Konu çok eften püften geldi bana okumazsan okuma yani kimsenin neyi okuduğu kimseyi ilgilendirmez.
Almazdım ben okumayacağım bişeyi
Okuma sende belli bi Zaman sonra başka kitaplar aldım bunlara fırsat kalmadı de ver yani bunlarıda biz mi söyleyelim.
Ama annene yetiştirmek istemende enteresan abartmayın bu kadar
O an bakmadım verdiği kitaplara verdo ve gotti hemen.. olabilir kitap okuyor olmam muhteşem derece türkçemin olduğu anlamına gelmez böyle birşeyde söylemedim..bende her tür kitap okurum ama çokta zıt bana ters kitapları okumam çünkü vaktimi boşa harcamak istemem
Dikkat ederseniz bende Turkceniz mukemmel olmaliydi gibi bir sey demedim.
Bazi seyleri kuru kuru okumak yetmez, onlardan bir seyler ogrenmek,tatbik etmek gerekir yoksa kimse degerli vaktini bosa harcamak istemez.
Demek istedigim suydu bir ismi sevmezsiniz, ondan hazetmediginizde onun ortaya cikardi eser her ne ise onyargi ile yaklasmanin dogru olmadigiydi. Cunku okumamissiniz, ki okumayi seven insanlar yerde bir kagit parcasi gorse ne yaziyor diye egilip bakar.
Yazar kimmis cok merak ettim, nasil bir dini kitapmis? Soyleyinde merakimdan depresen okuma askim bosa gitmesin.
Aha bitane daha atarlı konu sahibi
Hiç işinize gelmeyen bişey okumayın hemende Nasıl değişiyorsunuz
Ben görmedim bu kadar eften konu göstersene güzelim
En müslüman benim,ne biçim de müminim, evime dahi sokmam,annneeee yetiş din elden gidiyor, gerçekten yazık. On yargı tüm ruhunuzu kaplamis kitaplari görür görmez gösterdiğiniz atar ı burda üyelere de gösteriyorsunuz. Dini konu yasak Mune
En müslüman benim,ne biçim de müminim, evime dahi sokmam,annneeee yetiş din elden gidiyor, gerçekten yazık. On yargı tüm ruhunuzu kaplamis kitablari görür görmez gösterdiğiniz atar ı burda üyelere de gösteriyorsunuz. Dini konu yasak Mune