• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun bir kovmadığı kaldı

böyle şeyler insanın canını sıkıyor..ben de yeni ev alıp taşınan komşumun evine apartmanla ilgili bişey diyeyim diye gittim,zile bastım içeriden tıkırtılar geldi,mercekten bakıldı farkettim ama açmadı..o oldu daha da gitmedim..3 yıldır aynı apartmandayız bir selamlaşmamız bile yok..ilk elektrik çok önemli...

Bende evde sürekli mini şor falan giyerim yaz dönemi kapı çaldığında bakarım dürbünden komşumsa bi sn der giyinşr açarım yabacıysa ses etmeden giyinir gelirim yada bekleyin lütfen derim komşunun yaptığı saçma bence muhakkak bilerek yapmıştır diyorum yoksa kolay kolay çıkmaz ses sonuçta aşağı şnşyormuşsun kapının dibinde değilmişsin

bence sizin oldugunuzu bile bile söylememiş...müsait degilmiş bak...cocuguda var biraz alıngansınız sanırım...

buna benzer şeyi bende yaşadım...

Abartmışsınız bence.
Insanların evde ne yaşadığını bilemezsiniz, belki keyfi yoktu, belki canı sıkkındı.
Size özel laf söylememiş ki.

böyle şeyler insanın canını sıkıyor..ben de yeni ev alıp taşınan komşumun evine apartmanla ilgili bişey diyeyim diye gittim,zile bastım içeriden tıkırtılar geldi,mercekten bakıldı farkettim ama açmadı..o oldu daha da gitmedim..3 yıldır aynı apartmandayız bir selamlaşmamız bile yok..ilk elektrik çok önemli...
Bende evde sürekli mini şor falan giyerim yaz dönemi kapı çaldığında bakarım dürbünden komşumsa bi sn der giyinşr açarım yabacıysa ses etmeden giyinir gelirim yada bekleyin lütfen derim komşunun yaptığı saçma bence muhakkak bilerek yapmıştır diyorum yoksa kolay kolay çıkmaz ses sonuçta aşağı şnşyormuşsun kapının dibinde değilmişsin
çok net söylendi bende duydum zaten duyduktan sonra kapıyı açıp gözgöze gelsem ne yapacaktım bilemiyorum

ben duyduğum için alındım zaten o da duyulacağını zannetmemiştir belki de
Ben fazla alınganlık yaptığınızı düşünüyorum şahsen.

Herkes her zaman kapısını telefonunu açmak, başkalarıyla görüşmek zorunda değil. Yeni evliymiş, belki eşine göre giyinmişti müsait değildi açmak istemedi, belki ağlamıştı yüzü gözü şişti? Bilemezsiniz ki. Dışarıdan duyulmayacağını zannederek de "öf bu kim şimdi" demiştir. Ki sizi görmemiş bile, nasıl şahsınıza tavır göstermiş olabilir?

Hadi müsait değildi açmadı, niye bu kadar laf işittiriyor ki.

Ben fazla alınganlık yaptığınızı düşünüyorum şahsen.

Herkes her zaman kapısını telefonunu açmak, başkalarıyla görüşmek zorunda değil. Yeni evliymiş, belki eşine göre giyinmişti müsait değildi açmak istemedi, belki ağlamıştı yüzü gözü şişti? Bilemezsiniz ki. Dışarıdan duyulmayacağını zannederek de "öf bu kim şimdi" demiştir. Ki sizi görmemiş bile, nasıl şahsınıza tavır göstermiş olabilir?
olabilir tabi ama beni kapı dürbününden gördü mü bilemeyeceğim

bizimde ust komsu arkamizdan konustugu yetmiyomus gibi bugunde mutfak borulari tikanmis bizim eve geldi pis sular mahvoldu gittik uyardik acma.muslugu bize su geliyor bu sefer inadina acti daha cok su geldi annem iki defa kapilarina gitti uyardi keske ben gideydim ya yemin ederim o kadar sinirliyimki gidip sacini basini yolmak istiyorum o kadar ofkeliyimki kanini icsem doymam bu tasirdigi son damlaydi agzina sicacam ben o arsiz karinin pis cingene kiliklisi

Pazar pazar börek mi goturulurmus 4 buçuk aylık evlinin evine. Şaka tabiki ama içerde söylenmiş kim olduğunu bilmeden sonuçta. Çocuk olmadan önce bizde sinir oluyorduk. Pazar günü zırt diye kapı çalınca. Yahu diyoduk bu millet bile işi hep gece yarısı yapıyor da mı bizde erken saatte bişey olmaz diye zırt diye geliyorlar. Ama çocuk oldu 7/24 kapım herkese açık :)
4-5 aylık evli bir komşum var.Dün akşam börek yapmıştım ona da bir tabak götüreyim dedim
ay gitmez olaydın sinirim bozuldu
kapıya 2 kez vurdum açılmayınca iniyordum ki kızın sesini duydum ay üstümde müsait değil ne bu yaaaaa uf puf etti
ben bunu kapıdan bir güzel duydum hemen indim ama arkamdan kapıyı açtı ben hiç duymamış gibi yaptım zaten kendi de hiç seslenmedi kapıyı kapattı
gerçekten sinir oldum ne bu şimdi:110::110::110::110:

benim üst komşu çok farklı bir bayandı
evde olduğu halde kapıyı açmazdı ve ben öyleyim işime gelirse kapıyı açarım der
ruh haliyle alakalı bir durum galiba yok normal değil kapıyı açmamak benceeee

Ben de acmiyorum basim acik ustum de musait olmayinca. Esim evdeyse o aciyor, degilse bekledigim kimse de yoksa ust bas duzeltene kadar gidiyorlar zaten :)
Kovmadigi kalmadi deyince ben de yuzyuze konusulmus kotu seyler var sandim.
Siz iyi niyetle gitmissiniz, karsinizdaki de art niyetli olmayabilir. Kotu dusunmeyin, dert edecek bisey de degil bana kalirsa.

Pazar pazar börek mi goturulurmus 4 buçuk aylık evlinin evine. Şaka tabiki ama içerde söylenmiş kim olduğunu bilmeden sonuçta. Çocuk olmadan önce bizde sinir oluyorduk. Pazar günü zırt diye kapı çalınca. Yahu diyoduk bu millet bile işi hep gece yarısı yapıyor da mı bizde erken saatte bişey olmaz diye zırt diye geliyorlar. Ama çocuk oldu 7/24 kapım herkese açık :)
saat 7 gibi ...ay ne bilem canımı sıktı boşverdim gitti

Belki banyodan çıktı belki buna benzer özel bir işi vardı,

kapıdakinin kim olduğunu bile bilmiyormuş ki

açmadı açmak zorunda da değil ama bende böyle sinirli bir ses tonuyla laf işittirmesini alındım zaten
Git istemiş, demek ki çok saygısız insanları hiç önemsemiyor bi daha gitmezsin kestirme bi şekilde tanımış oldun işte boşver sıkma canını.

müsait değilsen kapıyı açmazsın olur biter söylenmekte neyin nesi :KK11:
ben olsamda çok sinir olurdum bi daha muhatap olmayın bence

Back
X