Kizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
Haklisim kandamlasi ama duyunca cok zoruma gitti beklemiyrdum
canım 19 yasında oylesine cahilce birsey olabilir ergenlik gibi diyelim.siz kadına kesinlikle belli edin bildiginizi belkide kendiside utanacaktır ve acıklama yapacaktır.altıncı hislerimde kolay kolay yanılmam ama nedense içimden kadınında size ve esinize art niyetli oldugunu düsünmüyorum ben.19 yasındaki cahilce ergen askı gibi bişey geliyor bana.kadın bile unutmustur belkide.siz en iyisi kadına bildiginizi belli edin derim ben.zaten gururu varsa esiniz evdeyken gelmez birdahaHosgeldin canim evet olabilir ama yined e unutamaz insan 12 sene olmus 19 yasindymislqr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?