Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadınlardan korkulur anacım..
bizim isteyip de başaramadığımız bişey yok..
endişen yersiz değil ama konuyu eşinle konuş.. birlikte bi hal çaresine bakın. Eşinin farkında olmasını sağla ve seni bu durumun yıprattığını söyle.
eğer eşin farkında değilse normal konuşacaktır o kadınla. o kadın da ilgisi olduğunu düşünüp yapacağını yapacaktır..
kendi fikrim kesinlikle eşine konuyu aç. Evli barklı ne biçim kadınsa seninle ilgileniyor deeşin de zaten o tüp kadına prim vermez.. yani eşine güveniyorsan..
pesss..
birde konu sahibini suçlu çıkartıyolrdı az daha...tabii eğer edasumm"eşim beni komşumla aldatıp terk etti" diye bi konu açsazydı herkes vah tüh derdi...neden önlemini almadın derdi!!suçu belkide sana bulurladı gene...ama en azından şizofren durumuna düşürmezlerdi..şimdi ise konu sahibi bişeyler geç olmada bizden yardım yada tavsiye istiyo bu seferde yanlış anlıyosundur için fesattır!!!ee napsın bu kadın!!akışına bıraksın o zaman herşeyi!!hiç bişey yapmasın yuvası için!!kocasını kadının kucağına atsın değil mi???onu mu istiyosunuz??
Konu sahibine niye bu kadar yüklenildi gene?Edasumm a inanıyorum ben.Kadın hisseder.Hemcinsinin nerde nasıl davranacağını ve ne amaçla o davranışı yaptığını yine en iyi kadın olarak kendi bilir.Hissediyorsa bir şey haklıdır diye düşünüyorum.iftira meselesine gelince bir arkadaş evet saçma sapan bir öneride bulunmuş.fikir gerçekten inanılmaz kötü.Ama konu sahibi evet harika gidip hemen bunları diyeceğim eşime dememiş,kadını resmen suçluyorsunuz ve diğerinin yaptığını hoş görmeye başladınız,pess dedim tepkileri gördükçe.Edasumm bir şeylere tanık olmuş,bir şeyler hissediyor,davranışlar ona göre doğal gelmiyor,yaşayan,gören,bilen o.Sizin başınıza gelse acaba ne yapardınız?Yine bu kadar soğukkanlı durabilirmiydiniz?Edasumm un gidip te kadının boğazına sarıldığı,tehdit ettiği,hakkında abuk subuk birilerine bir şeyler söylediği falan yok,kadının içi içini yiyor.Öyle bir dünyada yaşıyoruz,kaç çeşit insan var.artık herhangi bir ilişki yaşamak için,insnaların bekar olmasına d agerek kalmadı,insanlar farklı heyecan,farklı arayışlar,maceralar peşinde..Dünyanın çivisi de çıktı diyebiliriz.Bend e büyük konuşamam,yarın öbür gün ben yapmam,ya da başıma gelmez diyemem.Neyle alakalı büyük konuşursan Allah seni onla sınar sanki.Benim tek diyeceğim edasumm umarım herşey kimsenin zarar görmeyeceği bir şekilde düzelir ve korkuların yersizleşir.Tek dileğim bu..
arkadaş zaten iftira atmak istemiyo..bunda nerden çıkardınız?böyle bişey yapmayacak kadar aklı başında olduğunu düşünüyorum
sizlere danışmadan yapmayım,bugun eşim eve geldiğinde ; bunlar iki kardeş geldi bana başka erkekleri anlattılar cok soğdum resmen bunlardan cok ahlaksız insanlarmış desem,eşim ; birdaha görüşme der bana, acaba kocamın bu şekılde o kadına dikkat ceker yada o kadından nefret mi eder,sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????
almanyali1987 iftira atmak istemeyen bunlarıda aklına getırmez canım.... bu iftira değildir de ne sence????
bu yazdıklarını istisna mı kabul ediyorsunuz yani !!!! sırf konu sahıbını korumak adına...
hisler tabıkı onemli ama kesın bişey olmadanda boyle yapmak hata... kımısı illaki bişiler olması lazım demıs... evet bişiler olması gozunuzle gormenız lazım.. iftiraya ugramıs biri olarak..
hatta kendısı soylemıs dur bunları bayadır takıp edemedım bı bakayım dıye... demek problem kendınde... az carsı pazar gezsın en azından evde dur dur kafayı sıyırcak en sonunda.... evdemı duracak alsın eline bi kitap okusun bi zahmet... komsularının günahına girecegıne...bunlar hep bos durmaktan kaynaklanıyor..korkuyor cunku kocası zaten evlenıp bosanmıs bi adam!! bu onun sizinle ikinci evliliğiniz... birde kocam saf yazmıssın aman yeterki komsuya ''vurun kahpeye diyen çok olsun dıyeee... vallahi yazık çok yazık... inanın uzuldum onun adına sizin gibi dengesiz biriyle ugrasmak zorunda kalıyor...
bende şimdi bir iftira atmak istiyorum ve dıyorumki demekki siz evli bir adamı ayartıp onuda bosatıp kendınız evlenmıssınız şimdi aynı seyın basınıza gelmesınden korkuyorsunuzzz.... nasıl beyendımız mı?? hatta bu msj daha fazla abartılı kelımelerle suslenıp puslenebılır buna çok müsait nede olsa...
umarım ki eşinizle gercekten bosandıktan sonra tanısmıssınızdır.. umarımmm... yoksa dünya hali eden bulur dememe gerek yok sanırım..
hanımlar iş erkek de bitiyor benim kocamda tanıdığım bir kadınla beni aldattı bende kocamı diğer kadınla fazla laubali olduğu için bazı şeylerden rahatsız olunca kaç defa uyardım o hep abarttığımı söylediama hiç abartmamıştım kadının kocama ilgisini benden önce çok kişi anlamıştı aksine ben kocama çok güvendiğim için konduramadım ama erkek niyeti bozmuşsa kadın ne yaparsa yapsın boş herşey olacağına varıyor
konu sahibi arkadaş diğer kadına yapabileceğin pek birşey yok umarım eşin yanlış yapmaz aklı başında bir erkektir
arkadaş zaten iftira atmak istemiyo..bunda nerden çıkardınız?böyle bişey yapmayacak kadar aklı başında olduğunu düşünüyorum
Ne olursa olsun kadınlık hislerine inanan biriyim. Eşimde birinin gözü olduğunu nasıl anlamam? Yolda yürürken bile anlıyor insan öylesine bakan var afedersiniz yiyecek gibi bakan var... Ki bu komşu yani her gün her gün nasıl anlamaz. Aynı şeyler benim başıma da gelse sinir olurdum. O kadar geniş değilim şükür...