komsumla esim yardim :(

Canlarim bilsem bole oldugunu gidermiydim.3yasinda kizi var beni gorunce anne sende teyxe gibi guzel ol demisti.anneme gidecektim makyaj yaptin gozum mavi renk rimel surdum sacim karamel ucu sariydi hamileyfim.gitmis sacini sariya boyatmis geldi bize anlatmisti offf hatta esime dio cok efendi sessiz gercekten de oyle

Canim e esim sbah6 da ise gidiyor 8 de geliyor telefon cekmio cogu zaman evde telefonu.gercekten esim cokk sessiz v efenfi herrkes ayni seyi soyluyo.esimbenden once bi nisan atmis onu bile aklima gelince kabullenemiyorum kiziyorum anlatmisti sonradan duyma die.ilcede oturuyorum gidecek kimsem yok kapiya bike cikamiyirum lafci yer siklip ona cikiyodum arada esim cokkk uzlcegimi aglicami bildgi icin gorumcemi de tembihlemis ama ben samimi okunca uzaj dur yenge kotu niyeti olabilir dedi

başlığı okuyunca offff dedim içim cız etti ama eşinin o taraklarda bezi yok demekki. görümcende güzellikle izah etmiş. uzak durman için başından da ima etmişler aslında ama olmuş olan. bu saatten sonra uzak durun artık. bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz. konuşmayın selam vermeyin gidip gelmeyin onunda ayağı kesilecektir zaten.

Esime de kirginim kotu niyeti olmamasina ragmen anlatsaydi ne olurdu nasil olurdu acaba sabah geldiginde farkli davranacam elimde deil.esimle cikmamislar kadin teklif etmis sadece mektup yolluyms arkadasndan kafam cokkk karisik bide kadina esimle tartismamizi falan iyi seyleri kotu seyleri anlatiodum cokkk pismanim tek arkadasim di

Ama kinli bi kadin yan komsusuyla kavga etti dediki aygini denk al yanimda annenle telefonla konusurken kaynanani atiyodun onlari kaynana anlatirim dedi aslinda o zman guvenilir biri olmadigimi anlayip uzaklasmam gerekti.ne aptalim herkesi kendim gibi saniyorum off off yavas yavs uzaklasmam grek anlatmam.anlatirsam kendini onemsiyorum diye gicik gicik davranir

Bekarlarmis zamaninda , kadinin boyle birsey yapmasi kötü oldugu anlamina gelmez...
Esinde yüz vermiyormus zaten, yerinde olsam konuyu uzatmazdim...
Esime dahi soylemezdim.

Esim o gelince gidrdi yanimizda kalmazdi beni seviyo aldatmiyo suan amq insanin esiyle illaki tartismasi oluyo arada.ya bole bi zamanda yaklassydi esime sonucta erkek milleti guven olmaz.icimi kurt yiyo diyorumki kotu niyeti olsa anlardim.ee peki madem bole bise olmus neden bana gelip gidio cekmio kendini

kadın da evli sanırsam...
yani çok yıl mu geçti...hani fikri duygusu değişmiştir...bilemezsin yani...

Aynen kizlar esime anlatmicam kadina mesafeyi koycam ben kadina kitu demedim ki hic.sadece insan rahatsiz olur kendini geri cekerdi ben olsam yuzube bakamaz aklina gekir die kafayi yer aoartmanda bile karsilasmak istemzdim birak gidip gelmeyi.kadin rahat olabilir ama ben degilim.zamaninda esime adik olan kadinla nasil ayni sofraya oturur gider gelirim

Gorumceninkide luzumsuzluk istemio olabilirler baska turlu uyarsaydilar ne bileyim

Haklısınız da siz oraya o otururken taşınmadınız mı?
Ne deseydi kocasına taşınalım burdan zamanında mektup yazdığım insan karısıyla geliyor mu? Hiç yüzünüze bakmasa şimdiye kadar ne derdi var bunun diye de düşünebirdiniz. Ki arkadaşınız olmuş kimse yokken.

Canim kadina kotu demdim ama dogal olarak aklima gelcek hep bise olmamis gibi davranamam midem kaldirmaz gidip gelmeyi evet evli kadinda ben icinde bise jalmis demiyorum yillar gecmis ama unutulacak bise deil ki her karsilasmarinda akillarina gekiyodur iclerinde bise olmasa da

Kv gorumce yada esin ikk tanustiginiz zaman size soylemelilerdi durumu ki bu kadar samimi olmamis olursunuz is isten gecmis dogrulae soyeniyor bencw cok sinir bur durum

Ben tasinsaymis yada kocasina anlatsaymis demsmedim benim yuzumfen tasinmasini istmwzdimde tasinmayi gerektiren bi durum yok shic gelmeseymis de demesim sadece samimiyete meyil vwrmeseydi diyorum

Ben tasinsaymis yada kocasina anlatsaymis demsmedim benim yuzumfen tasinmasini istmwzdimde tasinmayi gerektiren bi durum yok shic gelmeseymis de demesim sadece samimiyete meyil vwrmeseydi diyorum

Düşüncenizi değiştiremem sonuçta ne deseniz Haklısınız ama şimdiye kadar yakışıksız hareketini görmediniz değil mi, yavaş yavaş unutun, koyun mesafeyi gitsin. Gerisi gerçekten içinize dert olmaya değmez.

Kafina kotu niyeti vardi yada hala kocamda gozu var die dusunsem zaten gidip sacini basini yolar bi yolunu bulur kiraya cikardim kadina da burada khakaret edrdim.kizdigim nokta benimle neden samimi oldu zoruma gidio her gordugde aklima gelcek.samimi olmadigim bi komsum olsa bu kasar zoruma gitmezdi kizlar kirginim sadece kocami kiskandim neden anlamiyosunux ki

Mesafe koy...esinede anlatmadi diye kizma huzurunuz bozulmasin diye anlatmamistir...bence buyutulck bisey yok tedbirini al samimi olma bence......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…