arkadaşlar bizim alt katta bi komşumuz vardı..baya iyi anlaşırdık..
adamın adı Ali olsun diyelim..
karısının adı da ayşe diyelim..
ali abi geçen yıllarda bi ülkeye çalışmaya gitmiş..orda biriyle evlenmiş..burda evli olsa bile orda evli sayılmıyormuş..orda eşinin izni olmadan başka bi ülkeyeçıkış iznide yokmuş..ülkenin adını unuttum şimdi..bide orda çocuğu olmuş tabi..karısının bundan bi şekilde haberi olmuş..
ayşe ablayla ali abi çoktan beri evliler..3çocukları var..kadın affetmiş tabi..
sırf ailesinin sözünü dinlemeyip kocasına kaçtığı için anneme tekrar dönemem baba evine demiş!!!
neyse bu ali abi kaçmış türkiyeye..karısının yanına gelmiş..bu olaylar olduktan sonra da bizim alt kata taşınmışlardı..sonra baya borçları oldu kira..senetler..icralık oldular memleketine gittiler..
bu kadın defalarca adamın yaptığı kaçamaklarla geçirmiş gününü..duyulduğuna göre..
neyse..ali abi tekrar geldi buraya..gelincede bize uğradı..
annemlerle çok iyi anlaşır..
bana dedi ki slayt hazırlamam lazım yaparmısın dedi..
bende tabi yaparım dedim..
.annemgilde yaparsın o malum siteye işte koayarız dedi videoyu..
biz tabi çoluk çocuk sanıyoruz..aile resim videosu yapcam diye..
benim 3.hatun!!un resimleri demez mi!!!
yoook ben yapamam dedim..seninde kızın var dedim..
karısını aldattığı kadın karısının arkadaşı..
ayşe abla ayakta uyuyo..
ali abi bu kadın biliyo mu senin evli olduğunu..hoşlantı mı ne?sevgilimisiniz dedim..şok içinde..
bu kadın bana aşıkmış falan dedi..
3gün sonra gelcek buraya sizle tanıştırcam dedi..
annemler tepki gösterdi..annemin eşi dedi ki ben ayşeyi ararım o kadının ismini söylerim imaa ederim dedi..ali abide söyleee alt tarafı memlekete döner dedi..yani aramızı bozarsın diye tavır yapıyo şakayla karışık..
benim babamda annemi aldattı..
neyse ben bu olayda ne yapmalıyım?o kadına söylesem çok fazla tepkiyi alırım üstüme..
bu kadını gerçekten getirirse tanıştırcam diye napmalıyım?
söylesem çok kötü olur..aklım çok karıştı..
18 nisan!!!
kızlar o slayt meselesinden sonra görmemiştim dün geldi bize yapıver diye cd getirmiş..
kusura bakma ben ortak olamam senin bu işlerine dedim..
bugün annemin eşi geldi yanıma fotoshop nasıl yapılıyo dedi..bende anlattım noldu dedim anneme döndü ben şunun slaytını yapıveriyim söz verdim dedi..yani o kadınla olan slaytı annemin eşi yapıyo???
herkez annenin eşine söyle demişti ya!!!şaşkınım şuanda!!!!nefret ediyorum yaa!!
adamın adı Ali olsun diyelim..
karısının adı da ayşe diyelim..
ali abi geçen yıllarda bi ülkeye çalışmaya gitmiş..orda biriyle evlenmiş..burda evli olsa bile orda evli sayılmıyormuş..orda eşinin izni olmadan başka bi ülkeyeçıkış iznide yokmuş..ülkenin adını unuttum şimdi..bide orda çocuğu olmuş tabi..karısının bundan bi şekilde haberi olmuş..
ayşe ablayla ali abi çoktan beri evliler..3çocukları var..kadın affetmiş tabi..
sırf ailesinin sözünü dinlemeyip kocasına kaçtığı için anneme tekrar dönemem baba evine demiş!!!
neyse bu ali abi kaçmış türkiyeye..karısının yanına gelmiş..bu olaylar olduktan sonra da bizim alt kata taşınmışlardı..sonra baya borçları oldu kira..senetler..icralık oldular memleketine gittiler..
bu kadın defalarca adamın yaptığı kaçamaklarla geçirmiş gününü..duyulduğuna göre..
neyse..ali abi tekrar geldi buraya..gelincede bize uğradı..
annemlerle çok iyi anlaşır..
bana dedi ki slayt hazırlamam lazım yaparmısın dedi..
bende tabi yaparım dedim..
.annemgilde yaparsın o malum siteye işte koayarız dedi videoyu..
biz tabi çoluk çocuk sanıyoruz..aile resim videosu yapcam diye..
benim 3.hatun!!un resimleri demez mi!!!
yoook ben yapamam dedim..seninde kızın var dedim..
karısını aldattığı kadın karısının arkadaşı..
ayşe abla ayakta uyuyo..
ali abi bu kadın biliyo mu senin evli olduğunu..hoşlantı mı ne?sevgilimisiniz dedim..şok içinde..
bu kadın bana aşıkmış falan dedi..
3gün sonra gelcek buraya sizle tanıştırcam dedi..
annemler tepki gösterdi..annemin eşi dedi ki ben ayşeyi ararım o kadının ismini söylerim imaa ederim dedi..ali abide söyleee alt tarafı memlekete döner dedi..yani aramızı bozarsın diye tavır yapıyo şakayla karışık..
benim babamda annemi aldattı..
neyse ben bu olayda ne yapmalıyım?o kadına söylesem çok fazla tepkiyi alırım üstüme..
bu kadını gerçekten getirirse tanıştırcam diye napmalıyım?
söylesem çok kötü olur..aklım çok karıştı..
18 nisan!!!
kızlar o slayt meselesinden sonra görmemiştim dün geldi bize yapıver diye cd getirmiş..
kusura bakma ben ortak olamam senin bu işlerine dedim..
bugün annemin eşi geldi yanıma fotoshop nasıl yapılıyo dedi..bende anlattım noldu dedim anneme döndü ben şunun slaytını yapıveriyim söz verdim dedi..yani o kadınla olan slaytı annemin eşi yapıyo???
herkez annenin eşine söyle demişti ya!!!şaşkınım şuanda!!!!nefret ediyorum yaa!!
Son düzenleme: