Komşumuzun bana ilgisi mi var 😐

böyle adamlar ne yazık ki heryerde karşınıza çıkabilir, eşinize anlatmayın . çok yüz göz olmayın günaydın dedigi zaman gnydn diyip geçin. ikili diyologa girmeyin.

Adam sadece nezaket gosteriyor bence. Bana yaptiklari garip gelmedi
kadıncagız çölün ortasında kalsa, yardım istese nezaket olur ama burda biraz limon tadı vermiş.art niyet var . şahsen ben eşimin böyle bir olayını duysam ne nezaketli kocam var demem

Haremlik-selamlık anlayışınız yoksa gayet günlük konuşmalar bence. Neden bi' bana normal gelmiş onu da anlamadım.
Yine de rahatsızsanız muhattap olmayın, yüzüne bakmayın. Gerçekten bi' yanlışını görürseniz eşinize söylersiniz.

ben kendimi düşünüyorum
birini görüyorum lastiği inmiş gibi ama bariz bir şekilde inmemiş
diyorum ki bakayım isterseniz
cevap olarak "yok iş yerim yakın" diyor
yine sorarım bakın cihaz da var bende diye
cevap olarak tekrardan yok gerek yok iş yakın diye cevap gelirse bırakırım, tamam o zaman derim geçerim.
derim herhalde tamircisi/kocası/kardeşi ya da kendisi biliyor bu işleri en kötü ihtimalle işte baktıracak zamanı vs si yok
gidip de dibine arabayla girip takip etmem mesela
o nedenle ben benim yapmayacağım herhangi bir şeyi başkası bana yapıyorsa açıkçası bunu çok iyi niyetli görmem

Arkadaşımın babası ben liseye giderken kış günü yolda arabasıyla denk geldi bana, seni okula kadar götüreyim kızım dedi kış günü yürüyerek gitme dedi. Ben de bindim.
3 arkadaştık biz ve bu arkadaşımızı babası bizi çogu zaman arabasıyla okula kadar bırakır, oradan dükkanına giderdi.
Neyse işte bindim gidiyorduk, çok üşümüşsün dedi.
Ben de hava biraz soguk x amca dedim.
Elini bacaklarıma götürdü ve yokladı !
Altına bir şey giymemişsin tabiki üşürsün dedi ama resmen şok oldum ve ecel terleri döktüm, gıkım bile çıkmadı korkudan.
Ben bu adamı çok şeker, aşırı sevecen bulurdum.
Normalde görseniz ne güzel adam dersiniz.
Sonra da okuldan çıktıgında dükkanıma gel istersen dedi ve dükkanının yerini söyledi.
Bir daha da ne o arkadaşımla görüştüm ne de babasıyla bir daha da gittim.
Artık insanlara güvenemiyorum.
Siz durumdan rahatsız olmuş ve kibarca geri çevirmişsiniz ama o ısrarla yardımcı olmak istemişse ben çokta bunun altında iyi niyet aramam.
Birisine teklif etsem yok sagolun dese orada bırakır giderim, ısrar etmenin alemi yok.

belki bi art niyet yok ama ne olursa olsun endişelenirdim artık sonuçta yaşadığımız ülke belli
ama bi ısrar etme var adamda
çok konuşmayın duymamazlıktan gelin yukarıda da dendiği gibi müzik dinliyomuş gibi vs yapın
ya da karşılacak saatlerde vs karşılaşmayın geç çıkın ya da erken çıkın gibi
yalnız bunları diyoruz da ne kadar kötü ya bi insanın çıkış saatini bi başkasına göre ayarlaması filan sistem düzelmedikçe kafa düzelmedikçe hep böyle mi olucak biz kadınlar sokakta yolda rahat yürüyemeyecek miyiz istediğimiz gibi gülemeyecek miyiz

aynen öyle
tamam belki abartı ama cihaz var deyip, madde çıkartıp bayıltabilir bile
dikkatli olmakta fayda var
kibarca gerek yok demiş kadın, terslememiş bir şey yapmamış
gerekirse arkamdan soğuk kadın denir en fazla
çok da umurumda olmaz yani.

5 ya da 6.sınıfa gidiyorum servise binerdik serviste hani şu bazı veliler arabayla 5 6 çocugu toplar götürür ya öyle bi şeydi bizi de o zamanlar 50li li yaşlarda bi amca götürürdü
bi gün hastalandım ateşim var
annem dedi ki x amcana söyle seni sağlık ocağına bıraksın ,yolun üstüydü, ben de arkandan gelirim
dedim böyle böyle işte ateşim var filan
adam geldi elini okul tshirtümün içine sokmasın mı boyun kısmıma filan dokunuyor evet biraz ateşin var dedi ben şok ama nasıl korkuyorum arabada kimse yok ilk beni alırdı bi de o dönemlerde annemde uyarırdı kimse sana dokunamaz filan
sana mı kaldı ateş ölçmek sanki o günden sonra hep son binen olmaya çalıştım çok sıkıntılı ya

Ben böyle durumlarda en ufak bir ısrar veya yavşama hissedersem hiç bozuntuya vermeden guleryuzle teşekkür edip hemen orda kocamı arıyorum, aşkım lastik inmiş komşumuz farketti şimdi sağolsun, ne yapsak acaba diye,...zaten kocam da beni niye arıyorsun, git şişirt diyo ama adam duymuyor bunu tabii ve sohbet eşim geliyor şimdi ilgilenecek dememle son buluyor...hiç şaşmaz tavsiye ederim

adam günaydın demese öküz dersiniz.
kaza yapsanız dönüp bakmasa bu ne biçim komşuluk dersiniz.
tamam erkek milletinin adı çıkmış da hepsi de apartmanda bi kadının lastiği inse de asılsam diye arabasında alet taşımıyordur herhalde..
bu kadar kötü niyetli olmayın..

Gördüğünde selam vermesi çok normal, lastik konusunda yardımcı olmak istemesinde de anormal bir durum yok aslında ama biraz ısrarcı olmuş gibi. Eşinize söyleyecek birşey göremedim ben yine de, farklı şeyler olursa belki o zaman gerek olur.

Benim de bir komşu vardı ama böyle sizinki gibi saplantılı değildi alt katımda oturduğu için bizden kaynaklı sorun oluşmuştu ve karşılaşmıştık eşi ve kendisi ile sonradan bir kaç defa karşılaştık tek olarak günaydından başka bişey yoktu bir gün numaramı istedi ben de ne alaka numara diye tersledim ondan sonra da hiç karşılaşmadık bir daha siz de tersleyin bence her ihtimale karşı ama terslemenize rağmen aynı şeye devam ederse eşinize anlatırsınız

Normal şartlarda öyle bir şeyi garipsemezdim sonuçta komşuyuz, birbirimize yardımda bulunacağız.
Ama arabanızı takip etmesi, birden fazla kez benzinliğe gidelim ısrarı hoşuma gitmedi. Daha da mesafeli durmayı tercih eder, zihnimi de o adamla meşgul etmezdim. Eşinize şimdilik bir şey demeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…