• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun gözü hep üzerimizde sinir oluyorum nasıl buna dur derim

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba arkdaşlar
bilmiyorum çok mu takmışım ama bir komşum var bizim apartmanın yanında gecekondo gibi yerde oturuyor ama durumları bizden çok çok iyi ve sürekli kendini acındırır milletten para falan toplar ilk zaman bende üzlmüştüm ama artık çok huylanıyorum o insanlardan
dün çamaşır asıyordum bebişin yeni alınanlarını yıkadım nevresim falan vardı asıyordum imalı bir ses tonuyla
-ooo yeni mi aldın onları pekde güzelmiş benim torunun öyle şeyleri yok .dedi
bende ha evet teyze dedim ama bi bakışları falan vardı anlatamam
sonra eşim bebek arabasını ve park yatağı getirdi eve kolide eşime
- bebeğe yeni şeylermi aldınız kolide falan demiş
gitmiş diğer komşulara vega bebeğe beşik araba almış nevresim yastık almış neler alıyor böyle diye anlatmış
ya çok sinir oldum
benim evime giren paranın 3 katı giriyor evlerine ve hala bizden bişiler bekliyor eve alışveriş yapsam utanarak ısık hızıyla eve sokuyorum anlatmak istedim huzursuz oluyorum artık bakışlarından ha maddi durumumuz da çok ahım şahım değil kendimize yetiyoruz anca ama bu insanların bakışları beni deli ediyor

merhaba arkdaşlar
bilmiyorum çok mu takmışım ama bir komşum var bizim apartmanın yanında gecekondo gibi yerde oturuyor ama durumları bizden çok çok iyi ve sürekli kendini acındırır milletten para falan toplar ilk zaman bende üzlmüştüm ama artık çok huylanıyorum o insanlardan
dün çamaşır asıyordum bebişin yeni alınanlarını yıkadım nevresim falan vardı asıyordum imalı bir ses tonuyla
gitmiş diğer komşulara vega bebeğe beşik araba almış nevresim yastık almış neler alıyor böyle diye anlatmış
ya çok sinir oldum
benim evime giren paranın 3 katı giriyor evlerine ve hala bizden bişiler bekliyor eve alışveriş yapsam utanarak ısık hızıyla eve sokuyorum anlatmak istedim huzursuz oluyorum artık bakışlarından ha maddi durumumuz da çok ahım şahım değil kendimize yetiyoruz anca ama bu insanların bakışları beni deli ediyor

Ne kadar sinir bozucu bir durum.

Tek çözümü sert bir dille uyarmak sanırım.

Ne kadar sinir bozucu bir durum.

Tek çözümü sert bir dille uyarmak sanırım.
ama ne diyim ki bakma diyemem tek merhabamız var
ama içten içten kıskanıyorlar oysaki huy edindikleri milletten isteme alışkanlıkarını bıraksalar eminim benden daha çok ve güzel şeyler alırlar

Böyleleri hep olur arkadaş.komşudan olmasa arkadaştan olur.arkadaştan olmasa akrabadan ,aileden olur.sen kendine evine oku nazar değmesin.gerisini dert etme.

ama ne diyim ki bakma diyemem tek merhabamız var
ama içten içten kıskanıyorlar oysaki huy edindikleri milletten isteme alışkanlıkarını bıraksalar eminim benden daha çok ve güzel şeyler alırlar

O zaman ya hiç cevap vermeyip duymamış gibi yapın ya da neden sordunuz bir sorun mu var, gibi garip cevaplar verin.

Görmezden gelirseniz davranışı sönebilir.

hahahah her yerde bi cins var demek ki :D eşiniz de sizde muhattap olmayın inatla soruyorsa evet bir sorun mu var teyze demekten çekinmeyin, o o yaşında komşulara lafınızı etmekten çekinmiyor baksanıza

Böyleleri hep olur arkazaniyosun
O zaman ya hiç cevap vermeyip duymamış gibi yapın ya da neden sordunuz bir sorun mu var, gibi garip cevaplar verin.

Görmezden gelirseniz davranışı sönebilir.

dan olmasa arkadaştan olur.arkadaştan olmasa akrabadan ,aileden olur.sen kendine evine oku nazar değmesin.gerisini dert etme.
Acik acik soyle. Malimda gozun mu abla de tersle gitsin.kizim boyle insanlar paranin icinde de yuzse senin benim uzerimdeki bes kurusluk tisortu kiskanirlar. Yazik yaa

Acik acik soyle. Malimda gozun mu abla de tersle gitsin.kizim boyle insanlar paranin icinde de yuzse senin benim uzerimdeki bes kurusluk tisortu kiskanirlar. Yazik yaa
aynen öyle milletten toplayarak servet edinmişler ama hala medet umuyorlar yaptıgım yemek bile laf oluyor kıskançlık çok kötü bir şey yazık hayatları milletin malının lafını ederek geçiyor ama huzursuz oluyorum işte gözleri kalıyor herşeyimde iki poşetle eve girerken gizlemeye çalışıyorum

hahahah her yerde bi cins var demek ki :D eşiniz de sizde muhattap olmayın inatla soruyorsa evet bir sorun mu var teyze demekten çekinmeyin, o o yaşında komşulara lafınızı etmekten çekinmiyor baksanıza
hayır bebeğime aldığım beşiğin lafı edilir mi ne kadar saçma ne kadar ayıp

biz de evdeki 20 yıllık beyaz eşyaların hepsini değiştirdik 5 sene önce. bozuktu hepsi. ardından benim çekyatım kırıldı, zaten yayları çıkmıştı, baza aldık, takımı olan gardolabı aldık, gardolabım bile yoktu. neyse işte eşyalar gelirken üstteki kiracımızın çenesi hiç durmadı. ay bunu da mı aldınız, ay o ne, bu kadar şeyin parasını nasıl ödeyeceksiniz, yazık değil mi, siz zengin değilsiniz, neden bu kadar şey aldınız.. sanki ona ödetiyoruz.. aylarca kadına dert oldu.. 3sene önce araba aldık, ona da söylendi, birkaç ay önce de tüplü tv bozuldu. led büüyk bir tv almışlar.. yine aynı sözleri söylemeye başladı. deli mi ne... üstelik kendinin de var her şeyden .. anlamıyorum nasıl böyle konuşabiliyor.. sanki o ödüyor.. ve o da sürekli kendini acındırıp bizden bişiler ister, annem ona da yemek yapıyor bazen.. sigara içmeyi, içki içmeyi biliyor da elalemden nasıl böyle yemek dileniyor, ve nasıl sivri dilli anlamıyorum... uzun lafın kısası : insanlar garip!

aynen öyle milletten toplayarak servet edinmişler ama hala medet umuyorlar yaptıgım yemek bile laf oluyor kıskançlık çok kötü bir şey yazık hayatları milletin malının lafını ederek geçiyor ama huzursuz oluyorum işte gözleri kalıyor herşeyimde iki poşetle eve girerken gizlemeye çalışıyorum

Herkese yapıyorsa aynı şeyi huyudur gözü kalmaz, duymamazlıktan gel. Sadece sana yapıyorsa sende al teyze benden zenginsin de.

Madem maddi durumu sizden iyi
Yeni mi aldın bizimkinin yok onlardan diyince okadar paran var kıyda al bi zahmet de

biz de evdeki 20 yıllık beyaz eşyaların hepsini değiştirdik 5 sene önce. bozuktu hepsi. ardından benim çekyatım kırıldı, zaten yayları çıkmıştı, baza aldık, takımı olan gardolabı aldık, gardolabım bile yoktu. neyse işte eşyalar gelirken üstteki kiracımızın çenesi hiç durmadı. ay bunu da mı aldınız, ay o ne, bu kadar şeyin parasını nasıl ödeyeceksiniz, yazık değil mi, siz zengin değilsiniz, neden bu kadar şey aldınız.. sanki ona ödetiyoruz.. aylarca kadına dert oldu.. 3sene önce araba aldık, ona da söylendi, birkaç ay önce de tüplü tv bozuldu. led büüyk bir tv almışlar.. yine aynı sözleri söylemeye başladı. deli mi ne... üstelik kendinin de var her şeyden .. anlamıyorum nasıl böyle konuşabiliyor.. sanki o ödüyor.. ve o da sürekli kendini acındırıp bizden bişiler ister, annem ona da yemek yapıyor bazen.. sigara içmeyi, içki içmeyi biliyor da elalemden nasıl böyle yemek dileniyor, ve nasıl sivri dilli anlamıyorum... uzun lafın kısası : insanlar garip!
ya devletten para aliyorlar ogullari 6 aylik kiralarini pesin odeye biliyorlar ramazanda milletten agazlari ile fitre istediler ve en az 3 binlira toplamislar evlarine giren para 3000den fazla yemege icmeye giyime para vermiyorlar topluyorlar ben 600 lira kira oduyorum 1500 lira maasimiz var ve herseyi ucu ucuna yeni aliyoruz gozlerine batiyor pis nefislerinden korkuyorum ogluda hergun icer ve arabalarida var

canim kilik kiyafet cok sefil gorunuyorlar ve agizlari cok laf yapiyor o lafi soylesem kavga falan cikartirlar

Dik dik bak onlara canım
Bişey diemesin yutsun lafını
Kendi binamdan hiçkimseyi tanımıyorum ama yan binam arka binam hepsi meraklı kedi çamaşır asmaya çıkıyım bintane soru sigaraya çıkıyım aynı bende çözümü kulaklıkta buldum
Sigaraya bile çıksam mp3 dinliyorum dinlemesinde onlar öyle sanıp kendi kendilerine sesleniyorlar susuolar

KISKANCCC!!! Kendinde bunlar yok o yuzden sendekilere bir kusur buluyor. Kedi ulasamadigi ete mundar dermis. BU tur insanlar cok ne yazikki

merhaba arkdaşlar
ya çok sinir oldum
Ya hic kafana takma ama ben cevap vermek istiyorum diyorsa yine aa sunu bunu almissiniz derse " Masallah teyze evime giren cikani benden cok biliyorsunuz" de o agzinin payini alir. soyle yokluk icinde sefalet cekenlerede uyuz olurum zaten. Paran varsa git al milletten ne dileniyorsun

güzelce bir fırçala...bir daha sormak değil..dönüp size bakamaz...aynen aynen böyle yapın.....

Back
X