komşumun kocama olan ilgisi:(

ama böyle yaşanmazki delirir insan
eşine güveniyorsan açık açık konuş canım hoşlanmıyorum bu kadının tavırlarından samimi olma konuşma kestir at de
yeni evliyken benim başıma geldi şey
mahallede bir kadın vardı eşimi görünce yanına gelir muhabbet eder yanında ben olsamda konuşmazdı valla dayanamam eşime anlattım samimi olma diye
kadına ters ters bak belli et yani hatta gerekiyorsa çek kenara uyar
ne yapmaya çalıştığının farkındayım kocanında farkında olmasını istemiyorsan ayağını denk al de yeter ona
allah yardımcın olsun

zor bir durum ne denir ki:26:bence biraz daha bu kadını gözlemle eğer rahatsız edici tavırları devam ederse eşinle konuş tümüyle selamı sabahı her türlü diyaloğunu kadınla kessin.bu arada sende kadınla arana mesafe koy evine alma canım:50:ama bu dediklerimi eşine güveniyorsan yap yoksa adamın aklına karpuz kabuğu düşürme kadının bana ilgisi var deyip havalanmasın:23:

Offf sinir oldum kadına yaa! Bence eşine, o kadının adını vererek, kulağıma bu kadınla ilgili kötü şeyler geliyor, insanlar dedikodusunu yapıyor aslında görüşmek de istemiyorum ama onu kırmadan araya nasıl mesafe koyabilirim ki? Sanırım kadın pek iyi bir kadın değilmiş, dedikoduyu sevmiyorum, kulak tıkadım anlatılanlara çok fazla bilmiyorum ama insanlar hareket ve tavırlarından çok rahatsız falan de, eşinin kadından nefret etmesini sağla. Hem böylece kadın size gelip giderse seninle görüşmesinden rahatsız olup kadına soğuk davranır, hem de ona karşı ilgisini ve hareketlerini farkederse, demek ki dedikodular doğruymuş, evli kadının yaptıklarına bak falan diyebilir ve hiç umursamaz. Ne bileyim bir anda aklıma böyle bir şey geldi. Olur mu ki? :44:

Offf sinir oldum kadına yaa! Bence eşine, o kadının adını vererek, kulağıma bu kadınla ilgili kötü şeyler geliyor, insanlar dedikodusunu yapıyor aslında görüşmek de istemiyorum ama onu kırmadan araya nasıl mesafe koyabilirim ki? Sanırım kadın pek iyi bir kadın değilmiş, dedikoduyu sevmiyorum, kulak tıkadım anlatılanlara çok fazla bilmiyorum ama insanlar hareket ve tavırlarından çok rahatsız falan de, eşinin kadından nefret etmesini sağla. Hem böylece kadın size gelip giderse seninle görüşmesinden rahatsız olup kadına soğuk davranır, hem de ona karşı ilgisini ve hareketlerini farkederse, demek ki dedikodular doğruymuş, evli kadının yaptıklarına bak falan diyebilir ve hiç umursamaz. Ne bileyim bir anda aklıma böyle bir şey geldi. Olur mu ki? :44:

bence cok dogru bır fıkır degıl.dırekt kadınla ılgılı aklında bırseyler canlanmasına sebep verır gıbı geldı.

evet cok hoş ve zayıf 18 yaşında gibi cocuk doğurmuş ama o cocuk ondanmı cıkmıs anlamazsınız,neden benım eşim olabilir; onun eşiyle tamamen zıt benım eşim,
onun eşi spor giyer ,benımkısı klasık
onun eşi uzun sac ,benımkısı kısa sac
onun esı orta boylu fit, benımkısı cok uzun boylu iriyarı
onun esı resmı kurumda ,benımkısı esnaf
onun esı cok labalı konusur asılır tarzda mılletle ,benım esım ciddi ağır abı takılır
şöyle özetlersek onun eşi barış akarsu gibi tarzı benım eşim özcan deniz gibi

bu sekılde belkı cok zıt bırbırlerıne hep ınsan kendısınde olmayan farklı seyelr dıkkat cekerya belkı ondandır... bılemıyorum

onunki barış akarsu ,seninki özcan deniz gibiyse bence kıskanmana pek gerek yok.

Kadinin kocasi icin ahlaksiz denmis ama sanmiyorum asilmak icin güzelligine bakiyorlardir dedigini. Bahsettiginize göre hayli sosyal bir insan, cevresi de genistir. Sporunu yapan hayat görüsü farkli bir insan ve asiri rahat. Karisini kiskanmiyordur da bu adam, onun esine de güzelsin ondan deseler eminim umrunda olmaz. Ilgisiz oldugunu da yazmissiniz. Bu kadin belki de kocasini cezalandiriyor, evde bulamadigi ilgiyi disarda ariyor. Elinin altinda da sizin esiniz var.

Paranoya oldugunu söyleyenler olmus. Gece 3te megafondan ses dinleyen isigi acik tek kisi o kadin, ise gidis güzergahinda degilken dükkanin önünden gecen o kadin, sabahlari konu sahibinin esi evdeyken merdiven kullanip is dönüsü konu sahibinin esi evde degilken asansör kullanan yine o kadin. Yanlis anlamadiysam dükkanda calisanlarda erkek olup oto tamir gibi yada erkek isi olan baska bir dükkan ki hangi kadin süslenip öyle bir dükkanin önüne cocugunu oynamaya götürür? Ben birakin götürmeyi gerekmedikce önünden gecmem.

Hal böyleyken ben olsam bende iskillenirdim. Ancak anlamadigim kocam saf anlamaz böyle seylerden demissiniz de o kadindan baska kimse cocuguyla dükkanin önünde oynamiyorsa kocaniz anlamiyorsa calisanlardan biri ikisi mutlaka anlar bu durumu. Abi ne is diye soracak birisi illaki vardir ve belki esinizde durumun farkindadir ve siz üzülmeyin diye belli etmiyordur.

Yasanmadikca, basa gelmedikce bilinmez ama ben böyle bir durumda olsam ne yapardim diye düsünüyorum da heralde gözüne soka soka esimle daha cok vakit gecirirdim. Dükkana gitmiyorsaniz bile en azindan pasta börek yapip görebilecegi sekilde götürebilirsiniz, izin günlerinde cocugunuzla beraber yürüyüse gezintiye cikabilirsiniz. Mutlu ve evine bagli bir koca-baba profili cizerse esiniz kadin basarili olamayacagini düsünür ve geri cekilebilir. Tabi aksine bu durum ona cazip gelmezse :37:

Bir de onunla konustugunuz zaman esinizde ne güzel spor yapiyor kendine özen gösteriyor dikkat et etrafta asilan cok olur gibisinden seyler söylerseniz belki esinizi birakip kendi esine yönelir.

böyle insanlardan uzak durmakta fayda var. ben temkinliyim. bir komşu bile edinmedim. bu zamanda babana güvenme diyorlar. kocanada çok güvenme. büyük yeminler ettir seni aldatmayacağına dair.

kadına bi şeylerin farkındayım de.evine alma.ve seni eşine söylerim der.hatta söyle .bu ne ya.eşimnede açık açık bu kadına tavır koy de.yoksa sana güvenim sarsılır de.bir arkadaş bana uğramış.eşim evde.ben bir arkadaşta çay keyfinde.bakkk ikisi peşpeşe arıyor.durumu bildirmek için.eeee evde yokum,bana niye acil bildirim.biraz gözdağı vermişim.:56:

canım en güzel yol laf çarmaktır başkasının üstünden konuşmaktır sana geldiğinde görüştüğünde ay ne terbiyesiz kadınlar başkasının kocasına asılan utanmazlar var de böylelerini eşe dosta rezil etmek lazım de benim eşime böyle yapan olsa cümle aleme rezil ederim de :20:eşim böyle kadınlardan nefret eder de hele süslü püslü yalaka kadınlardan kendini göstermeye çalışanlardan hiç hoşlanmaz de ne bileyim işte laf çarp dur :34:

bi laf vardır ya "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" resmen onun adını kullanmayıp bariz bi şekilde laf çaptırt...walla ben burada sinir oldum seni çok iyi anlıyorum... ben evli değilim ama çok kıskancımdır... çok acı çekerim heralde senin yerinde olsam -her ne kadar eşime güvenmsem de"... ben çocukken yada ilk gençlik zamanlarımda evli kadınların hiç aldatmadığını düşünürdüm...bu da heralde fedakar ve sadık anne figürümden dolayı.. ama büyüdükçe gördüm ki kadınlar erkeklerden bile çok aldatıyormuş...çevremde o kadar görüyorum ki senin komşu tarzı kadınları

Sarışınsa sarışın napalım canım sen daha havalı alımlı ol eşinin aklını çelmek istior sanırım fırsat verme bence:47:

ay bu ne ya dallas gibi...koptum artık.konu sahibine tavsiyem ne yap ne et gardını al bu kadına karşı.hem onunla arana mesafe koy hem de eşini kendine yeniden aşık et.aklını al başından,erkek kısmı boş bırakmaya gelmez,ipleri her an sende olsun..

Son düzenleme:
hiçbir erkek saf değildir arkadaşım merak etme sen .benim kocam saftır olayını geçiceksin bir kere .ilgisi varsa kadının anlamıştır ha yüz veriyorsa hoşuna gidiyorsa bu kocanın sorunu ve senin tabikide .tamam kadın kafaya koydu diyelim baştan çıkarmaya yinede eşin suçlu eğer cevap verirse ona .vermezse zaten ortada sorun yok .
burdanda bir daha anlıyorum erkekler saf falan değil asıl saf biz kadınlarız .

özcan deniz gibiyse eşiniz korkmayın bence:31:

ne dıyorsunuz sız kız :1::1::1: özcanım gıbı kocam olsun evden çıkarmam :6:

konu sahıbı ben senın yerınde olsam çekerım o kadını bı köşeye evıre çevıre döverım.. :47:
komşu benım kocama asılcak kı barız bellı asıldığı
bende camın arka tarafından o kadını ızlıcem hea

bana göre değıl valla, o kadın o aptdan taşınana kadar kadını sınır ederım
bezdırırım :27: güzellıkle olmuyorsa, böyle olur :34:

insanlara ne kadar kolay iftira atabiliyorsunuz

Back
X