• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun bir kovmadığı kaldı

smiter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
515
24
118
Bursa
4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum açılmayınca iniyordum ki kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi:110::110::110::110:

4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum geri dönüyorken kimde açmadı sonra kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi:110::110::110::110:
İyilik yapip denize atin sallayin gitsin yani :)

Kapıyı calanin siz olduğunu anladı mi acaba?

Gorgusuz, saygisiz biriymis. Bosverin, bir daha ilgilenmeyin siz de. Ustun musait olmaz tamam da disardan duyulacak sekilde bagirmak da neyin nesi, kapiyi calani rencide etmek ister gibi, ayip denen birsey var. Onun yerine "bir saniye" filan deseymis bari.

Modunda değildir, sinirlidir olabilir yani.
Ben bu kadar takmazdım kesinlikle.
Kendine hakim olamamış olabilir yani.
Ne var bunda... Bir daha olursa saygısız kaba falan deyin de ilk kez şahit olunan bir şey için bu kadar kötü düşünmemeli.

Sizi istemese yahut birisini kabul etmese hiç açmazdı.
Belki gerçekten müsait değildi.Canının sıkkın olduğu ana denk geldi.Sizide görmeden söylendi..Bence fazla takılı kalmayın uygun bir zamanda karşılasınca söyleyin

Gorgusuz, saygisiz biriymis. Bosverin, bir daha ilgilenmeyin siz de. Ustun musait olmaz tamam da disardan duyulacak sekilde bagirmak da neyin nesi, kapiyi calani rencide etmek ister gibi, ayip denen birsey var. Onun yerine "bir saniye" filan deseymis bari.
mantıklı olan öylesi tabiki ama bence kıcık oldum ona

Bence kapidakini sevmedigi istemedigi biri sandi o yuzden soylendi. Benim de kapim 24 saat calar durmadan. Kv. Kp. Tarafindan. Bu yuzden bende kapi calinca bazen yuksek sesle bagiriyorum ya tamam tamam geldim ne alacakli gibi caliyorsunuz diye. Belki boyle bi seydir. Kizmayin bosuna.

ama böyle de konuşmasına gerek yok değil mi açma yeter
Yüzünüze mi söyledi? Hayır. Evinde kendi kendine söylenmiş. Eğer özellikle bağırarak söylemediyse dışarıdan duyulduğunu da düşünmemiştir.
Her şeyi bu kadar üstünüze alınmayın.

kızın üstü başı müsait olmadığı için paniğe kapılmıştır.

Sizin duyabileceğiniz şekilde soylenmişse ki öyle soylenmiş, bence saygısızlık.. Kendi kendine söylense siz bu kadar net duyamazdınız bence. Ayıp etmiş

Yüzünüze mi söyledi? Hayır. Evinde kendi kendine söylenmiş. Eğer özellikle bağırarak söylemediyse dışarıdan duyulduğunu da düşünmemiştir.
Her şeyi bu kadar üstünüze alınmayın.
ben duyduğum için alındım zaten o da duyulacağını zannetmemiştir belki de

Back
X