komşumun sevişme çığlıklarından bıktım

Bu kızın annesi babası yokmu ya. Bi ara taşındıgım yerde vardı bunlardan. Ama alt katımda. Az daha cinnet geçiricektim.
Bul ailesini et şikayetini kızınız burda geceleri uzun atlama yapıyor diyin. O aprtmanda nasıl izin veriyor böyle bir şeye. Yöneticiniz aidatı alamıyorsa verecek icraya. Evden cıkartmaya kdr gidiyo bu mevzu.
Varsa tanıdık bir polis arkadaş cevrende filan anlat derdini arada gelsin kapıya. İnsanı evlilikten sogutuyolar.

benım daha once boyle bır komsum vardı
esım orda yonetıcıydı
uyardık once gecelerı sesınızden komsular rahatsız seklınde
3 kere uyarmamıza ragmen devam ettıler noterden ıhtar cektık
yıne devam ettıler polısı aradık
tasınmak zorunda kaldılar
onlar gıttı bu kez de tepemıze maydanoz ve kesılmıs tırnaklarını atan komsu geldı

hangısı daha kotuydu bılemedım

ama mısafırımız varken cok zor durumda kalıyorduk bırde cocugum korkuyordu sese

sıkayet edebılırsınız
@dolface,nasıl kurtuldunua komşunuzdan bizim ust katı bir tepemize yıkmadıkları kaldı. polis ilk geldiğinde bir şey yapmadı. şu an ne yaptıklarını bile anlamıyorum.

Polis geldiğinde ses devam ediyorsa para cezası veriyorlar diye biliyorum. Benim arkadaşımın alt kat komşusu da gece gündüz farketmeksizin sürekli saçma sapan sesler çıkartıyor ve arkadaşım nerdeyse her gece polisi çağırıyor. Onlar da para cezası yazıp gidiyorlar maalesef kesin sonuç yok :KK12:

Polis geldiğinde ses devam ediyorsa para cezası veriyorlar diye biliyorum. Benim arkadaşımın alt kat komşusu da gece gündüz farketmeksizin sürekli saçma sapan sesler çıkartıyor ve arkadaşım nerdeyse her gece polisi çağırıyor. Onlar da para cezası yazıp gidiyorlar maalesef kesin sonuç yok :KK12:
Ne kadar yazıyorlar?

açmıyorlar ki dayansam ne olacak. bi de kavga etmek istemiyorum bu kadar gebeş insanların kavgası iyi olmaz bence. başıma bela almayayım.

çünkü bana çok zarar veriyorlar. artık nefretim oluştu. hani güzellikle uyarmaya başladık bu hale geldik yani artık beter olsunlar modundayım. şu an kafam kazan gibi mesela bi ton ilaç yutacağım sebebi ne? komşu. çok saçma değil mi? kavga etsinler de kurtulayım kafasındayım artık.

inanmıyorsunuz ama cidden süpürüyor ve süpürgenin o kafasını takmadan gırç gırç çize çize. bunu bile biz rica ettik yine sallamıyorlar umurları değil. bi dahaki temizlik gününde elektiriği kapatıcam. süpürge mi çekmiyor nedir inanın anlamadım ben de. temizlik yapan kadın dükkanı temizleyen biriymiş herhalde ev temizliğinden anlamıyor mu nedir bilmiyoruz anlamadık.

valla komik ama bana ne kadar sıkıntı anlatamam :KK43: günlerce uykuya hasret kalınca hiç komik olmuyor :KK43: komediye vuruyorum daha da sinirim bozulmasın diye.

evet bağırdıklarında net duyuluyor evde hiç halı falan yok galiba temizlikçi dedi konuşurken ondan mı geliyor bilmiyorum ama daha önceki komşuların sesini duymuşluğum yoktur bunları baya dinleyebiliyorum yani.

aynen kendime odaklı kalmaya çalışıyorum o yüzden de onlarla uğraşmalı şeyler mesela müzik tv açamam gün içinde ben nası çalışacağım yoksa?

bugün sabah alarm kurdum kaç saat çaldı bilmiyorum koydum kitaplığın üstüne heralde gitmiştir yukarı 🤣🤣 bundan böyle her gün sabah 7de uyandırmazsam dollface değilim :)

Back
X