Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıımm ayrıntı vermeniz olmamış sanki kimseye güven olmuyor ya. Gerçi açık adres alıp hırsızlığa gelmez herhalde de siz çokta muhatap olmayın bence ben sevemiyorum böyle meraklı tipleriHiç tanımıyorum
Toplasan 3 kere gördüğüm biri
Muhabbet açmaya çalışmışYokta saçma geldi bu kadar detay sorması
Bizim apartmandaki muhterem teyze yaşlı, çoğu şeyi unutuyor o yüzden idare ediyoruz.Sanırım :))
Ama çokta yaşlı değil 50 falan
Iskandinav misiniz...
Bende pek sevemiyorumHıımm ayrıntı vermeniz olmamış sanki kimseye güven olmuyor ya. Gerçi açık adres alıp hırsızlığa gelmez herhalde de siz çokta muhatap olmayın bence ben sevemiyorum böyle meraklı tipleri
Kötü niyetli değilsiniz ama biraz abartmışsınız. Meraklının teki işte :)Merhaba hanımlar
Bugün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum size ben anneme gitmiştim orada bi komşu teyze var bana dedi ki sizi geçende Kadıköy dolmuşunda gördüm akşamüstü idi dedi bende evet eve gidiyorum muhtemelen dedim
AA Kadıköy’de mi oturuyorsunuz dedi
Evet dedim
Neresinde dedi
Göztepe’ye yakın dedim
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi gibi sorular sormaya başladı.
Çokta yaslı biri değildi bozmadım ama bu kadar sorgulaması tuhaf değil mi yoksa ben mi kötüniyetliyim ?
AA ben orada yaşadım çok iyi biliyorum neresinde hangi sokak çevresinde hangi dükkan var muhtemelen sizin binayı da görsem tanırım apartmanın adı ne daha çok orada hangi manavdan alışveriş yaparsınız aşağı taraftaki mi yukarı taraftaki mi
Mesaj ve kullanici adi uyumu"Siz neresinde oturdunuz" deyin soru soran moduna siz geçebilirdiniz![]()
Aynen bi de diyor ki seninle bi gelenim bakalım tam olarak neredesinBen olsam bende kıllanırım valla kuzum bu ne yaa gümrükte gibi sorgu sual![]()
Ayy evet beni de bunalttıBen insanlara çok soru sormayı sevmedigim icin bana da bu kadar detay sorulmasi bunaltirdi. Hak veriyorum size. Gereksiz bir merak ve sorgu sual olmuş
Ayrıca her 50 civarındaki insan öyle degildir annem de muhabbeti sever en ince detaya kadar verir ama hic karsi tarafa sormaz. Ben de anne sen de söyleme biraz kendine ait alanin olsun derim :)
Bu tarz birine 2 sorudan sonra hayirdir sorguya mi cekiliyorum derdim, ben dayanamam daral gelir![]()