Merhaba arkadaşlar benim yanimdaki daireye 1 yil önce bi aile taşındı.kadınla balkonda filan karşılaşınca sohbet ederiz onun dışında gidip gelmemiz olmadi hiç.restoran acmislardi bi kez hayirli olsun icin yemek yemege gittik sadece.zaten soğuk duruyorlardi dier komsulara karsida.2 tane ogullari var biri ortaokulda biri 17 yada 18yaşlarinda.evlerinden cok kavga sesi geldigi icin heralde kadin balkonda gördüğünde büyük oglunun sorunlu olduğunu eve bazen gelmediğini söyledi bu yuzden tartisiyorlarmis bende arkadas cevresi kötüyse ondandir düzelir ins filan demistim..
1 ay önce filan sabah apartman kapisinda pttden gelmis bi zarf vardi üstüne baktim cezaevinden gelmis bu komsunun oğlunun adi yaziyordu cok şaşırdım sanirim kavga filan etti cezaevine girdi dedim.bu arada eşim polis durumu ona söyledim emniyetten bakmış çocuğun 40tan fazla hırsızlıktan kaydi varmış şok oldum dibimizde oturuyo bu insanlar balkonlarimiz yanyana.babasina filanda bakti onun herhangi bi sabıka kaydi yokmuş.daha önce apartmanin önünden 2 tane motor çalınmıştı esimkine bise olmamisti ama ben artik bu cocuktan şüphelendim.biz haftasonları sehir disina gidiyoruz bazen icim hic rahat deil ya.geçen gün gördüm lanet olsun ki çıkmış cezaevinden.eşim normalde mesai calisiyo ama haftasonlari filan il dışı görevi oluyo.bu hafta sonuda vardi gün ışıyana kadar uyuyamadim.eşime tasinalim diyorum sacmalama bise olmaz ev hırsızlığı yok dio ins beni kandirmiyodur.kendide huzursuz olmaliki gece bi ses duyunca hemen balkona cikiyo bisemi var die.ablamla konustum ev sahibine söyleseniz cikarmazmi evden dedi hic sanmıyorum tümden başıma bela olur die korkuyorum.anliycaniz bu konu cok kafama takılıyor