böyle adamlar ne yazık ki heryerde karşınıza çıkabilir, eşinize anlatmayın . çok yüz göz olmayın günaydın dedigi zaman gnydn diyip geçin. ikili diyologa girmeyin.Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
kadıncagız çölün ortasında kalsa, yardım istese nezaket olur ama burda biraz limon tadı vermiş.art niyet var . şahsen ben eşimin böyle bir olayını duysam ne nezaketli kocam var dememAdam sadece nezaket gosteriyor bence. Bana yaptiklari garip gelmedi
Ben derim hatta ihtiyaci olan birine kadin erkek farketmez, yardim etmezse kizarimkadıncagız çölün ortasında kalsa, yardım istese nezaket olur ama burda biraz limon tadı vermiş.art niyet var . şahsen ben eşimin böyle bir olayını duysam ne nezaketli kocam var demem
Neden öyle diyorsunuz ki ?Evet Komşunuz seninle ilgilenmiş, seninde egon şişmiş bacım..
Arkadaşımın babası ben liseye giderken kış günü yolda arabasıyla denk geldi bana, seni okula kadar götüreyim kızım dedi kış günü yürüyerek gitme dedi. Ben de bindim.
3 arkadaştık biz ve bu arkadaşımızı babası bizi çogu zaman arabasıyla okula kadar bırakır, oradan dükkanına giderdi.
Neyse işte bindim gidiyorduk, çok üşümüşsün dedi.
Ben de hava biraz soguk x amca dedim.
Elini bacaklarıma götürdü ve yokladı !
Altına bir şey giymemişsin tabiki üşürsün dedi ama resmen şok oldum ve ecel terleri döktüm, gıkım bile çıkmadı korkudan.
Ben bu adamı çok şeker, aşırı sevecen bulurdum.
Normalde görseniz ne güzel adam dersiniz.
Sonra da okuldan çıktıgında dükkanıma gel istersen dedi ve dükkanının yerini söyledi.
Bir daha da ne o arkadaşımla görüştüm ne de babasıyla bir daha da gittim.
Artık insanlara güvenemiyorum.
Siz durumdan rahatsız olmuş ve kibarca geri çevirmişsiniz ama o ısrarla yardımcı olmak istemişse ben çokta bunun altında iyi niyet aramam.
Birisine teklif etsem yok sagolun dese orada bırakır giderim, ısrar etmenin alemi yok.
Egosu sismeseydi baslik ilgisi mi var olmazdi, taciz mi ediyor olurduNeden öyle diyorsunuz ki ?
Kadın rahatsız olmuş.
Aynısı bana olsa ben de çok rahatsız olurdum.
Bunun ego ile alakası yok kanımca.
5 ya da 6.sınıfa gidiyorum servise binerdik serviste hani şu bazı veliler arabayla 5 6 çocugu toplar götürür ya öyle bi şeydi bizi de o zamanlar 50li li yaşlarda bi amca götürürdüArkadaşımın babası ben liseye giderken kış günü yolda arabasıyla denk geldi bana, seni okula kadar götüreyim kızım dedi kış günü yürüyerek gitme dedi. Ben de bindim.
3 arkadaştık biz ve bu arkadaşımızı babası bizi çogu zaman arabasıyla okula kadar bırakır, oradan dükkanına giderdi.
Neyse işte bindim gidiyorduk, çok üşümüşsün dedi.
Ben de hava biraz soguk x amca dedim.
Elini bacaklarıma götürdü ve yokladı !
Altına bir şey giymemişsin tabiki üşürsün dedi ama resmen şok oldum ve ecel terleri döktüm, gıkım bile çıkmadı korkudan.
Ben bu adamı çok şeker, aşırı sevecen bulurdum.
Normalde görseniz ne güzel adam dersiniz.
Sonra da okuldan çıktıgında dükkanıma gel istersen dedi ve dükkanının yerini söyledi.
Bir daha da ne o arkadaşımla görüştüm ne de babasıyla bir daha da gittim.
Artık insanlara güvenemiyorum.
Siz durumdan rahatsız olmuş ve kibarca geri çevirmişsiniz ama o ısrarla yardımcı olmak istemişse ben çokta bunun altında iyi niyet aramam.
Birisine teklif etsem yok sagolun dese orada bırakır giderim, ısrar etmenin alemi yok.
Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?