- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi Linabasel34
Kıyaslamak çok çirkin , tercih edebilir Allah bol inlemeli komşu nasip etsin ne diyeyim :)
Amin dedim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyaslamak çok çirkin , tercih edebilir Allah bol inlemeli komşu nasip etsin ne diyeyim :)
Sen doğumdan ötürü ben yenı gebelik diyeSadece iki haftadır mı....
gel sen ne çektiğimi bir de bana sor :)
Niye gelmez anlayamadım , ve 40 yıl . Karı Koca yatakta yatınca kocam ve ben oluyoruz biz dinliyoruz , aklıma gelmeyecek olan ne ben anlayamadim. Şu an beynim yandı .. Zaten eşimle beraber dinliyoruz . Aman kocam duyacak diye stres yapıyorum demedim . Ben kendi sesim elalemin adamı duyarsa rahatsız olurum diyorum . Eşim selam vermeye utanıyor zaten , hatta karsilasmamak için cebellesiyoruz. Nasıl uyarayim ki kadın bilinçli yapıyor biliyor ses geliyor umursamiyor yani . Tasinicam ya da ses gecirmemesi için bişeyler yaptırıcam40 yıl düşünsem “kadının sesinin sizin kocanızın duyacağı” olayı aklıma gelmez.
Sanki siz kadının sesinden değil de sesi eşinizin duymasından rahatsız gibisiniz.
Açık açık söyleyin bari. Gece çok ses geliyor dikkat eder misiniz diye. Ya da yönetici ile haber gönderin uyarı yapılsın
Ne diyim ya :)Amin dedim ya![]()
Yani bende anlayamadim acikcasi, ya umursamiyor kadın ya alkol alıyor . Bilmiyorum neden yapıyor . Ben ama eminim bebegimden önce ses olmuyodu çünkü , uykularim çok duzensizdi. Gece uyuyamazdim. Şimdi bütün gün çocukla ugrasinca geceleri uyuyorum.Nende size nedem kasti oldugunu dusunuyorsunuz onu anlamadim senin benegin var sevisemiyorsun ohh biz mi yapiyoruz diyorlar :)
Sen doğumdan ötürü ben yenı gebelik diye
Allah ikimzide kavustursun![]()
![]()
Öyle diyolar ya :)Sonun bana benzemez inşdoğum bitti gitti, onunla beraber bizim libido da gitmiş galiba
Niye gelmez anlayamadım , ve 40 yıl . Karı Koca yatakta yatınca kocam ve ben oluyoruz biz dinliyoruz , aklıma gelmeyecek olan ne ben anlayamadim. Şu an beynim yandı .. Zaten eşimle beraber dinliyoruz . Aman kocam duyacak diye stres yapıyorum demedim . Ben kendi sesim elalemin adamı duyarsa rahatsız olurum diyorum . Eşim selam vermeye utanıyor zaten , hatta karsilasmamak için cebellesiyoruz. Nasıl uyarayim ki kadın bilinçli yapıyor biliyor ses geliyor umursamiyor yani . Tasinicam ya da ses gecirmemesi için bişeyler yaptırıcam
Bu ne abartıdır arkadaş utanmalar kaçmalar yol değiştirmeler yok mide bulantıları sevişmekten mi bahsediyorsunuz yoksa Bi cinayete tanıklık mı ettiniz anlayamadım ayda 3 kez diyorsunuz insanlar evinde sevişmesin mi sizin çocuğu leylekler getirdi sanırımNiye gelmez anlayamadım , ve 40 yıl . Karı Koca yatakta yatınca kocam ve ben oluyoruz biz dinliyoruz , aklıma gelmeyecek olan ne ben anlayamadim. Şu an beynim yandı .. Zaten eşimle beraber dinliyoruz . Aman kocam duyacak diye stres yapıyorum demedim . Ben kendi sesim elalemin adamı duyarsa rahatsız olurum diyorum . Eşim selam vermeye utanıyor zaten , hatta karsilasmamak için cebellesiyoruz. Nasıl uyarayim ki kadın bilinçli yapıyor biliyor ses geliyor umursamiyor yani . Tasinicam ya da ses gecirmemesi için bişeyler yaptırıcam
Nasıl böyle anlayabiliyosunuz ya :) benim komsum farkında binada ses yalitimi yok zaten . Ve bağırıyor bilinçli olarak yapıyor . Herkes tabiki sevisiyor neden tiksineyim bende yapıyorum . Ama kimsenin de özel dakikalarimi dinlemesi istemem .Biraz önce de mesajda yaZdım biz eşimle dalgasını geçiyoruz bizim komşuları duyduğumuzda. Onlar sevişiyor ben niye utanıp yüzyüze gelemeyeyim. Ses duysam da duymasam da tanıdığım tüm evlilerin seviştiği gerçeği var sonuçta :) o zaman herkesten utanmak lazım değil mi?
Ben de biraz sesli tiplerdenmişim. O sırada fark etmiyordum gerçekten de. Bana çok ses yapıyorum gibi gelmiyordu. Eşim uyarıyordu. Demem o ki kadın belki de farkında değil o kadar ses yaptığının. Ama eşinin neden uyarıp önlemediğini bilemeyeceğim. Belki o da eşinin bağırmasından etkileniyordur
Bebege sus cocugum aglama deseniz anlamaz ama yetiskin insanlar cikardigi sesleri kontrol altina alir oyuzden bebek aglamasi duydugumuzda daha ilimli yaklasiriz ama gecenim bir yarasi ahh uhhh sesleriyle uyanmak hic hos degil aman birakiyimda sevissinler olamiyor insan bende yasadim berbat bisey ya elalemin sevisme sesiyle uyanmak![]()
Nasıl böyle anlayabiliyosunuz ya :) benim komsum farkında binada ses yalitimi yok zaten . Ve bağırıyor bilinçli olarak yapıyor . Herkes tabiki sevisiyor neden tiksineyim bende yapıyorum . Ama kimsenin de özel dakikalarimi dinlemesi istemem .
Nesi abartı, siz komşunuzun inlemelerine sahit olup sabahları gunaydin diye sohbet edebilirsiniz ben edemem aklıma geliyor . Evet migdem bulanıyor inlemelerinden , ben sevişmek iğrenç bişey mi yazdım . Nasıl okuyorsunuz ya ,Bu ne abartıdır arkadaş utanmalar kaçmalar yol değiştirmeler yok mide bulantıları sevişmekten mi bahsediyorsunuz yoksa Bi cinayete tanıklık mı ettiniz anlayamadım ayda 3 kez diyorsunuz insanlar evinde sevişmesin mi sizin çocuğu leylekler getirdi sanırım
Valla çok enteresan şeyler yazıyorlar :)) Allah bol inlemeli nasip eylesin diyorum artık :)çeken bilir
hayır bundan şikayet edenleri geri kafalı kıskanç falan görmesek bi de lütfen![]()