• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun sorduğu sorular ?

Hiç tuhaf değil, nedense o mekanı tanıyan insanlar garip bir şekilde heyecanlanır. Ben sevgilime ev arıyordum, ev gezdiren emlakçı benim kendimin oturduğu bölgeyle ilgili bir şey dedi. Uzun yıllar orada yaşamış.
Ben de 'aaa , benim evimin oralar ' dedim. Sonra top sahasının aşağısı mi yukarısı mi, eskiden beyaz sakallı bir adamın işlettiği bakkal falan filan derken neredeyse kat bilgime kadar verecektim adama 😂😂 yani aslında sana ne di mi? Tıklım tikis mahalle yani. Binlerce kişi oturuyor. Sen de bunlardan biriymişsin. Neden heyecanlanasin ki?
Ama iste, biz insanlar.
Ben şu şehre gittim diyene bile 'aaaa orası benim memleketim,bilmemne tepesine çıktın mı? İşte o şelalenin yolu bizim köy' falan diye açık adres veiririz. Napalim :KK66:)) kadın da böyle gereksiz bir insandır,çoğumuZ gibi
Düşünüp gerilecek bir şey yok

Merhaba hanımlar

Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
AA Kadıköy’de mi oturuyorsunuz dedi
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?
Kötü niyetli değilsiniz ama biraz abartmışsınız. Meraklının teki işte :)

Bazı insanlar konuşmayı detay öğrenmeyi çok seviyor hele bazıları bir şey anlatırken o kadar derinlemesine anlatır ki onlardan biri galiba çok da takılmayın :KK76:

AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi

:KK70: :KK70:
aşmış kendini ne güldüm ya..

Ben insanlara çok soru sormayı sevmedigim icin bana da bu kadar detay sorulmasi bunaltirdi. Hak veriyorum size. Gereksiz bir merak ve sorgu sual olmuş
Ayrıca her 50 civarındaki insan öyle degildir annem de muhabbeti sever en ince detaya kadar verir ama hic karsi tarafa sormaz. Ben de anne sen de söyleme biraz kendine ait alanin olsun derim :)
Bu tarz birine 2 sorudan sonra hayirdir sorguya mi cekiliyorum derdim, ben dayanamam daral gelir :KK70:

Bende insanların bana çok soru ve detay sormasından nefret ederim asla sormam karşı tarafa. Ama klasik teyze merak etmiştir ve canı konuşmak istemiştir. Bir zarar gelmez bence

Ben insanlara çok soru sormayı sevmedigim icin bana da bu kadar detay sorulmasi bunaltirdi. Hak veriyorum size. Gereksiz bir merak ve sorgu sual olmuş
Ayrıca her 50 civarındaki insan öyle degildir annem de muhabbeti sever en ince detaya kadar verir ama hic karsi tarafa sormaz. Ben de anne sen de söyleme biraz kendine ait alanin olsun derim :)
Bu tarz birine 2 sorudan sonra hayirdir sorguya mi cekiliyorum derdim, ben dayanamam daral gelir :KK70:
Ayy evet beni de bunalttı

En ince ayrıntısına kadar sorması

Bi de demesin mi birgün seninle gelirim çok merak ettim sizin orayı

Back
X