Komşumla ilgili bir sorun

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Üst katımıza bu yaz yeni bir aile taşındı, sorun çok ama çok gürültülü cinsellik yaşıyor olmaları yatak odası ile salon arasında epey bir mesafe var bizim evde ve sesleri salondan bile duyuluyor yani tek tük duyulsa ayda yılda bir olsa güler geçerdim ama her akşam hatta sabahları bu seslerle uyuyup uyanıyorum cidden rahatsız edici olmaya başladı daha önce böyle bisey yasayan var mı? Uyarabilme imkanım olur mu böyle bir konuda yoksa uygun olmaz mı? Ne yapmak lazım bir fikir verir mısınız

Malesef muhabbetim yok hatta hiç tanışmadık arada sırada asansör de gördüm o kadar

Uyarsan nasıl uyarabilirsin böylede zor. Kendi binam aklıma geldi hepsi emekli ve yaşlı terkedilmiş Gibiyiz ışık bile yakan yok.

Vileda sopasıyla tam işin ortasında tavana vurun. onlar anlar zaten.

Bunu da düşündüm ama utandırır mıyım acaba diye bi kastım kendimi açıkçası ama en son bunu yapacağım gibi geliyor hayır duvarlar zaten çok ince hapşursan duyuluyor insan biraz buna göre davranmaz mı ya, her akşam çığlık çığlığa hiç hoş olmuyor cidden anlamadığım şey eşi de mi uyarmıyor acaba

utansınlar canım. çekilir dert değil ki

Acaba yönetici abla ile konuşsam uygun olur mu? Abla ile az çok bi samimiyetim var yine

Hergün sabah akşam mi ciddi anlamda rahatsiz ediyorsa bence rahatsızlığınızı dile getirebilirsiniz bunda utanacak birşey yok.
Herkes evinde ilişki yaşıyor arada bağırmalar çığlıklar vs olur tamam ama hergün hergün olmaz yahu. O ne öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…