• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun evimi dinlemesi !

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar bu dert mi bilmem ama benim orta yaşlı bir komşum var ve beni her gördüğünde eşinle kavga ediyordunuz !!! sen ağlıyordun falan filan gibi şeyler söylüyor ama garip olan bişey var ben eşimle kavga etmeyeli nerden baksanız 1 sene oldu ama şu var kendisinin benimle yaşıt kızı var ve hergün eşiyle kavga ediyor boşanma noktasına geldiklerini bile duymuştum en son ,ama kadın sanki kızının yaşadıklarını benmişim gibi her gördüğünde soruyor :( bu komşuma ne söylemeliyim ki bundan vazgeçsin ?

Ay hiç sevmem öyle apartman teyzelerini.... Sizin özel hayatınızla ilgili birşey daha derse bence çok sert olmamak kaydıyla tersleyin durumdan ne kdr rahatsz olduğunuzu belli edin

bence o kadının psıkolojısı bozulmus...ben uzak dur derım ,ama ıster ıstemez goruyorsan ve gordugunde bu tarz seyler soyluyorsa , ben eşimle cok ıyıyım başka bırıyle karıstırdın galıba gıbı seyler soylerek sıyrılabılrsın belkı ...

o teyze seni kızı sanıyor heralde :26: kızınında boyle problemleri olduguna gore baya psikolojisi etkilenmis tamam teyze de gec bence pek iyi degil sanırım

Direk söyle.. Sen beni kızınla karıştırdın galiba teyzecim, biz eşimle uzunca bir süredir bırak kavga etmeyi tartışmıyoruz bile de :27:

Son düzenleme:
hanımlar bu dert mi bilmem ama benim orta yaşlı bir komşum var ve beni her gördüğünde eşinle kavga ediyordunuz !!! sen ağlıyordun falan filan gibi şeyler söylüyor ama garip olan bişey var ben eşimle kavga etmeyeli nerden baksanız 1 sene oldu ama şu var kendisinin benimle yaşıt kızı var ve hergün eşiyle kavga ediyor boşanma noktasına geldiklerini bile duymuştum en son ,ama kadın sanki kızının yaşadıklarını benmişim gibi her gördüğünde soruyor :( bu komşuma ne söylemeliyim ki bundan vazgeçsin ?

"Sanirim kulaginizi duvara dayayip bizi dinliyorsunuz, ama üzgünüm televizyondan gelen seslerle karistirmissiniz.
Hem insanlari dinlemek cok ayiptir"
demeniz yeterli olabilir :1:

alt komşum hanımlar kadın 50 lili yaşlarda falan 2 kızı var biri nişanlı diğeri evli kadın ya kocasıyla kavga eder akşama kadar ya nişanlı kzıyla şimdide boşanmak üzere olan kızıyla tartışıyor ama ne hikmetse bana dediği dün şu komşu kavga ediyordu uyarmak istedim geçen sen kavga ediyordun alt komşuyu uyardım DOĞRU DURUN DEDİM falan bozuluyor ister istemez insan sanki rahatsız ediyoruz halbuki ben kendisinden rahatsız oluyorum gelde söyle sıkıysa ::(((((

bence de problemli..beni kendi kizinizla karistirmayin de..ya da kavga oldugunda biraz sessiz olur musunuz uyuyamiyorum diye bi bahane bul uyar teyzeyi..en azindan senin de onlardan rahatsiz oldugunu gostermen gerek diye dusunuyorum..kavga ederken niye bagirmak zorundalar anlamam ki,duzeyli tartisamaz mi insanlar,sanki kavga edince aklin basina gelicek:27:

bence de problemli..beni kendi kizinizla karistirmayin de..ya da kavga oldugunda biraz sessiz olur musunuz uyuyamiyorum diye bi bahane bul uyar teyzeyi..en azindan senin de onlardan rahatsiz oldugunu gostermen gerek diye dusunuyorum..kavga ederken niye bagirmak zorundalar anlamam ki,duzeyli tartisamaz mi insanlar,sanki kavga edince aklin basina gelicek:27:

ben uyarsam kesin sorun olur çünkü bana dediği ay uyaracaktımda sonra bişey dersniz falan diye uyarmadım zaten karı koca arasına girilmez dedi :(((

Muhtemelen çok sorunlu bir insan o kendini inandırmış senden geldiğine kızına konduramıyor yada etraftakilere öyle söylüyodur dikkati sizin üzerinize toplamak istiyordur.Benimde böyle bir yan komşum vardı.Misafirim gelince ne çok geliyolar yazık sana derdi.gel zaman git zaman benim misafirlere kafayı taktı.Benim kapı çalınca oda hemen kapısını açar bir bakar girerdi .Bizim bütün akraba alışmıştı ona çok sonra anladım ki ona kimse gelmiyo diye kıskanıyormuş.

Muhtemelen çok sorunlu bir insan o kendini inandırmış senden geldiğine kızına konduramıyor yada etraftakilere öyle söylüyodur dikkati sizin üzerinize toplamak istiyordur.Benimde böyle bir yan komşum vardı.Misafirim gelince ne çok geliyolar yazık sana derdi.gel zaman git zaman benim misafirlere kafayı taktı.Benim kapı çalınca oda hemen kapısını açar bir bakar girerdi .Bizim bütün akraba alışmıştı ona çok sonra anladım ki ona kimse gelmiyo diye kıskanıyormuş.

komşumda sağolsun eşimle dışarı çıkarken girerken arada bakıyor :)

kızıyla konuş bellki kadın n bi rahatsızlığı var

kızıyla konuşmuştuk aynı yılda evlendiğimizden falan bahsetmiştik ama sonradan kızıda bana karşı tavır aldı sanırım eşiyle aralarındaki sorundan dolayı :( kızına selam falan veriyordum bir tuhaf hareketler yapıp yanımdan geçip gidyor ya da üzerimi başımı inceliyor bir garipler :((

eşime anlattım hanımlar durumu kızının açığını kapatmaya çalışıyor dedi yani kızım kavga ediyor ama sende ediyosun demeye getiriyor takma dedi :(((

Back
X