Kadinla konusurdum ben ayiptir ya onlar viyak viyak bagirirken utaniyor mu?
Aboooo bi de diyorlar ki evliler ayda 1 yapıyor yok pandemi etkiledi vs...Yolaaaan
Uyarsan nasıl uyarabilirsin böylede zor. Kendi binam aklıma geldi hepsi emekli ve yaşlı terkedilmiş Gibiyiz ışık bile yakan yok.Üst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmalarıyatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız
Not yazıp kapısına bırak
Vileda sopasıyla tam işin ortasında tavana vurun. onlar anlar zaten.
utansınlar canım. çekilir dert değil kiBunu da düşündüm ama utandırır mıyım acaba diye bi kastım kendimi açıkçası ama en son bunu yapacağım gibi geliyorhayır duvarlar zaten çok ince hapşursan duyuluyor insan biraz buna göre davranmaz mı ya, her akşam çığlık çığlığa hiç hoş olmuyor cidden anlamadığım şey eşi de mi uyarmıyor acaba
Not yazıp kapısına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?