- Konu Sahibi limonlupasta06
karşı komşun ile diğerlerine nazaran daha samimi olduğunu söylüyosun,neden art niyet arıyosun ?Merhaba hanımlar. Oturduğum apartmanda 3 komşum var birbirimize gider geliriz 15 günde bir toplanırız pasta börek çay sohbet muhabbet vs. Bunlardan biri karşı komşum ve onunla diğerlerine nazaran daha yakınız bi ihtiyacımız olsa birbirimizin kapısını çalarız. Yaşça benden büyük ama kafa dengi biri. Dün yine toplandık alt komşuda bi rşeyler hazırlamış neyse önümüzdeki hafta da bana gelicekler ancak bu sefer altın günü niyetine toplanıcaz (ilk günümüz) ben ne hazırlasam ki falan diye söyledim karşı komşumda hemen dedi ki farklı olsun hep aynı şeyler olmasın (sanki aynı şeyleri hazırlıyormuşum gibi hep) pide yaptırsana dedi (sadece ben yapıyım gibi konuştu) bende evet olabilir pide günü olsun pide yaptıralım artık günde dedim kvdemler öyle yapıyor dedim oysa hiç üstüne almadı nolcak canım kocan öder dediBen anlamamazlıktan geldim hepimiz yapalıma getirdim kimseden ses yok sen yap diyor. Bende buluruz bişeyler dedim hazırlıycak sonrada canım şaka yapıyoruz ne istersen hazırla önemli olan sohbet muhabbet dedi güldü. Sizce neler döndü bu ortamda. Bi de bu sene ben sınava hazırlanıyordum kafamda bozuktu bende 2 kere toplandık ama ben açıklamasını yapmıştım onlarda sınavın daha önemli demişti acaba ondan mı dedi.
sana öneride bulunmuş ki illa onların da pide yapması gerekmez ki sen yapıyosun diye.o kısır devamlı yapıyosa sende birgün onda toplandığında dile getirirsin ya kısırdan sıkıldık be komşum daha farklı bişeymi yapsan diye..e zaten oda sana öneride yakın bulduğu için söylemişse ters tepkide vermez yani..