Komşumun yatak odası gürültüsü

off 3 günde bir aynı konu açılıyor. keşke bir aratma yapsaydınız her zamanki tavsiyeler de aynı neticede

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hatta diyorum ki “bir derdim var” katogorilere ayrılsın

1- komşudan sevişme sesi gelenler
2- komşudan bebek çocuk sesi gelenler
3- kayınvalidesi arabanın ön koltuğuna oturanlar
4- kocası para vermeyenler
5- nişanlısının ailesi tarafından önemsenmeyenler
6- eltisi kendisini kıskananlar diye...

Sizin çocuğunuz varmiydi ? Bende sanırım 2 yıl içinde tasinicam, çünkü çocuğum illa ki bu sesleri sorucak yani
Çocuktan önceydi bizim taşınmamız, sizin ayda 3 kezmıs, biz iki gündür bir duyuyorduk o sesi. Ben açık açık uyardım kadını ama netice değişmedi, taşındık sonrasında

Bence uygun bir dille uyarılmalı ben olsam uyarırdım herhalde .

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Hatta diyorum ki “bir derdim var” katogorilere ayrılsın

Çok mantıklı kesinlikle. en azından bunalr dışında gerçek dertler okuruz

Keşke aynı konuya yorum yapmasaydiniz , ben henüz okumadim böyle konu açan. Yinede teşekkür ederim

niye yorum yapmayayım?ben gibi kişiler yazmazsa böyle uyarılarda kim bulunacak?..
ayrıca 2017 de üye oldugunuz yazıyor, burayı takip ediyorsanız görmemenize imkan yok

Lütfen konumun dışında yorum yapmayın, bunun için ayrı konu açın dilerseniz. Mune Mune ye istek ve onerilerinizi yazabilirsiniz.

ahahahah

ay ayda 3 kez canıma minnet.

benim tepemde gece gündüz hiaaaaaa diye çığlık atıyolar birlikte. adam da bağrıyo şaplaklarını duyuyorum falan

geçen gün olmuyo acıyooooo diye bağırıyodu kadın. artık kendimi sapık gibi hissediyorum sanki odalarına dalıp dinliyomuşum gibi. psikoloji falan kalmadı bende de. insanlar sevişsin mutlu olsun lafım yok ama ben şahit olmak istemiyorum yaaa :)

Çocuktan önceydi bizim taşınmamız, sizin ayda 3 kezmıs, biz iki gündür bir duyuyorduk o sesi. Ben açık açık uyardım kadını ama netice değişmedi, taşındık sonrasında
Çok şükür 3 günde bir olsa cildiririm sanirim, uyarsamda sonuç alamayacagim farkindayim :( çünkü bilinçli yapiyor neden yapıyor çok ayıp , gerçekten Inanamiyorum. Yanlız adamın sesi çıkmiyo kadın sadece .

Komşunuzun yaşını ve mesleğini niye belirtme gereği duydunuz? Hiç anlamadım.
İnsan eğitimci olunca veya yaşı 50'yi geçince cinsellik farklı mı yaşanmalı?
Bu yaş meselesine takıldığımı ve 'teyze' muhabbetine alındığımı da söyleyeyim
45 yaşında bir eğitimci olarak.
Yaş ilerleyince duygular ölmüyor ve cinsel istek azalmıyor,bilginize.
Bizim üst katımıza beş yıl önce yeni evli bir çift taşındı.
Haftanın belli gecelerinde bize de onların sesi geliyordu.
Gülüp geçiyorduk eşimle.
Ne yapalım yani?
Kapılarını çalıp,biraz sessiz sevişin mi diyelim?

Merhaba hanimlar, cok stres yapmaya başladım bu duruma ,nerdeyse taşınmayi düşünüyorum . Yan komşum ile yatak odalarımiz yan yana , cift daire karı koca yaşlar 50 . Eğitimciler aynı zamanda. 3 yıldır aynı bina da oturuyorum . Arada karsilasiyoruz evden çıkarken ayak üstü sohbet ediyoruz 5 dk , kahve İçmeye gelmedi çok şükür .10 aylık bebeğim var , bebeğim doğmadan önce ben komşumun yatak odası sesini duymazdim. Normal sohbet ve ayak sesini illa duyuyorum ,.onlar da bizim duyuyodur. Bina da ses yalitimi yok malesef. Gel gelelim canıma yetti artık ,sevisirken kadının inlemeleri beni cildirtiyor. Yani gece 2 , 3 farketmez ayda 3 kere oluyor . Bağıriyor yani , ve ses geldiğinide biliyor . Bu yüzden daha çok kızıyorum . Biliyor ses geliyor neden bağırıyor çıldıricam yani . Bebeğim biraz büyüsün taşınmayi bile düşünüyorum . nasıl olurda bi kadın karşı komşunun kocası duyacağını bildiği halde bağıra bağıra bu işi yapar bilmiyorum. Bunlar böyle değildi , bebeğim doğduktan sonra böyle oldu . Benim bebeğin gece uyanıyor onun sesinden rahatsız oldukları için mi yapıyorlar bilmiyorum. Çok sinirim bozuldu .
Bebeğim ilk doğduğunda kapıda karsilasmistik, ben geceleri bebeğim ağlıyor siz ise gidiyosunuz babası da ise gidiyor sesi geliyomu ben başka odaya geciyorum demiştim. Kadında rahat ol ya keyfine bak sorun yok demişti . Yani ses gidip geliyor , kızlar öyle böyle değil , bağıra bağıra inliyor ya ..
Maalesef bende bu dertten yakiniyorum benimde ust komşu ya iki günde bir eşimin yanında yapana kadar kip kırmızi kesliyorum eşim ne dusunuyor diye kendimi parçalıyorum ayip ya valla bende kiraciyim ikiz bebeklerin var 3 aylık yeminle sırf rahatsız olmasın diye sağlamalarını bile bastiriyorum

ahahahah

ay ayda 3 kez canıma minnet.

benim tepemde gece gündüz hiaaaaaa diye çığlık atıyolar birlikte. adam da bağrıyo şaplaklarını duyuyorum falan

geçen gün olmuyo acıyooooo diye bağırıyodu kadın. artık kendimi sapık gibi hissediyorum sanki odalarına dalıp dinliyomuşum gibi. psikoloji falan kalmadı bende de. insanlar sevişsin mutlu olsun lafım yok ama ben şahit olmak istemiyorum yaaa :)
Aynen işte migdem bulanıyor inan , insan bi tuhaf oluyor değilmi , bu ev benim Yuvam yani , sanki Otel de yaşıyomusum gibi hissediyorum o seslerden sonra ..

Çok şükür 3 günde bir olsa cildiririm sanirim, uyarsamda sonuç alamayacagim farkindayim :KK43: çünkü bilinçli yapiyor neden yapıyor çok ayıp , gerçekten Inanamiyorum. Yanlız adamın sesi çıkmiyo kadın sadece .
Yani ben akşam 10' dan sonra evde olabildiğince sessiz durmaya özen gösterirken gece vakti komşumun sevişme sesini duymak zorunda mıyım? Rahatsız olmakda çok haklısınız.

Maalesef bende bu dertten yakiniyorum benimde ust komşu ya iki günde bir eşimin yanında yapana kadar kip kırmızi kesliyorum eşim ne dusunuyor diye kendimi parçalıyorum ayip ya valla bende kiraciyim ikiz bebeklerin var 3 aylık yeminle sırf rahatsız olmasın diye sağlamalarını bile bastiriyorum
İşte bende yapıyorum ne bilim acaba biz mi çok duyarliyiz , yok bence biz edepliyiz. Nolucak böyle bilmiyorum tasinicam bende bebeğim biraz daha toparlaninca, bu çocuklar bu sese uyanır çünkü.

Şu konuda haklısınız ama bence. Benim de yan komşum var, aramızda iyi, ailecek görüşürüz, yatak odasından inleme sesleri gelse her görüşmemiZde aklıma gelirdi herhalde seviştikleri, gözümün önüne gelirdi herhalde. Bence de rahatsız edici

Aynen işte migdem bulanıyor inan , insan bi tuhaf oluyor değilmi , bu ev benim Yuvam yani , sanki Otel de yaşıyomusum gibi hissediyorum o seslerden sonra ..

ben bekarım ailemle oturuyorum odamdan sesleri duymayayım diye çıkıyorum koridordan salondan duyuluyor. hepimiz dinliyoruz ailecek.

yani sizin en azından yatak başını çevirme ya da başka odaya geçme şansınız var.

Yani ben akşam 10' dan sonra evde olabildiğince sessiz durmaya özen gösterirken gece vakti komşumun sevişme sesini duymak zorunda mıyım? Rahatsız olmakda çok haklısınız.
Çok teşekkür ederim , kavga etseler keşke , anlarım karı koca kavgası vs derim . Ama gecenin 3 de gerçekten o inlemeler kizilmicak gibi değil .

:D inşallah biz de o yaşlarda coşkumuzu kaybetmeyiz diye geçirdim içimden, ne güzel şey eşinle heyecanını kaybetmemiş olmak <3
Bence yalıtımlı bir binaya taşınmanız en doğrusu, başka bir çözüm yolu göremiyorum. Taşındığınızda da benzer şeylerle karşılaşma olasılığınız var malesef. Müzik sesi, ağlama sesi, kavga sesi, öksürük sesi...

Komşunuzun yaşını ve mesleğini niye belirtme gereği duydunuz? Hiç anlamadım.
İnsan eğitimci olunca veya yaşı 50'yi geçince cinsellik farklı mı yaşanmalı?
Bu yaş meselesine takıldığımı ve 'teyze' muhabbetine alındığımı da söyleyeyim
45 yaşında bir eğitimci olarak.
Yaş ilerleyince duygular ölmüyor ve cinsel istek azalmıyor,bilginize.
Bizim üst katımıza beş yıl önce yeni evli bir çift taşındı.
Haftanın belli gecelerinde bize de onların sesi geliyordu.
Gülüp geçiyorduk eşimle.
Ne yapalım yani?
Kapılarını çalıp,biraz sessiz sevişin mi diyelim?
Bence siz elestirmek birseyler aramak için yazıyorsunuz. Orada durumu detay vermek için yazdım . Ya bunlar ne bicim öğretmen demedim. Şimdi soran olursa yaşları kaç , yenimi evlendiler vs diye , yaşı da o sebeple belirttim. Cinsel hayat dan ziyade burada farklı bişey anlatiyorum ben . Yasayamaz demiyorumki! BENİM DAİREME SES GELDİĞİ HALDE BİLİNÇLİ OLARAK YAPMASI BENİ CILDIRTIYOR. Ben buna kızıyorum ya , evlerimiz bizim 2 +1 değil musait odalar var .

Back
X