Komşumuz aldatılıyor!

bence komşu değilde gözümüzün nuru bile olsa bu tür insanlarala samimi olmamak lazım.oyle maymun iştahlı insanların gözü asla doymaz ve etrafındaki herkes için potansiyel tehlikedir.bence annenizle ve annenizin eşi ile konuşun ve o adamın evinize girmesine izin vermeyin.o adamın eşi ise bence haberdar olsa bile anlattıklarınıza göre yine duruma razı olacaktır.kimbilir belkide durumu biliyordur.yani adam bunu bi sosyal paylaşım sitesinde paylaşmayı düşündüğüne göre korktuğu hiç bişey yok.adamın ar damarı çatlamış.boş verin ve muhattap olmayın.....!!!!!!!

doğru söylüyosunuz arkadaşlar..
3gün sonra bakalım yüzsüzlüğünü takınıp getircekmi kadını..
olanları yazarım..
hepinize teşekkür ederim..

Bu tarzda komşuluklar edinmeyin derim arkadaşım.
Ne kendine ne komşunuza bir faydası olur bu komşuluğun..
Eşinin suçu ne diyeceksiniz?
Kurunun yanında yaşta yanar.
Hadi kadınla bıçak gibi kesip atmazsınız ama öyle fırıldak bir adamı
ne evinize sokun ne selam verin.

konuşmayın muhatap olmayın ar damarı çatlamış adamın:47:
bana eşininde haberi var gibi geldi.kadın daha önce de affetmiş eşini şimdi sen söylesen yine affedecek bence:89:
boşver hiç karışma ama evinizede almayın böylelerini:50:

kızlar o slayt meselesinden sonra görmemiştim dün geldi bize yapıver diye cd getirmiş..
kusura bakma ben ortak olamam senin bu işlerine dedim..
bugün annemin eşi geldi yanıma fotoshop nasıl yapılıyo dedi..bende anlattım noldu dedim anneme döndü ben şunun slaytını yapıveriyim söz verdim dedi..yani o kadınla olan slaytı annemin eşi yapıyo???
herkez annenin eşine söyle demişti ya!!!şaşkınım şuanda!!!!nefret ediyorum yaa!!

ben bukadar arsızlık bukadar piskinlik duymadım ya.bikere karısının duymasından korkan adam alıp cdleri çıkıp size gelmez adam herseyi göze almıs.yanı karısının duyması bence umrunda bile değil.kadında bukadar ayakta uyumudur bence yaa muhakkakkı bukadar dısarıya dökülen bi olayı oda sezmistir

ben bukadar arsızlık bukadar piskinlik duymadım ya.bikere karısının duymasından korkan adam alıp cdleri çıkıp size gelmez adam herseyi göze almıs.yanı karısının duyması bence umrunda bile değil.kadında bukadar ayakta uyumudur bence yaa muhakkakkı bukadar dısarıya dökülen bi olayı oda sezmistir

bencede karısı biliyoda..ben annemin kocasına bu olayı anlatıp bizede bakar böyle adam eve gelmesin diyip olayı kaptmayı düşünürken,annemin kocasıda bir olmuş adamın sevgilisine slayt yapıyolar..gerçekten çok şaşkınım şuan

bencede karısı biliyoda..ben annemin kocasına bu olayı anlatıp bizede bakar böyle adam eve gelmesin diyip olayı kaptmayı düşünürken,annemin kocasıda bir olmuş adamın sevgilisine slayt yapıyolar..gerçekten çok şaşkınım şuan
ben olsam hiç bulasmazdım.eğerki kadının haberi yoksa bi günahsızın günahına giriyosun ve bi pisliğeyardımcı oluyosunuz.böyle insanlardan ne hayır gelirki adama hayatınızda olmamasıyla bisey kaybetmezsiniz bence:50:

ben olsam hiç bulasmazdım.eğerki kadının haberi yoksa bi günahsızın günahına giriyosun ve bi pisliğeyardımcı oluyosunuz.böyle insanlardan ne hayır gelirki adama hayatınızda olmamasıyla bisey kaybetmezsiniz bence:50:

canım ev benim değil ki bende istemiyorum zaten nefret ediyorum hatta onun günahına biz giriyoruz tabi..
ama artık olay benden çıktı..haddini bildirmesi gereken insan yapıyosa..ben bişey desem sana noluyo sen bu evin insanımısın da der bana..
bilemiyorum çok sinirliyim şuan..slaytda kullanılcak müzik çalıyo şuan içerden odama zor attım kendimi sinirden..

canım ev benim değil ki bende istemiyorum zaten nefret ediyorum hatta onun günahına biz giriyoruz tabi..
ama artık olay benden çıktı..haddini bildirmesi gereken insan yapıyosa..ben bişey desem sana noluyo sen bu evin insanımısın da der bana..
bilemiyorum çok sinirliyim şuan..slaytda kullanılcak müzik çalıyo şuan içerden odama zor attım kendimi sinirden..

sende haklısın ya tepki göstersen kime gösterceksin dinleyen yokki:26:umarım sen bi zarar görmeden kırılmadan çıkarsın bu isten:18:

Annenler tepki göstersin, gelen adama gelme denmezki diyorsunda denir bence, akrabanız değil, şimdi komşunuz değil. bence böyle bi adamdan da kimseye hayır gelmez. ilişkinizi tamamen kesin, annen nasıl göz yumabiliyor ki kendisi de aldatılmış bi kadın olarak?
karısına gelince, adam ne kadar sucluysa o da o kadar suclu. üzülme bence, kendini ve aileni işin içinden sıyırmaya bak bence

Annenler tepki göstersin, gelen adama gelme denmezki diyorsunda denir bence, akrabanız değil, şimdi komşunuz değil. bence böyle bi adamdan da kimseye hayır gelmez. ilişkinizi tamamen kesin, annen nasıl göz yumabiliyor ki kendisi de aldatılmış bi kadın olarak?
karısına gelince, adam ne kadar sucluysa o da o kadar suclu. üzülme bence, kendini ve aileni işin içinden sıyırmaya bak bence

annemgil tepki falan göstermiyo bende buna sinir oluyorum!!!adamın sevgilisine slayt hazırlıyolar şimdi!!!!şarkılar falan..tepki verilmesi gereken insan bir değil ki..başta annemn kocasına demek lazım sen bilmemnemisinde elalemin karısını aldatan adamına slaytlar hazırıyosun diye!!!(adamla sevgilinin resimleri)
sinirlerim bozuldu ya herşey üstüste geliyo..!

Back
X