiler iftira atıyor diye düşünürdüm.

Aldattıysa kv görümce aldatmış sizi konu sahibi, isterseniz yine mesafe koyun tabi aynı gözle bakamayacaksanız.

Kötü kalpli olup görümcem senle görüşmemi istemiyor demek vardı

Icim burlukdu kizlar evet esimde yuz vermemis ama yine de aklimdan cikmaz arami sogutcam ama ikisine de bu olayi dememem grek kadin kendi kiskandimi anlamsn.esim de bildigimi bilmesin ama yuzum asilacak esim sorar durur.gorumcem israrla anlatti ben onlar gidip gelme demisti ama bole oldugunu bilemezdim ihtimal vermezdim gidip geliince samimi olunca anlatmak zorunda kaldi gorumcem.duydugumda karnima agri girdi sok oldum hic ummazdim

Insanin beynine şüphe girdi mi bir kere

Yani su anda esin tarafından şüphe duymuyorsun ama zamanla bir sürü soru işareti olacak, diken üstünde duracaksin. .

Evet, kandirilmissin. .Ben olsam eşime de çok kırılırdim. .Böyle bir şeyi bana bu durumda anlatması gerekirdi..Hiç kimse zamanında kocasına aşık olmuş bir kadınla arkadas olmak istemezdi. .Esin neden senden saklama gereği duymuş? Öğrendiğin zaman daha fazla üzülecegini tahmin edememis mi? Eger ki aralarinda bir sey yoksa bu erkekleri anlamak mumkun degil?Üzülmeni istemeyen adam o ortamda bulunmana da izin vermezdi?

Zaten o arkadaş zannettigim kişiyi var ya ben ahhh..Çok sinirlendim..

Esinle konuşmadı isen ilk önce onunla konuş olay ne imiş bir de ondan dinle? Doğru ise artık o kişi ile ayni binada olabileceğini zannetmiyorum. .Böyle bir konu esine söylemeden olmaz..Doğruluğundan emin olman lazım. .Ya doğru değilse? Başkasından duydum de isim verme kabul etmezse o zaman isim verirsin..Ama mutlaka sor ve gerçeği ondan öğren? Hatta gerçek olmama ve görümcenizin söylediklerini kabul etmeme durumu için onu yine konuştur söylediklerini kayıt et bence..

Benim bile düşüncelerim kaca bbölündü? Her ihtimal olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…