komşumun kocama olan ilgisi:(

Eşinizin sizin maddi durumu o bayandan iyi mi? yani zengin bir adam ayarlayım modunda olabilir mi?

Sinirlenmeyin kızmış falan değilim:)sadece çok yönlü aklıma gelen herşeyi sizle paylaşıyorum size yardım amaçlı... yoksa ne diye uğraşayım burda yazmaya ki??madem bu kadar eli ayağı titriyor evine sokma geldiğinde de müsait değilim de bir kaç kez..

yani şüphelerım yersiz değil,az önce taracık siyah tayt giymişş üstüne deri çeket,saçları havadan bağlamış ve örmüş,ayağına topukluları takmış bakkala gidiyor,elınde ekmek ve kolayla döndü,önceden böyle değildi makyajsız okula gıden kadın eşim taşındı böyle oldu,daha ne olsun,birde eşimle ilgili sorular hep nasıl tanıştın vs. zaten son geldıgınde kapıyı acmadım artık gelemıyor yuzu yok,kötüsü eşimin üstüne daha cok düştüüüüüü

Kadın kendi kocasında görmediği ilgiyi başkasında görmek için uğraşıyor olabilir.. Gözüne kestirmiş bence :///

Ya canım ne yapsak ki bilemedim ama sakın yanlış anlama ama ben yolarım sanırım o kadını .. Ben açıkçası bir başkasının eşini merak etmem yani ancak ben kendi eşimden sohbet açarım o kendi eşinden sohbet açar ancak öyle ..Yok kaçta gelir yok kaçta gider vss..Bide gözüne girer gibi dükkanın önünde dolanmalar ciddi ciddi yolarım ...

Bende eşime güvenirim ama ne olursa olsun karşı tarafın yapamayacağı şeyde yoktur.. Bundan bir kaç ay önce eşim birine iş buldu muhtemelen kız bunu yanlış anladı yok ne yapsam sana mahçup oldum felan diyor eşimde kıza diyor ki benim hanım sen felan yemeğe çıkarız kız manyak inatla ne zaman çıkarıyorum seni yemeğe :))) tabi benim kide anlatıyor bunu bana .. neyse bir gün eşim kıza diyor ki firmaya çiçek göndereceğim ( firma sahibine bu arada yüklü mal aldılar eşimden ) kız diyor ki çok naziksin ya masamda güller açıcak tabi ben şok ..Eşim tabi düzeltmeyi yaptı hemen çiçek sana değil firmana gelicek ..Neyse bu kızdan ses çıkmadı bir gün mesaj atmış eşime sesin soluğun çıkmıyor diye.. kızdım eşime samimiyetle çalışma prensiplerini bilmeyen insanlara yüz verme... Tabi eşimde durumu anladı kızdan bir daha ses yok... Hamileyim arkadaşlar birde düşünün hasasiyetimi hisler zaten tavan yapıyor...

Bilmiyorumda canım ciddi ciddi yolardım sanırım kadını bir şekilde haddini bildirmek lazım...

ayy var yaa ben de yolarım var ya nası yolarım ghem dee

o sarı saçları yolar o tak tak gezdıgı topukluları da eline verırm

nası sinirlendım şimdi olsa elimde canım acımazzz :47:

evli canım ama kocası ilgisiz bir adam,işten gelınce hemen kendını sokağa atar adam,bu kadında özgür kocası pek karışmaz giyimine filan,günde birkaç kez üst değiştirip biri gözünüzün önüne gelse fark etmez misniz?????????eşimin esnaf dükkanı var,nereye kadar gideyim sürekli adamlar oluyor dükkanda zaten çalışanları var,birşey için bile gittiğimde rahat edemıyorum:( araba işleriyle uğrasıyor esım bu arada,erkek işi bayan pek nadır olur ,oda bırının yanında gelırse,bu yuzden esımın dukkanına pek gıdemem erkek oluyor,ben bakımlıyım bu konuda sorun yok,ama nice guzel kadınlar bakımlılar aldatılıyorrr:(( birde kadın birşeyı kafaya taakarsa yapamıyacagı yoktur:(

canım sen tedbiri elden bırakmamaya çalış ama kafana da çok takma,yani derler ya kötü düşünme ki kötü olmasın.aklımıza gelen başımıza gelmesin inşallah.

ben zaten bakımlıyım,ben ne yaparsam oda onu yapmaya calısıyor,gitti sacarını boyattı aynı renge benımle,topuklu gıymezdı sımdı topuklu gııyor,pafumunun ısmı ne vs. gıbısınden benı taklıt edıyor,gecenlerde eve temızlıkcı gelmıstı ayakkabısı eskimis,pazar gunuydu sonra kapı çaldı baktım bu kadın ,eşimde evde ,elınde tabakla pasta getırmıs,sonra ayyyy cok merak ettım bu ayakkabı kimin kaç saattır burda bırde sneın tarzın değil dıye gelmışş,sonra içeri girdi,yüksek sesle konuşmalar kahkaha atmalarrr,eşim içeri odadaa ona bu edalarrr,delirtcek benii

Demek ki sizi taklit etmeye çalışıyor. Senin giyim tarzını eşin beğeniyordur diye sen nasıl giyiniyorsan o da öyle giyiniyor sanırım.
Allah korusun böyle kadınlardan. Evli, çocuklu kadın evli adama asılıyor pesss
İnşallah aklı başına gelir de yaptığının yanlış bişey olduğunun farkına varır...

aynen öyle canım,kadın siyah saclıydı,bende senın gıbı sarıya boyatmak ıstıyorum cesaretım yok nasıl olur acaba dedı,bende neden yakışmasın cokta guzel olur dıye fıkır verdım,kıskansam dıkkat cekıcı sac rengıne boyat dıye akıl verırmıydım,dışarda guzel cok hangı bırını kıskanalım benım eşim önceden BAR işletiyordu,kıskansam oradaki dansçı kızları kıskanırdım,diyorumya bana dokunmayan yılan bin yaşasın

canım benim herşey güzellikmi hayatta..ne güzeller var aldatılan..eşin seni seçmiş,seni sevmiş, seni en güzel bulmuş..:12:
hayatında senin olmanı istemiş..sakın bu kadın yüzünden huzurunu kaçırma..keşke taşınsanız diyeceğim ama her yerde kötü niyetli insan çıkabilir..kaçmak çözüm değilki..hemde kolay mı çocukla..eşin de düzenini kurmuş..

şimdi daha iyi anladım cnm seni..ama kadın eşinin dükkanının önünden ayrılmıyormuş..halbuki daha önce çocuklarla başka yerde oynuyormuş..hani kareleri birleştirince bu kadın senin iyi niyetinle düşündüğün gibi değil sanki..:ssz: ama edasummmu da üzmek istemem..bazı şeylerin farkında olmak da önemlidir hayatta..bir tehlike hissediyorsa insan tedbir almalı..

eger bu durumdan emın ıse tabıkıde tedbır almak lazım ama ,
bunu ne esıne ne de kadına yansıtmamalı .kendını kucuk gosterır .
hem esının karsısın da hem kadının karsıısn da her zaman dık olmalı.
kısı kendıne olan ozguvenını yıtırdıgı zaman zaten hersey olur .
ben konu sahıbının ,yaptıgı karsılastırmalara dayanarak
ozguvenını yıtırdıgını dusunuyorum .
ustelık tam tersı olsa, ozguvenı yerın de olan bır kadın bu durumu
teryagından kıl ceker gıbı halleder .
cok mu rahatsız o zaman gıdecek kadına acık acık dıyecek "hal ve hareketlerın fazla laubalı gelıyor bana .
tamam senın yapın boyledır ama ,ne ben ne de esım boyle bır yapıya sahıp degılız ve ıkımzde hoslanmayız
fazla samımıyetten .bız boyle yetıstık gorduk .esım senınle fazla gorusmemı ıstemıyor lutfen yanlıs anlama benı "
desın olsun bıtsın :ssz: ıhaleyı esının uzerıne atsın .kımse de kırılmasın .:34:

Eşinizin sizin maddi durumu o bayandan iyi mi? yani zengin bir adam ayarlayım modunda olabilir mi?

eşimin durumu onlarınkınden cok daha ıyı ,ama borcumuzda cok tabıkı bunu dısardan kımse bılmıyor borclu oldugumuzu dısardan gören zengin vs. modunda,mesela o gun o evdeyken eşim geldi çocuk yukarda mı dedı evet dedım hemen hızla cocugun yanına cıktı sevmeye,sonra bu kadın durdu bana dedıkı baksana eşin cocuguna ne kadar düşkün gelır gelmez onu sordu,ben hamıle oldugumu öğrendıgımde günlerce eşime diyemedim ağladım dedi,buradanda anlaşılıyor ki,o benım evımı ve kocamı kıskanıyor,ben onu kıskanmıyorum,kocama asılmasını kıskanıyorum

Öyle şeyler varki anlatsam inanmazsınız. Bundan yaklaşık 12 yıl önce babamı böyle bir kadın ayarttı. Kadın hem evli hemde üç tane kızı vardı boyu kadar. Hatta yeni aldığımız evin kiracısıydı. Babamı ayarttı herşeyin üzerine kondu ve ben uzun zamandır babamla görüşmüyorum. Hatta annemle babam ayrılmadan kadın resmen bizim eve kuma olarak geldi. Sırf para yüzünden. Sonra annem ayrıldı babamdan. Yani böyle kadınlardan korkulur. Hiç bişeyden çekinme. Gerektiği yerde gerektiği gibi davran.

eger bu durumdan emın ıse tabıkıde tedbır almak lazım ama ,
bunu ne esıne ne de kadına yansıtmamalı .kendını kucuk gosterır .
hem esının karsısın da hem kadının karsıısn da her zaman dık olmalı.
kısı kendıne olan ozguvenını yıtırdıgı zaman zaten hersey olur .
ben konu sahıbının ,yaptıgı karsılastırmalara dayanarak
ozguvenını yıtırdıgını dusunuyorum .
ustelık tam tersı olsa, ozguvenı yerın de olan bır kadın bu durumu
teryagından kıl ceker gıbı halleder .
cok mu rahatsız o zaman gıdecek kadına acık acık dıyecek "hal ve hareketlerın fazla laubalı gelıyor bana .
tamam senın yapın boyledır ama ,ne ben ne de esım boyle bır yapıya sahıp degılız ve ıkımzde hoslanmayız
fazla samımıyetten .bız boyle yetıstık gorduk .esım senınle fazla gorusmemı ıstemıyor lutfen yanlıs anlama benı "
desın olsun bıtsın :ssz: ıhaleyı esının uzerıne atsın .kımse de kırılmasın .:34:

şimdi şöyle bır durum var kadın artık bana gelemıyor,en son kapıyı acmadım,eşimin sürekli gözünün önunde olmaya calışıyor,elimde delil yok ki,nasıl dicem kocamla konuşmak için can atıyor,ama adam hep dükkanda buda içeri giremez gözünün önünde dolaşıyor şimdilik,nasıl derim dükkanımızın önunden gecme desem yol senın mı der kestırı atar,birde onunda kenı evı bızımde kendı evımız bına yenı 2 senelık, sehrın ortasında,taşınılma gıbı durum yok ,çok caresızım

canım benim yapacağın en güzel şey kocana o kadın rahatsız olduğunu belli ediceksin böyleleri yuva bozar gibisinden laf söyliceksin ve kocana dikkat et sen daha iyi görünmeye çalış daha iyi ol çünkü adamlar dayanamazlar allah korusun böyle şeytanlar herkesin aklını başından alır yuvasını dağıtır..
kadınada dewamlı laf sok işte şöyle duydum böyle duydum okudum mesela işte evli kadınlar evli adamları ayartıyo pislikler yuva yıkıcılar falan de bakalım hem görürüsün bunları söyleyince mimikleri ele verir bi kızarır bozarır veya bi şekilde ele verir bence kendini aman diyim cnm böyleleri çok çevrede rabbim uzak tutsun bizlerden dön ailene çocuğuna dimi ya sevmiyorsan ilgi görmüyorsan ayrıl kocandan bekarlarla takıl ondan sonra ne halin varsa gör dimi niye insanların yuvasında gözleri olur ki terbiyesizler aileden eğitim terbiye almamış bunlar egoları yüksek bencil yaratıklar ayy çok yazasım var ama yazmiim iyice sinirleniyorum kötü şeyler yazmayayım

canım benim herşey güzellikmi hayatta..ne güzeller var aldatılan..eşin seni seçmiş,seni sevmiş, seni en güzel bulmuş..:12:
hayatında senin olmanı istemiş..sakın bu kadın yüzünden huzurunu kaçırma..keşke taşınsanız diyeceğim ama her yerde kötü niyetli insan çıkabilir..kaçmak çözüm değilki..hemde kolay mı çocukla..eşin de düzenini kurmuş..

evet canım ya,yenı taşındık dükkanınıda taşıdı eve yakın olsun dıye ,taşımamız imkansız,etrafta kötü cok ama bu evının içinde gibi birseyy,dışarda biryerlerde karşılaşır gecersın,ama bu sureklı aıle gıbı bırlıkte aynı bınada yasıyoruzzz,bu konuda şüphem yok dil mi güzel dilber mi güzel demişler,tabıkıde hersey güzellık degıl,ama bır kadının yapamıyacagı bırsey yokkk kadın ısterse başarır,eşime guvenıyorum ama bu kadın benı korkutuyor,bu kadarda olmaz kı dedırtıyor,günün her saatı esımle karşı karşıya,adamın aklında olmayanı ya aklına sokarsa:(((:43::43::43::5::5:

canım benim yapacağın en güzel şey kocana o kadın rahatsız olduğunu belli ediceksin böyleleri yuva bozar gibisinden laf söyliceksin ve kocana dikkat et sen daha iyi görünmeye çalış daha iyi ol çünkü adamlar dayanamazlar allah korusun böyle şeytanlar herkesin aklını başından alır yuvasını dağıtır..
kadınada dewamlı laf sok işte şöyle duydum böyle duydum okudum mesela işte evli kadınlar evli adamları ayartıyo pislikler yuva yıkıcılar falan de bakalım hem görürüsün bunları söyleyince mimikleri ele verir bi kızarır bozarır veya bi şekilde ele verir bence kendini aman diyim cnm böyleleri çok çevrede rabbim uzak tutsun bizlerden dön ailene çocuğuna dimi ya sevmiyorsan ilgi görmüyorsan ayrıl kocandan bekarlarla takıl ondan sonra ne halin varsa gör dimi niye insanların yuvasında gözleri olur ki terbiyesizler aileden eğitim terbiye almamış bunlar egoları yüksek bencil yaratıklar ayy çok yazasım var ama yazmiim iyice sinirleniyorum kötü şeyler yazmayayım

kendısı mutsuzya baskalarının mutlulugunda gozu var,ayrılsa olmuyor,kendıne heyecan arıyor

Korktuğun şey başına gelir diye bir laf var. Allah göstermesin. Bi süre takip et bakalım. Zaten bişeyler olacak gibi olursa o zaman müdahale edersin. Şeytanda böyle konularda vesvese verip durur. Biliyorum ki senin altıncı hislerinde çok kuvvetli. Ama daha net bişeyler lazım müdahale edebilmen için.

bence edasumm'un yazdiklarina bakilirsa kesin var bir kiskanclik ve esine asiliyorda
serrasu isimli üyenin dediklerine aynen katiliyorum..
bencede kadina örnekler vererek yüzünü kizartki pisman olsun yaptigindan vazgecsin
ha baktin hala ugrasiyor konusmayida kesersin hic görüsmezsin bir daha..
esine bence kesinlikle bahsetme, cünkü begenildigini ögrenince kesin sana diyecekki,
yok öyle bisey canim, sana öyle geliyor falan filan..
gecistirecek durumu yani sen üzülme diye..
asla kendine olan güvenini kaybetme, o kadin yokmus gibi davran hatta..
kendinin ne kadar degerli , o kadininsa ne kadar basit oldugunu hissettir canim esine..
en önemli sey su an kendine güvenmen ve o kadinla bir daha konusmaman..

Öyle şeyler varki anlatsam inanmazsınız. Bundan yaklaşık 12 yıl önce babamı böyle bir kadın ayarttı. Kadın hem evli hemde üç tane kızı vardı boyu kadar. Hatta yeni aldığımız evin kiracısıydı. Babamı ayarttı herşeyin üzerine kondu ve ben uzun zamandır babamla görüşmüyorum. Hatta annemle babam ayrılmadan kadın resmen bizim eve kuma olarak geldi. Sırf para yüzünden. Sonra annem ayrıldı babamdan. Yani böyle kadınlardan korkulur. Hiç bişeyden çekinme. Gerektiği yerde gerektiği gibi davran.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: haklısın yok değil,ya benımde başıma gelırse Allahım korusun...kadının yarın kapısını çalayım oturma bahanesıne bır ıkı laf cakayım,benım ıyı nıyetımden ona ıyı davranmamdan yararlandı benı hafıfe aldı,nıce evlıler var yuva bozuyor dıye laf çakayım ama nasıl baslayım kızlar akıl verın bırazz:kkk::kkk:

evet canım ya,yenı taşındık dükkanınıda taşıdı eve yakın olsun dıye ,taşımamız imkansız,etrafta kötü cok ama bu evının içinde gibi birseyy,dışarda biryerlerde karşılaşır gecersın,ama bu sureklı aıle gıbı bırlıkte aynı bınada yasıyoruzzz,bu konuda şüphem yok dil mi güzel dilber mi güzel demişler,tabıkıde hersey güzellık degıl,ama bır kadının yapamıyacagı bırsey yokkk kadın ısterse başarır,eşime guvenıyorum ama bu kadın benı korkutuyor,bu kadarda olmaz kı dedırtıyor,günün her saatı esımle karşı karşıya,adamın aklında olmayanı ya aklına sokarsa:(((:43::43::43::5::5:

canım keşke elimizden birşey gelse..düşünüyorum ama kötü niyetli insanların kaybedeceği pek birşey yoktur hayatta..o nedenlede korkmazlar hiçbirşeyden (yuva yıkmaktan,kalp kırmaktan,birinin hakkına girmekten) Allah böylelerinden hepimizi toplumumuzu korusun..yakınımızda iselerde planları tutmasın.. Allah ıslah eylesin...amin.
uzun zamandır dua etmiyordum..bir tuhaf oldum canım..üzülme güçlü ol..:26:

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5: haklısın yok değil,ya benımde başıma gelırse Allahım korusun...kadının yarın kapısını çalayım oturma bahanesıne bır ıkı laf cakayım,benım ıyı nıyetımden ona ıyı davranmamdan yararlandı benı hafıfe aldı,nıce evlıler var yuva bozuyor dıye laf çakayım ama nasıl baslayım kızlar akıl verın bırazz:kkk::kkk:

Bence muhatap bile olma. Bırak o uğraşsın seninle görüşmek için. Şuan sen ondan her şeyiyle daha üstünsün. Mutlu bir yuvan çocuğun ve seni seven bir eşin var. Bol bol dua et. Uzak dur öylelerinden. Bazılarının dili öyle bir tatlı oluyor ki farkedemiyorsun bile. Allah böylelerinin şerrinden korusun.

edasummm ben tekrar etmiş olacağım belki ama daha önce yazdığım gibi eşinle bu konuyu (asılma muhabbetini) asla konuşma..

ben şöyle düşünüyorum eşine sadece bu bayanla anlaşamadığını eve gelip gitmeleriyle seni çok rahatsız ettiğini,herşeye karıştığını,çok soru sordugunu felan söylesen..ki gerçekten böyle..

bundan sonra soğuk davranacağını söylesen..ve eşindende sende soğuk davranırsan hayatımdan daha çabuk çıkar felan desen..eşinde yüz vermezse yani soğuk davranırsa belki pes eder..aklıma gelen en makul şey bu cnm :5:

....................................

Son düzenleme:
Back
X