komşumun kızının hediyesi..

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Daha önce açtıgım bi konuda çocuk sahibi olmaktan korktugumu söylemistim hala daha çok istememe ragmen kaygılarım var ancak geçenlerde komşumun kızının hediyesi beni şoka soktu e şimdilerde kafam allak bullak oldu...

kız benı çok seviyo hiç kimsenın evıne gitmiyor ama gizzze gidelim diyince annesınden önce yola çıkıp geliyor bende cok seviyorum kızı 5 yaşında çok tatlı geçenlerde dogum gunum vardı ve annesinden duymus kardeşinin ayakkabısını getirip bana verdi dogum günü hediyen diye ben şasırdım sevindim garip oldum sonra tam giderken onu aynanın önüne koy gelınce bakcam,sonrada bebegine giydirirsin dedi

ogünden beri aynamın önünde duruyor ayakkabılar ve onlara baktıkça içim bi garip oluyor benim düşük problemım var ve bu sorun benı bebekten korkuttu..
bidahaki ay çalışmalara başlıycaktık bebek için acaba işaretmi gerçekten zamanı geldımı bu sefer olcakmı kafamı allak bullak etti minicik halıyle..

gerçekten çok değişik hoş olmuş canım bir işaret olabilir Allah sağlıklı bebiş nasip eder inş. canım:16:

Back
X