• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumu dün başkasıyla gördüm

Kadına şantajı yapacaksın var yaaa,gördüğün yerde taciz edeceksin,alaycı alaycı bakıp kaşla gözle seni kocana derseeeem gibilerinden bakıp aklını alacaksınsempatiksalakcinni
Tabi bu benim aklımdan geçen ama yapamayacağım cezalandırma yöntemlerinden sadece biri.
Bu seçenekler çoğaltılabilir:roflol:
Örnek mi:
aklinialirimsmile yapacaksın yanından geçerken
:1no2: yapacaksın gördüğün yerde
:1closedeyes: yapacaksın eşiyle beraber görürsen
vs.

Kadına şantajı yapacaksın var yaaa,gördüğün yerde taciz edeceksin,alaycı alaycı bakıp kaşla gözle seni kocana derseeeem gibilerinden bakıp aklını alacaksınsempatiksalakcinni
Tabi bu benim aklımdan geçen ama yapamayacağım cezalandırma yöntemlerinden sadece biri.
Örnek mi:
vs.

kaydirigubbakcemile3 Mimikler saatlerce konuşmaya bedel diyorsun yani..

Bence de...süprizzzzz

Örnek mi:
vs.

Aman merak etmeyin, böyleleri ne yapar ne eder sizi haksız çıkarır valla, sizi öyle bir taciz eder ki tam tersi siz kaçacak yer ararsınız kaydirigubbakcemile3

Örnek mi:
vs.

He hekaydirigubbakcemile3 ..bende olsam eşine ve ailesine hiçbişey demez..
yanından geçerken..aklinialirimsmileböyle yapardım..arada da bahar insanı kafamçokkarıştıçarpabilir.amman dikkat..
diye alaycı laflar sokardım,tırssın diye.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile.

Canım o kocasını çoluğunu çocuğunu düşünmemiş utanmamış yapmış..
Sen mi düşüneceksin kocasını..
Hamilesin şimdi,neyle karşılaşacağın belli değil.
Günah keçisi olma !
Kim ne yapıyorsa yapsın,başına bela alma durduk yere.

hiç mi derdiniz yok ?

kadını adam öldürürken, ya da hırsızlık yaparken görmüş gibi davranıyorsunuz..

belki eşi zaten biliyor..
belki bu işte hiç bilmediğiniz başka bir iş var. herkesin aile hayatı kendine özgü ve oldukça derindir kendi kapsamında..

hem afedersiniz de ne olursa olsun aynı yatakta görmemişsiniz ki...
hem aynı yatakta bile görseniz bunun vicdan sorumluluğu size ait değil ki..
hem çok iyi bir oğlu oldugundan söz ediyorsnuz.. bir kadının eşini aldatması kötü anne olduğunu göstermez.. kötü anne olması bile oğlunun onu öyle algıladığını göstermez.. belki duyulursa oğlu da duyacak.. güveni zedelenecek o çocuğun annesine karşı..

''bir kadının eşini aldatması kötü anne olduğunu göstermez''
Kusura bakmayın ama eşini aldatan kadın iyi bir anneyi geçtim,iyi bir insan olamaz ki:1shok:
ıyi bir insan aldatmaya meyili olduğunu fark ettiğinde iki yoldan birini seçmeli,ya boşanmalı ya da afedersiniz ama totosunun üstüne oturmalı..

iyi güzelde konuyu anlatırken imam hatip,haccı bilmem neyi karıştırmasaydınız keşke.
bazı yorumlarda "böyle şeyleri aydınlar daha az yapıyor" a kadar gitmiş olay.
bu ahlaksızlığın imam hatiple yada başın açık kapalı olmasıyla alakası yokki.
işin o yönü bizi ilgilendirmez.kadının hacca gittiğini bilmesek daha mı az ayıplayacaktık?
konuya gelince...
işgüzarlığın alemi yok.
konuyu enine boyuna bilmeden gidip kocasına anlatmakta neyin nesi.
zinanın bile zina sayılabilmesi için 3 ayrı kişinin şahitliği gerekiyor.
belki yakın bir akrabasıydı yada ne bileyim yakın biri.
siz görünce yanlış anlaşılmaktan çekindiği için kaçmışta olabilir.
tabi sizin dediğiniz gibi de olabilir o ayrı.
ama öyle bile olsa koskoca kadının namusunu yada kocasının boynuzunu düşünmek sizin işiniz değil.
hayatınıza kaldığınız yerden debam edin bence...

Krocum izninle imzamı atıyorum..
Yorum budur,gözlerinden öperim...

''bir kadının eşini aldatması kötü anne olduğunu göstermez''
Kusura bakmayın ama eşini aldatan kadın iyi bir anneyi geçtim,iyi bir insan olamaz ki:1shok:
İyi bir insan aldatmaya meyili olduğunu fark ettiğinde iki yoldan birini seçmeli,ya boşanmalı ya da afedersiniz ama totosunun üstüne oturmalı..

alıntı yok ama cümle bana ait.
eşini aldatan insan pek ala iyi bir anne olabilir. anne olmak ayrı bir durum, insanın duygusal ilişkilerini idare edip edememesi ayrı bir durumdur.eşini sevmiyordur ve karşısına çıkan ilk yanlışa atılmıştır. bunun annelikle hiçbir alakası yoktur.
oldu olacak eşini aldatan annelerin çocuklarını ellerinden alalım devlet kontrolune verelim.

ergen bir delikanlının annesinin babasını aldattığını duyması onun tüm hayatını etkileyebilir. farzedelim ki anne, kötü anne.. gene de durum değişmez.. zira çocuğun gözündeki annelik imajının zedelenmesi bile şok etkisi yaratabilir.
bunu dile getirmeye çalışmıştım..

Gözgöze geldik dediniz sanırım o da sizi gördü yani,şuanda kimbilir kafasında neler yazmış çizmiştir:)Bence kimsenin hayatına müdahale etmeyin siz kötü olursunuz gerek yok zaten sizden köşe bucak kaçacaktır o kadın görmezsiniz bile

aman görmezlikten gel elbet acıga cıkar
böyle şeylerde gördüm diyen suçlu olur sonunda onlar işin içinden sıyrılır cıkar
herseyi göze almış demek ki ulu orta yerde gezdigine göre
cnm sen hayatına devam et görmezden gelin o kişiyide
ayrıca her hacca giden imam hatipte okuyan bası kapalı
yada dinine fazlasıyla düşkün olan biri böyle yapcak diye bişe yok
istisnalar kaideyi bozmaz

ay kötü bir durum
bende bir arkadaşımın eşinin aldattığını duydum
şaşırdım
kadının hiç haberi yok
ben söyleyemem
aslında böyle şeyleri hiç duymamak lazım ya.bende stresleniyorum
.

ben zaten söylemiycem karar verdim onu başıma bela yapmıyım en güzelii bu ilk gördüğümde şaşırıp şok olmuştum şimdi umursamıyorum bazı arkadaşlar nasıl eminsiniz abisi akrabası filan demiş kimse abisiyle yada akrabasıyla dudaktan masumca öpüşmezz bunu sırf ben değil bütün yanımdakiler gördü kapalılık imam hatip mevzusuda oğlu imamhatibe gidiyo o kadar düzgün kıymetli efendi bi çocuk benim gözümde ona yapılmaması gerekir çocuk yolda yürürken selam verirken suratımıza bakamaz o kadar saygılı o yüzden yazdım ailesi o kadar iyi kızı kendi isteğiyle kapandı mutasıp kendi halinde ben bunları kınamak için yazmadım sadece böyle olan bi kadının nasıl böyle utanmadan bunu yaptığını yazdımm benim kayınvaldemde kapalı eltimde ben kapalıları kınamıyorum yada hacca gitmiş olanlar konu saptırılıyo hacca gidiyosa bu yaptığı allah katında 2 kat daha günah bile bile bunları yapmak için kudurmuş olmak gerekir ancak

Hala yok kızı kapalı yok oğlu imamhatipte diye devam ediyorsunuz...
Ne yani bir insanın iyiliğini tarif etmek için imam hatibe gidiyor yada kendi isteğiyle kapandı mı demek gerekiyor...
O zaman ben kapalı olmadığım için iyi insan sıfatına girmiyoruyum, yada biri beni tarif ederken çok iyi insandır diyemeyecek sizin bakış açınıza göre....
Yolda geçerken birinin yüzüne bakamamak saygılı efendi olmanın değil, çekingen utangaç ve ürkek olmanın göstergesidir....
Yani kişileri öyle tarif etmişsiniz ki onları onlar yapan tek özellikler imamhatibe gitmeleri hacca gitmeleri yada kapalı olmalarıymış gibi....

Ayrıca sizin gördüğünüz manzara doğruysa bile her koyun kendi bacağından asılır... Bu durumu saklayarak siz onun günahına dahil olmuyorsunuz.... Herkes kendi sevaplarından ve günahlarından sorumlu Allah katında....

hacca gitmekle onla bunla olacak iş değil bunlar ..insanın içinde olcak Allah korkusu........yazık bari boşan rezillik yapcana etrafta Allah ıslah etsin ....

Hala yok kızı kapalı yok oğlu imamhatipte diye devam ediyorsunuz...
Ne yani bir insanın iyiliğini tarif etmek için imam hatibe gidiyor yada kendi isteğiyle kapandı mı demek gerekiyor...
O zaman ben kapalı olmadığım için iyi insan sıfatına girmiyoruyum, yada biri beni tarif ederken çok iyi insandır diyemeyecek sizin bakış açınıza göre....
Yolda geçerken birinin yüzüne bakamamak saygılı efendi olmanın değil, çekingen utangaç ve ürkek olmanın göstergesidir....
Yani kişileri öyle tarif etmişsiniz ki onları onlar yapan tek özellikler imamhatibe gitmeleri hacca gitmeleri yada kapalı olmalarıymış gibi....

Ayrıca sizin gördüğünüz manzara doğruysa bile her koyun kendi bacağından asılır... Bu durumu saklayarak siz onun günahına dahil olmuyorsunuz.... Herkes kendi sevaplarından ve günahlarından sorumlu Allah katında....

denizbarışın her cümlesine katılıyorum..
insanları belli kılıflara sokup,karakterleri ,değer yargıları hakkında yorum yapmak da yeni moda..
"hımmm, dini bütün kadın,başı kapalı,eteği uzun.."
"hımmm o zaten yaramaz,elbisesi minicik.."
ne bu şekilcilik yahu...
doğduğumuzda hepimiz çıplaktık.. örtüyle,imamhatiple değer yargıları biçimlenmez kimsenin..

neden yorumlar yapılırken yada konu acılırken bazı kelimeler özenle yazılır yada cımbızla çekilip alınır ve uzatılıp başka başka anlamlar yüklenir ki anlamış degilim.....

sorun komşuyu başkasıyla görmüş bir arkadaş var ama sırf imam hatipli yok hacı gibi laflar ekliyerek konuyu başka yöne çekmiş...oysa sorusu şu gördüm söyleyimmi ne yapayım...niye söyleyeceksin ki bırak herkes ne yaparsa yapsın sonra bakarsın arada sen kalırsın...zaten böyle ortalarda rahat dolaşıyorlarsa senin gibi biri daha görür ve herşey meydana çıkar...

saklı gizli işler genelde bir şekilde kendini belli eder o yüzden sen görmemiş gibi davran boşver...

imam hatip yada hacı hoca ne alakası var ki...sonuçta insan degilmi insanda hata yapmaya mehilli varlıklar.bunun ne kim nasıl oldugunu önemli degilki...hata herkes içinse herkes hata yapabilir....
hacı olupta 3 5 eşi olanlar var..hacı olupta ticarette hile hurda yapanlar var...
imam hatipli olupta seven kaçan aldatanlar var...baş örtüsü takıpta o örtünün altında her türlü rezilligi yapanlar var....
hacı hoca imam hatipli diye nirvanayada erişmediler ya...adam dini inançı yoktur ama insandir...
yada çokta dinle ilgili degildirde aklı kötülüge çalışmaz.....
yada dahada beterini yapar...yani saçı açık olsa normal okul mezunu olsa ona yakışıyor aldatmak gezmek tozmakta dini egitimlilere yapınca tükakamı oluyor.yapmayın arkadaşlar....

her ne egitiminde olursa olsun insandır ve hata yapar...yeterki hatasını bilsin o şuralı yok buralı açık saçık yada kapalı deyipte ayrım yapmak yada seçtigi yaşam tercihiyle yargılamak bazı şeyleri yakıştırmak hiç hoş degildir bence

Son düzenleme:
Hepimizin kafasinda kaliplasmis bazi yargilar vardir!

Mesela kapali bir bayan gördügmüz zaman namazinda niyazinda Allah korkusu olan vicdanli bir insan olarak bakariz ilk etapta, tabikide icini bilemeyiz, tabikide acik veya kapali olmak insanin namus kavramini, seref duygusunu belirlemez, ama dedim ya belirli seyler vardirki kaliplasmistir, istesekde istemesekde beynimize islenmistir.:hulya:

Ben cok olgun bir yastan sonra anladimki kapali olmakla dinine bagli olmanin cok iki farkli sey oldugnu!benneyaptımki
Bazi kadinlarin o örtüyü dini bir simge olarak görmedigni, o örtünün onlar icin aslinda hic birsey ifade etmedigni....

Aslinda cok üzücü bir durum bu, cünkü bana göre kapanmayi tercih eden bir kadin gercektende o örtünün hakkini vermeli....herseyi ile.

Kafasinda bas örtü altinda poposunun tum hatlarini ortaya cikaran daracik bir pantolonla dolasmamali, yüzünde 10 kilo makyaj olmamali, agzinda sakiz elinde sigara ile sokakta yürümemeli, erkek arkadasi ile parklarda cafelerde sarmas dolas öpüsmemeli......

Hos, bu saydiklarim tabikide hic bir bayana yakismiyor vesselam, ama hic kimse kusura bakmasin, kapali bir bayana dahada yakismiyor.
Cünkü taktigi o örtünün manasina zit davranmis oluyor. Iste bu yüzden....yahu suraya bak hemde kapali diye yadirgiyor insanlar.
Keske her kadin bu karari verirken gercektende icinden gelerek, manasini tamamiyle anlayarak verse:delphin:

Her koyun kendi bacagindan.....ne diyelim....

Konu cok ince, ben olsam söylemezdim arkadasim, zaten eger gercektende o kadin böyle birsey yaptiysa, Cenabi Allah bir tesadüf yaratir ve yaptigi ortaya cikar, siz hic karismayin!

Hepimizin kafasinda kaliplasmis bazi yargilar vardir!

Mesela kapali bir bayan gördügmüz zaman namazinda niyazinda Allah korkusu olan vicdanli bir insan olarak bakariz ilk etapta, tabikide icini bilemeyiz, tabikide acik veya kapali olmak insanin namus kavramini, seref duygusunu belirlemez, ama dedim ya belirli seyler vardirki kaliplasmistir, istesekde istemesekde beynimize islenmistir.:hulya:

Ben cok olgun bir yastan sonra anladimki kapali olmakla dinine bagli olmanin cok iki farkli sey oldugnu!benneyaptımki
Bazi kadinlarin o örtüyü dini bir simge olarak görmedigni, o örtünün onlar icin aslinda hic birsey ifade etmedigni....

Aslinda cok üzücü bir durum bu, cünkü bana göre kapanmayi tercih eden bir kadin gercektende o örtünün hakkini vermeli....herseyi ile.

Kafasinda bas örtü altinda poposunun tum hatlarini ortaya cikaran daracik bir pantolonla dolasmamali, yüzünde 10 kilo makyaj olmamali, agzinda sakiz elinde sigara ile sokakta yürümemeli, erkek arkadasi ile parklarda cafelerde sarmas dolas öpüsmemeli......

Hos, bu saydiklarim tabikide hic bir bayana yakismiyor vesselam, ama hic kimse kusura bakmasin, kapali bir bayana dahada yakismiyor.
Cünkü taktigi o örtünün manasina zit davranmis oluyor. Iste bu yüzden....yahu suraya bak hemde kapali diye yadirgiyor insanlar.
Keske her kadin bu karari verirken gercektende icinden gelerek, manasini tamamiyle anlayarak verse:delphin:

Her koyun kendi bacagindan.....ne diyelim....

Konu cok ince, ben olsam söylemezdim arkadasim, zaten eger gercektende o kadin böyle birsey yaptiysa, Cenabi Allah bir tesadüf yaratir ve yaptigi ortaya cikar, siz hic karismayin!
alkisalkisalkissağol canım ya benim anlatmak istediğimi anlatmışsınn bende kapalı bi bayana yakışmadığını dahada göze battığını anlatmaya çalıştığım için hacca gitmesini kapalı olmasını ailesini yazdım ama bazı arkadaşlar konuyu saptırmak içim dini simgeleri öne kattığımı ileri sürüp abuk sabuk şeyler yazmışlar bi insan başörtüsü takıp hacca gitmişse bunun hakkını vermeli ha vermiyosada yolda adamlarla öpüşmek hiçbi bayana yakışmaz kimi arkadaşlarda kapalılar yapınca garipsiyosun açık yapınca şaşırmıycakmısın yazmış bende açığım ben ne açık ne kapalı kimseye laf söylemedim yazdıklarım sadece bu bayana ithaftı siz niye alınıyosunuzki:oklava:gülsümcüm söylemiycem çoğu arkadaşım bana bu konuda tavsiye verdi hepsine teşekkür ederimm

Back
X