ruh hastası herif bu adam işine gelmeyen bi durumda tereddütsüz adam da öldürür. toprakdaan bir mikdar alsanız acaba labaratuarda tesbit edilirmi.
Bu işin mercii belediye ama nasıl ispat edersiniz bilemedim.
Dikenli tellerle falan çevirseniz bahçeyi bi çözüm olmaz mı?
Millet deliye hasret biz akıllıya... Te Allam yarabbim yaaaa...
inanmıyorum yaaa ne biçim insandır bu.
asıl manzara onlar bana göre. şuanda bırak meyve ağacını kavak ağacı bile olsa balkonumun önünde o bile manzaradır bana. insan balkona çıkınca onları gördükçe aydınlanır yaa.
inşallah şikayetin adamın aleyhine sonuçlanırda akılsız adam birdaha böyle bi katliamda bulunmaz.
arkadaşım belediyeyle falan bu iş halledielmez...siz bir dilekçeyle C.Savcılığına başvurun...Savcılık adamın ifadesini alsın...ne sebeple döküyor, kastı nedir vs vs vs...maşa varken elinizi yakmayın...zaten korkak biriyse bu yolla vazgeçebilir. Onun döktüğüne dair kanıtlarınızı da dilekçeye ekleyin ama, tanık vs.gibi...sevgiler...
bu asit dökme olayını benim kayınpederim yaptı koskoca akasya ağacına döktü:1shok:.bahçenin dışındakinede döktü sebep sorduk kökleri boruları patlatır dedi.anlamsız saçma sapan bir sebep.kızdıkklava:eşim söylendi ama yapacak bişey yok.evi boruları çok kıymetli.insan dört duvarından maddiyattan başka bişeye değer vermesse böyle olur işte.
Dediğin yol en mantıklısı canım,tek eksiğimiz tanık ve kanıt.
Ama peşindeyim,bunu bilen ve anlatmak isteyen birilerini bulduğumu sanıyorum.
Eğer ikna edebilirsem dediğini yapacağım.
Çünkü bunu huy haline getirdi önünü alamayacağız:1no2:.
epaqçım adamın konuştuğu kişileri ikna edin tanıklık yapsınlar...belki kendisi de suçunu ikrar edebilir. Bu yaptığı suçtur ve cezası var sanırım. Zaten savcı tanık ve şüpheliyi ayrı zamanlarda çağıracağı için kimse tanıklık etmekten çekinmesin.Seni de mücadelen için kutluyorum...bu gibi şeylere başımızı eğmezsek bu tür kişiler de istediklerini yapamazlar...sevgiyle kaL...vereliniortak
hayret bir şey
ağaçlar manzarasını engelliyor diye yaşayan bir canlının yaşam hakkını elinden alıyor
kalpleri elleri kolları olmayabilir ama onlarda bizim gibi yaşayan canlılar
belediyeye şikayet edin canım
ağaçların topraklarından birer numune alıp gidip analiz yaptırın
toprakta ne var ne yok çıkar ortaya
zaten sizin böyle bir konuda bu kadar üstüne düştüğünü ve olayın aslını ortaya çıkarmak için
analiz yaptırdığını öğrenen katil komşun eylemine son verir
umarım...
sırf böyle bi sebebten dolayı biz mahkemelik olduk yan komşumuzla bizim de bahçemizde dut incir üzüm var yazın haliyle bunlar yere dökülüyo upuzun bi duvar var aramızda ağaca sinekler geliyo die adam rahatsız olumuş bi sabah kalktık bahçede kahvaltı yapıcaz ağaç yok babam cinnet geçirdi resmen kavga dövüş cabası belediye pek ilgilenmiyo babam da sırf haddini bildirmek için mahkemeye verdi meskene tecavüzden tazminat davası da açtı 2 yıldır devam ediyo. pek ilgili değiller bu konuyu ben mahkemelerin de yeterince öemsediklerini sanmıyorum.
meyve agacını kuruttu ha ,insanlıktan nasibini almamış..ne diyebiliriz ki..
Valla o kökler gelip evimi sallasa yine de yapamam böyle birşey.
O canlı,vicdanları nasıl uyutuyor hayret doğrusu.
Bu da kayınpederinin manzara sever versiyonu canım.
Aynı mantalite,yazık gerçekten:1no2:
Konuyu okuyunca resmen sanki o herif sabi sübyan öldürmüş gibi hissettim :a015: Ben çok hassasım ya bu tabiata zarar verenler konusunda. Fatih dememiş mi yaş kesen baş keser diye. O şahıstan davacı olur ahirette yaarın bir gün o ağaçlar yazık değil mi? Her bir ağaç kaç kişinin günlük oksijen ihtiyacını karşılıor biliyormu acaba? Amannn çok sinirlendim var yaklava: Ya bu gibi durumlarda adalete çok da güvenemiyoruz çünkü bu suçun karşılığını alman zor. Ama madem önünün açılmasını manzarayı istiyor sende duvar dik ya da manzarayı engelleyecek başka bir şey koy. Bilmiyorum nasıl yaparsında bul bir şeyler yaptığı yanına kar mı kalsın. Engelle manzarasını öle olsun ki keşke ağaçlar olsaymış desin kötükedihüso kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?