inan bunu çok isterim kestirip atarsam içim daha çok acıycak teyze yanlış yolda çünküYanlış tanitan biri ise teyzenin fikrini değiştirmekle başlayabilirsiniz , büyük ihtimal başta inanmaz falan ama sende bilgiler topla ne bileyim adamın sohbeti falan varsa reddiye bisey yapıldı ise yanlış söylediği ayet hadis varsa çıkar karşısına işte bunlar içinde bizim ilmimizin geniş olması gerek tutup karşıdaki bisey der ispat da edmezsin kötü olur ama eminseniz teyzeye de vesile olun derim
Tahmin bile edemezssin ana yüreği işteİstemiyorsanız verin gitsin bahane olarakta okudum daha önce gibi şeyler söylersiniz...Annenizede bişey açıklamak zorunda değilsiniz yani açıklasınız bile en fazla nereye çekebilir ki?
Kesinlikle doğruBu yazarı sevmem görüşleri bana ters diyeceksin bu kadar bence açık olman tartışmaların önünü kapar
Bugün komşu ve bir arkadaşımla oturuyorduk konu kitaplardan açıldı o sırada annem bizimle değildi
arkadaşım"feraceli cok kitap okur ona kitap yetmez"dedi
hatta kitap fuarını iple çektiğimi vs. Söyledi..
teyzede bende dini kitaplar var sana getiriyim hemen dedi..Bende saf mıyım?salak mıyım? anlamadım getir teyze dedim.gitti kalın kalın 4-5 kitap getirdi ve gitti. Ben elime aldım kitapları ve beynimden vurulmuşa döndüm bana verdiği kitaplar islamı tamamen yanlış anlatan adamın ve adamların kitaplarıydı..
Arkadaşımla şok geçirdik aklı sıra beynimimi yıkamak istedi anlamadım..
arkadaşıma ben bu kitapları evime asla sokmam sende dursun bi hal çaresine bakarız dedim..
şimdi mevzuyu anneme anlatsam mı annem baya pimbirikli biridir olayı farklı yerlere çekme kapasitesine sahip..
bu teyzeye hemen yarın kitapları teslim etmek istiyorum ama ne dicem nasıl vericem bilemedim?
İçimde felaket bi huzursuzluk var.
inan bunu çok isterim kestirip atarsam içim daha çok acıycak teyze yanlış yolda çünkü
O an bakmadım verdiği kitaplara verdo ve gotti hemen.. olabilir kitap okuyor olmam muhteşem derece türkçemin olduğu anlamına gelmez böyle birşeyde söylemedim..bende her tür kitap okurum ama çokta zıt bana ters kitapları okumam çünkü vaktimi boşa harcamak istememcok kitap okuyan sizin icin sunu soyleyebilirim, o pimpiriktir PiMBirik olsa duramazsin.
yanlis seyler oldugunu dusundugunuz seyleri de okumanizda bir sakinca yok, her turlu seyi okurum, izlerim.
isime geleni alirim ve bunu gidipte anneme yetistirmem.
siz evinize dahi sokmayacaginizi soylediginize gore o an iade etseydiniz komsunun kitaplarini.
Haklısın aynen öyle yapiyim bi baş başa kaldımız vakit konuya gireyimBende oyleyim ya, kestirip atamam illa anlaticam.ama güzel düşünüyorsun bence ,yanı sadece kendimiz için değil etrafimizdakilere de vesile olmak gerek , nerden dönerse kâr çağır bence çaya güzel gergin olmayan bi şekilde anlat , tutup inada bindiremesin koru korune bağlıysa falan
Kime göre neye göre yanlış belki sen de ona göre yanlış yollasınn???? Mesele dini görüş olduğuna saygılı olmak zorundayız lütfen!! Kadın bi iyilik yapmış kendince ha hoşunuza gitmedi mi, Teyzecim buyur çok sağol ben okumam de geç,ha bence okumalısınız, ateist birinin yazdığını da incili de vs vs... Sonuçta yine kendi istediğinize inanın ama fanusun içinden okumadan bilmeden,tek bi yönden bakarak benim ki doğru demek çok yanlış. Niye? Çünkü o inançla doğdum. Başkasına kendi fikrini empoze etmek nedir ya?inan bunu çok isterim kestirip atarsam içim daha çok acıycak teyze yanlış yolda çünkü
Pimbirik olsa duramazsıncok kitap okuyan sizin icin sunu soyleyebilirim, o pimpiriktir PiMBirik olsa duramazsin.
yanlis seyler oldugunu dusundugunuz seyleri de okumanizda bir sakinca yok, her turlu seyi okurum, izlerim.
isime geleni alirim ve bunu gidipte anneme yetistirmem.
siz evinize dahi sokmayacaginizi soylediginize gore o an iade etseydiniz komsunun kitaplarini.
Kitapların isimleri neBugün komşu ve bir arkadaşımla oturuyorduk konu kitaplardan açıldı o sırada annem bizimle değildi
arkadaşım"feraceli cok kitap okur ona kitap yetmez"dedi
hatta kitap fuarını iple çektiğimi vs. Söyledi..
teyzede bende dini kitaplar var sana getiriyim hemen dedi..Bende saf mıyım?salak mıyım? anlamadım getir teyze dedim.gitti kalın kalın 4-5 kitap getirdi ve gitti. Ben elime aldım kitapları ve beynimden vurulmuşa döndüm bana verdiği kitaplar islamı tamamen yanlış anlatan adamın ve adamların kitaplarıydı..
Arkadaşımla şok geçirdik aklı sıra beynimimi yıkamak istedi anlamadım..
arkadaşıma ben bu kitapları evime asla sokmam sende dursun bi hal çaresine bakarız dedim..
şimdi mevzuyu anneme anlatsam mı annem baya pimbirikli biridir olayı farklı yerlere çekme kapasitesine sahip..
bu teyzeye hemen yarın kitapları teslim etmek istiyorum ama ne dicem nasıl vericem bilemedim?
İçimde felaket bi huzursuzluk var.
Heh demiyim boşverkimin kitabiymis yalanci peygamber varmis bi tane halam tvden esinden gizli almiskadini zor ikna ettik sonra anladi da kitaplari atti :) neyse isim söylemeyin kalin malin diyince az cok anladim .
Hayır teyze beni biliyor yıllardır komsuyuz herkesin görüşüne saygım var..Senin dinin sana benim dinim bana..Beni baglamaz ama kalkıp bana at gözlüğü takmış insan gözüyle bakmanız öyle sanmanız bu ne ya? Demeniz bence çok mantıklı değilKime göre neye göre yanlış belki sen de ona göre yanlış yollayın???? Mesele dini görüş olduğuna saygılı olmak zorundayız lütfen!! Kadın bi iyilik yapmış kendince ha hoşunuza gitmedi mi, Teyzecim buyur çok sağol ben okumam de geç,ha bence okumalısınız, ateist birinin yazdığını da incili de vs vs... Sonuçta yine kendi istediğinize inanın ama fanusun içinden okumadan bilmeden,tek bi yönden bakarak benim ki doğru demek çok yanlış. Niye? Çünkü o inançla doğdum. Başkasına kendi fikrini empoze etmek nedir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?