bahçeye gizli kamera koy, gecede güzel çekenlerden, ve inadı daha çok ağaç dik, ne cins insanlar ya, benim karşımda nar erik ağaçları olsa bayılırdım seyretmeye
güzel fikir ama kalkar derki,su döküyordum.
ahh be canlarımböyle insanlar hertürlü hileye başvurular,korkulur böyle tiplerden,haklıyken haksız duruma düşersiniz.
en iyisi epag,ım
öyle birşey yapmalısınızkii nar ve erik ağaçlarını arasınlar.
mesala yüksekce oraya duvar örmek gibii,imkanınız varsa,ev yüksekliğinde duvar örmek o tarafa,görsünler manzara nasıl kapanırmış.
adi manyaklar.klava:
Aaa deli manyak,kimin aklına gelir ağaca asit dökmek.
Üstelik insanda Allah korkusu yok mudur ki yapar bunu?
Gididp hesabını sorardım,baktım cvp alamıyorum.
Asit yağmurunu görürdü ondan sonra,hasta ruhlu insan.:mymeka:
Sorma ablacığım öyle manyaklara çattık ki her türlü dalavereye başvururlar dediğin gibi..
Duvar örmeyi düşündük ama belediyenin izin vermeyeceğini söylediler.
Şimdi çam dikeceğiz oraya evinin boyunda.
Etrafına da dikenli tel düşünüyorum.Gerçi onu engelleyecek birşey değil ama belki utanır yüzsüz.
Uğraştığımız da koskoca yaşlı başlı emekli bir adam yani.
İnanamıyorum düşündükçe.Sanki küçük çocuklara set örüyoruz.
İleride içecek bir damla su bulamayınca bir zamanlar böyle insanların dünya üzerinde yer işgali yaptıklarını hatırlayacağız malesef:1no2:
aklı gitmiş desen canım yaa,
belediye izin vermesse yüksek duvara
orta yükselikte yani belediye hangi oranda istiyorsa öyle örün,sonrada üzerine sıkca ve yüksekce tel örgü yapın,kolunu bile geciremsinler özelliklede ağac olan yerlerin telleri bayağı bi sıkca hemde.onada belediye bişey demes heralde.yada kareli teller oluyor onlardan mesale
ayy kuşum valla ne diycemi bilemedim.allah kolaylık versin ,o ahmak adamada allah akıl fikir versin.
yuh diyorum komşuna
asıl önemlisi asit bulundurmak suç bildiğim kadarıyla ortak yaşam alanında böyle tehlikeli madde bulundurmanın cezası var
hep yapılan bır sey cok haınce ama yapıyorlar
klorak tuz ruhu dökuyorlar
delikafadulden çok güldüm başlığa komşunun işi gücü yok da asit mi döküyo ağaçlarınıza yaasırnaşık şey
Gülünecek ne var anlayamadım?
sorununuza değil komşunun garip tavrına güldüm ee komiiik
ağaçla ne alıp veremediği varmış ki..bence adamda büyük sorun var
Manzarasını kapatıyormuş canım.
Sorunu var,ama yanına da kar kaldı malesef:1no2:
canım hiç bi önlem alamadınız mıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?