Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bukadar arsızlık bukadar piskinlik duymadım ya.bikere karısının duymasından korkan adam alıp cdleri çıkıp size gelmez adam herseyi göze almıs.yanı karısının duyması bence umrunda bile değil.kadında bukadar ayakta uyumudur bence yaa muhakkakkı bukadar dısarıya dökülen bi olayı oda sezmistir
ben olsam hiç bulasmazdım.eğerki kadının haberi yoksa bi günahsızın günahına giriyosun ve bi pisliğeyardımcı oluyosunuz.böyle insanlardan ne hayır gelirki adama hayatınızda olmamasıyla bisey kaybetmezsiniz bencebencede karısı biliyoda..ben annemin kocasına bu olayı anlatıp bizede bakar böyle adam eve gelmesin diyip olayı kaptmayı düşünürken,annemin kocasıda bir olmuş adamın sevgilisine slayt yapıyolar..gerçekten çok şaşkınım şuan
ben olsam hiç bulasmazdım.eğerki kadının haberi yoksa bi günahsızın günahına giriyosun ve bi pisliğeyardımcı oluyosunuz.böyle insanlardan ne hayır gelirki adama hayatınızda olmamasıyla bisey kaybetmezsiniz bence![]()
canım ev benim değil ki bende istemiyorum zaten nefret ediyorum hatta onun günahına biz giriyoruz tabi..
ama artık olay benden çıktı..haddini bildirmesi gereken insan yapıyosa..ben bişey desem sana noluyo sen bu evin insanımısın da der bana..
bilemiyorum çok sinirliyim şuan..slaytda kullanılcak müzik çalıyo şuan içerden odama zor attım kendimi sinirden..
sende haklısın ya tepki göstersen kime gösterceksin dinleyen yokki:26:umarım sen bi zarar görmeden kırılmadan çıkarsın bu isten:18:
Annenler tepki göstersin, gelen adama gelme denmezki diyorsunda denir bence, akrabanız değil, şimdi komşunuz değil. bence böyle bi adamdan da kimseye hayır gelmez. ilişkinizi tamamen kesin, annen nasıl göz yumabiliyor ki kendisi de aldatılmış bi kadın olarak?
karısına gelince, adam ne kadar sucluysa o da o kadar suclu. üzülme bence, kendini ve aileni işin içinden sıyırmaya bak bence