Esine anlatma derim fol yok fos yok .. suan iyi niyet diye düşünün. Günaydın vs derse duymamazlıktan gelin .. gorunce tlf görüşüyor gibi yapın yada esini ara o vakit havadan sudan konuş esinle yada annenle.. katin yakınsa asansöre binme onu görürsen.Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Adam sadece nezaket gosteriyor bence. Bana yaptiklari garip gelmediKimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Bu memlekette kimseye iyilik yapmayacaksın arkadaş. Gitseydiniz inik lastikle jant üzerinde keşke. Adamda salaklık ne uğraşıyorsun elin kadınının arabasıyla lastiğiyle.Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
yardım istemeyen birine yardım edilmez. rahatsız olmuş kabul etmemiş adamın yaptığı tacizdir.Bu memlekette kimseye iyilik yapmayacaksın arkadaş. Gitseydiniz inik lastikle jant üzerinde keşke. Adamda salaklık ne uğraşıyorsun elin kadınının arabasıyla lastiğiyle.
Eşiniz sakin bir insansa paylaşın derim. Erkek görüşü alın belki onlar konuşuyordur yardım etmek istemiştir. Bazı insanlar çok fevri ama benim eşim böyle zamanlarda rahatsız olduğumda dinler ve o da rahatsız oluyorsa birlikte karar veririz.Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Normal zamanda, medeni bir ülkede nezaket olarak algılanacak bu tavırlar ne yazık ki bizim ülkede “ilgisini belli etmek” olarak yorumlanıyor, çünkü çok benzer hikayeler duyuyoruz, görüyoruz.Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?