hanımlar selam. galiba psikolojisi bozuk bir komşum var başka türlü ev sahibine, emlakçıya, apartman yöneticisine sevişme sesinizi dinlemekten bıktık dediğimiz halde hala şu saatte çığlık atmazdı diye düşünüyorum. yani inanın çığlık atmasa belki farkına bile varmayacağım napıyorlar, yani 10 yaşın üzerinde bi insan çığlık atıldığında komşulara gideceğini tahmin edebilir diye düşünüyorum. belki de inadına yapıyor hasta bilemiyorum.
aslında sorun direkt komşum değil, çünkü komşumun sevgilisi esas gürültüyü yapan. adam çalıştığı için gece uyuyordur diye tahmin ediyorum çünkü esas gece gürültü yapıyor kadın gündüz de çıtı çıkmıyor herhalde tüm gün uyuyor. ya inanın artık hasta olduğunu düşünmeye başladım. gecenin köründe yere birşeyler atıyor sanki inadına saat 3te 4te kalbim küt küt ata ata uyanıyorum bi bakıyorum yukardan tak tuk sesler geliyor. şimdi bunları polise falan da şikayet edemem ki ne diyecekler?
gerçekten hayat kalitemi mahvettiler, psikolojim bozuluyor insan uyuyamazsa zaten bütün günü gecesi mahvoluyor.
sinirim bozuldu artık ya. kadın tüm gün evde oturuyor çıt çıkarmıyor gece 12 dedi mi sevişme sesiyle bi açılış yapıyor sabaha kadar takır tukur. lanet gitsin böyle insanlara. şu an ev değiştirmem de mümkün değil ses gelmesin diye kulaklık takıyorum bu arada ona rağmen uyanıyorum çok fenalar
ben artık legal yöntemleri geçtim illegal olarak bu komşuyu kendimi belaya sokmadan (yani suç olacak bir şey olmadan) rahatsız edip nasıl kaçırtabilirim çare arıyorum? kontratı bitince defolsun gitsin istiyorum. biz ev sahibiyiz bu arada. onların ev sahibi ile ve emlakçıyla konuştuk kirasını düzenli ödediği için çıkarmak mümkün değil sanırım. kendileri bıkıp gitsinler istiyorum.