komsumla esim yardim :(

Haklisin canim yok gormedim evet zamaninda anlatsaydi bir yil boyunca dert edinirdim kendime keske kadim icinde kotu niyet olmasa da mesafeli olsaymis bize

Evet bu saatten sonra yapacak teksey mesafe koymak sadece icimi dokmek istedim benmi yanlis dusunuyorum die sizlerden akil almak istedim saolun kizlar

Bnce dert edecek birşey yok. Kocanıza güvendiğiniz ortada. O kadınla görüşmeyin bundan sonra.

merhaa ben yeni üyeyim. bu bayan 12 yıllık sevgilisiyle evlenmiş ve altı yıldır evliymis.bu durum nereden baksanız 12 yıl önce gerceklesmiş demekki.yası kac bilmiyorum ama gençlik döneminde bişeyler hissetmiştir ve simdi aklına bile getirmiyordur belkide.birde bu acıdan düsünün derim ben

Burada 2 tane ihtimal var. Ya kadın kötü niyetli ya da iyi niyetli. Siz zaten davranışlarından anlarsınız. Belki o da sadece komşuluk yapmak için gelip gidiyordu size hiç bilemezsiniz. Hem size nasıl söyleyebilirdi ki bu durumu. Ama hangi ihtimal olursa olsun seven insan kıskanır. Bence eşinizle açık açık konuşun ve işin aslını öğrenin. Daha sonrasında da hanımla gorusmelerinizi hissettirmeden azaltın. Hatta mümkünse siz sadece onun evine gidin, o da çok ısrarcı davranırsa, ama kesinlikle evinize kabul etmeyin. O da bir süre sonra ogrendiginizi anlayacaktır. Dertlerinizi de duvara anlatın gerekirse ya da burada anlatın ama o hanımla paylasmayin. Sonuçta kaç senelik evli bir hanim, aynı şekilde siz de evlisiniz, ve eşinin duyması da çok büyük sıkıntılara yol açabilir. Kesinlikle soğukkanlı davranmalisiniz. Evinde de lütfen giderseniz hiçbir şey yemeyin.

Hosgeldin canim evet olabilir ama yined e unutamaz insan 12 sene olmus 19 yasindymislqr

komşu kadında ayrı bir cinsmiş valla.Ben olsam hayatta yakınlık kurmazdım eski sevdiğimin karısına.Tmm aralarınıda bozmazdım sonuçta evlenmiş gitmiş adam ama karısıylada böyle samimiyet kurmazdım

Hosgeldin canim evet olabilir ama yined e unutamaz insan 12 sene olmus 19 yasindymislqr
canım 19 yasında oylesine cahilce birsey olabilir ergenlik gibi diyelim.siz kadına kesinlikle belli edin bildiginizi belkide kendiside utanacaktır ve acıklama yapacaktır.altıncı hislerimde kolay kolay yanılmam ama nedense içimden kadınında size ve esinize art niyetli oldugunu düsünmüyorum ben.19 yasındaki cahilce ergen askı gibi bişey geliyor bana.kadın bile unutmustur belkide.siz en iyisi kadına bildiginizi belli edin derim ben.zaten gururu varsa esiniz evdeyken gelmez birdaha

isterse millattan önce aşık olmuş olsun bana göre farketmezdi böyle bişey yaşasaydım.sinek küçük ama mide bulandırır.mesafe koy olsun bitsin

Canim kv ler soyleyecekleri en guzel dile uzak dur demisler arti niyetli kotu kalpli bir kv degilse ciddiye almaliydin sonucta acik acik soyleselerdi en basindan kadinida tanimiyorsun kurup dururdun..olaya gelince uzaklas esinede sebep kadinin kotu bir ozeligini soyleye bilirsin mesela cok dedikoducu yada cok konusuyor yada pis mutlaka kotu bir ozeligi vardir onu one surerek uzaklasmak istedigini soylersin komsuna gelincede gorusmek istemedigin kisi akraban degilse yani mecburiyet durumu yoksa gorusmesin bir suru bahane var oda zamanla vazgecicektir..

Ya kadin 6 yillik evli, üstelik esi ile 12 yildir beraberlermis, yani eger bu olay dogru olsa bile, en az 13-15 yin önceki bir olay bu. Hem esin hem o kadin ergenlerdi o zaman, yani ask masktan bi haber.

Ben o görümceye inanmiyorum. Utanmadan artik evli barkli cocuklu kadinin üzerine böyle konusuyorlar. Baktilar sen onlarin uyarilarini ciddiye almiyorsun, bu hikayeyi uydurdular. Bence senin fazla sosyallesmeni istemiyorlar. Yada o kadin onlar hakkinda birseyler biliyor ve korkuyorlar sana anlatacagini.

Yoksa gercek olmus olsa bile, 15 yillik mevzuyu anlatmak cok sacma.

Yok canim kaynanmgil uydurmazlar yani bi amaclari yok kadina simdi laf soyledigimiz yok ama belki olmaz.tabi ki 12 yil gecmis ama insanin yine de aklini kurcaliyo arkadasin dedigi gibi milattan da once olsa esime asik biriyle yakin olmak istmem.gorumcem uyduramaz abisine dedigim anda uydurmaysa kendini parcalayacagini bilir.kaynanam fena demisti ama ben sevmiyo zannettim.gidip geldim vmcunku tekim zaten

Yok canim kaynanmgil uydurmazlar yani bi amaclari yok kadina simdi laf soyledigimiz yok ama belki olmaz.tabi ki 12 yil gecmis ama insanin yine de aklini kurcaliyo arkadasin dedigi gibi milattan da once olsa esime asik biriyle yakin olmak istmem.gorumcem uyduramaz abisine dedigim anda uydurmaysa kendini parcalayacagini bilir.kaynanam fena demisti ama ben sevmiyo zannettim.gidip geldim vmcunku tekim zaten

Ben olsam eşime durumu anlatırım, rahatsızlığımı belirtirim ve oradan taşınırım. Eşiniz yüz vermemiş ama ben olsam rahatsız olurum. Kadındaki yüzsüzlüğe de pes dedim. Bence bir daha hiç görüşme.

Bos yere kiskanmsyin eskiden olmus bitmis esinizin icinde kalsa coktaaan gorusmuslerdi.

Evet kadının sana samimiyet göstermesi iyi olmamış.
Ama demek ki o da içindekileri söküp atmış ki sizinle arkadaş olabiliyor.
Bilemedim ben yine de görüşmeyi keserdim sanırım.

Komşunuz bekar mi hala takıntı yapmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…