Komşumun yatak odası gürültüsü

Ay kahkaha attım ya :-)

valla ilk zamanlar ben de gülüyordum ama her seferinde duyunca ve yüzsüzce bağırdıkça onlar artık siniri bozuluyor insanın. müstakil eve taşınıp çığlıklar atabilirler yani

ha bi de çok akıllılar klasik yatak odasını değil de benim odamın üstünü yatak odası yapmışlar diğer komşular duymasın diye. sorun yaşamıyacaklardı akıllarınca. bilmezler ki en yanlış yanlış yapılacak kişi benim apt.da :)

Bırakın insanları sevişsinler şurda daha kaç sene yapabilecekler :D ayrıca Ayda 3 kez o kadar sorun edilecek birşey değil bence ...
ki sizin bebeğinizin eminim daha çok sesi gidiyordur , büyüdükçe de daha çok gidecek .
Bence siz geleceği düşünün onların iş bitecek yakında , sizinki yeni başlıyor ;)

Bebeğinizin ağlama sesini onlar duyuyor ,sizde onların ayda 3 kez olan sevismelerini duyuyorsunuz.Sorun yok

Gerçekten çok tuhafsiniz millet sevisiyor sizin mideniz bulanıyor. Sevişmek güzel sizde deneyin bence .
Hiç daha önce denemedim sevişmeyi, bebeğim de bana hediye geldi .. Bebek ağlama sesi ile sevişme inleme sesini kıyaslamak çok çirkin .

Ya yanlış anlaşılmaktan korkuyorum ama yazacağım. Bebek ağlaması gibi sevişirken inleme olması da çok normal bu kadar yapmayalım bence. Kadın ağzına yastık yorgan mı tıkasın? Ayrıca bebeğinizden önce dikkatinizi çekmemesinin sebebi bence o zaman sessiz seviştikleri için değil siz şu ara anne olarak hali ile yavrunuzun ağlamasına uyandığınızdan uykusuz oluyorsunuz ve sesler dikkatinizi çekiyordur.

Hiç daha önce denemedim sevişmeyi, bebeğim de bana hediye geldi .. Bebek ağlama sesi ile sevişme inleme sesini kıyaslamak çok çirkin .

Kişiden kişiye değişir çirkinlik meselesi :) çocuk aglamasindan rahatsız olan inleme sesinden rahatsız olmayabilir :)

40 yıl düşünsem “kadının sesinin sizin kocanızın duyacağı” olayı aklıma gelmez.
Sanki siz kadının sesinden değil de sesi eşinizin duymasından rahatsız gibisiniz.
Açık açık söyleyin bari. Gece çok ses geliyor dikkat eder misiniz diye. Ya da yönetici ile haber gönderin uyarı yapılsın

Bırakın insanları sevişsinler şurda daha kaç sene yapabilecekler :KK70: ayrıca Ayda 3 kez o kadar sorun edilecek birşey değil bence ...
ki sizin bebeğinizin eminim daha çok sesi gidiyordur , büyüdükçe de daha çok gidecek .
Bence siz geleceği düşünün onların iş bitecek yakında , sizinki yeni başlıyor :KK66:
Biz çok dikkat ediyoruz insanları rahatsız etmemek için . Bebeğim ağlar hasta olur başka odaya geçerim . Karşı taraf dan çok ses geldiği için biz mesela başka odayı tercih ederiz , keyfimize bakarız . Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmi

Bırakın insanları sevişsinler şurda daha kaç sene yapabilecekler :KK70: ayrıca Ayda 3 kez o kadar sorun edilecek birşey değil bence ...
Bence siz geleceği düşünün onların iş bitecek yakında , sizinki yeni başlıyor :KK66:
Biz çok dikkat ediyoruz insanları rahatsız etmemek için . Bebeğim ağlar hasta olur başka odaya geçerim . Karşı taraf dan çok ses geldiği için biz mesela başka odayı tercih ederiz , keyfimize bakarız . Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmi

Bebege sus cocugum aglama deseniz anlamaz ama yetiskin insanlar cikardigi sesleri kontrol altina alir oyuzden bebek aglamasi duydugumuzda daha ilimli yaklasiriz ama gecenim bir yarasi ahh uhhh sesleriyle uyanmak hic hos degil aman birakiyimda sevissinler olamiyor insan bende yasadim berbat bisey ya elalemin sevisme sesiyle uyanmak:110:

Bebege sus cocugum aglama deseniz anlamaz ama yetiskin insanlar cikardigi sesleri kontrol altina alir oyuzden bebek aglamasi duydugumuzda daha ilimli yaklasiriz ama gecenim bir yarasi ahh uhhh sesleriyle uyanmak hic hos degil aman birakiyimda sevissinler olamiyor insan bende yasadim berbat bisey ya elalemin sevisme sesiyle uyanmak:110:
Aklın yolu bir tabiki teşekkür ederim anlayışınız için ..

Yani benim özel anlarima neden şahit olsun dinlesin millet ya değilmi

Bu sizin tercihiniz ama herkes için bu ‘iğrenç‘ birşey değil açıkçası . Şahsen ben sizin kadar rahatsız olan biri değilim . Bebek sesi uykudan uyandırabilir ama sevişirken inlemek siz ayakta olduğunuz için duyulan bir şey . Annemin oturduğu yerde yan binadaki çocuğun sesini duyuyoruz ağladığında , yan komşunun sevişme sesi 5 dk , çocuğun ağlaması 5 saat . Oyumu sevişmeden yana kullanıyorum :D

Hiç böyle bişeyle karşılaşmadım ama rahatsız olmazdım herhalde ben ama çocuklarımın duymasını istemezdim sadece ayda üç kez üstelik kaç dakika sürecek ki zaten dayak kavga sesinden iyidir bence yaşamadım tamamen farazi yazıyorum

Back
X