Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şaşırdım gerçekten böyle şeylerde olabiliyomuymuş yaa ayrıca bi insan neden çığlık atar yani bide bu var :S
laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:çok şaşırdım gerçekten böyle şeylerde olabiliyomuymuş yaa ayrıca bi insan neden çığlık atar yani bide bu var :S
Arkadaşım kusura bama ama gülecem ben buna:roflol::roflol:, demek hatun o derece çığlık atabiliyor yane, vay anasınıı-tatlicadiarzu-
Benim eltiminde derdi buydu. Onlarında alt katında bir çift vardı, bıkmıştı artık bağırtılarından, çığlıklarından. Neyseki taşındılarda rahatladı.:lepi:
Aslına bakarsanız zor bir durum hakkaten.Çiftlik evinde yada dağbaşında yaşamıyorsunki kardeşim, öyle çığlık çığlığa şeyediyorsun. Hiçmi düşünmüyorlar acaba bu seslerden başkalarının rahatsız olabileceğini, yada seks yaptıklarının başkaları tarafından an be an dinlenmesini.Bayağı bir genişlik.
Arkadaşım bence sen bayanla üslubunca bir konuş bakalım. Rahatsız olduğunu, senin gibi diğer komşularında bu durumda olduğunu, çığlığını daha edepli atması gerektiğini -tatlicadiarzu-,apartmanda yaşadığını unutmamaları gerektiğini bir hatırlat bakalım, sonuç ne olacak
Aynı şekilde sen TV yi son ses açsan gecenin bir körü, yada bağıra bağıra konuşsan onlar ne derdi acaba.
ya benimde alt komşum böyleydi kadının çığlıklarını bırak sakın durma devam et haid oğlum falahn bunlasrı bile duyuyordum ya deli oldum artık eşimö gelir hemen uyur top atsan uyanmaz bende bi gün yazdım bi not geceleri diyorum biraz sessiz olsanız diyorum rahatsız oluyorum hem bulan var bulamayan var ya falan yazdım koydum kapının önüne sonra kadın aynı kağıda nazar etme ne olur çiğne seninde olur yazmış ne alakaysa aşağı kapı girişine asmış bşde utanmadan kurtulamadım ya manyak karıdan hala altımda..ufacıkda bi çift ya ne enerji varmış anam..