Komşumuzun bana ilgisi mi var 😐

Suratınızı ekşitin ben rahatsız olduğum bakış hissettiğimde bile böyle yaparım.

Size hesap mı vereceğim? Bi haddinizi mi bilseniz acaba artık?
Bi dakika dur! Sen kendini ne saniyosun? Burada gelmissin herkese istedigin gibi yaziyosun biz sana yazinca mi hadsiz oluyoruz! Benimle boyle konusamazsin, zaten kadin dusmanisin umarim en kisa surede hesabini kilitlerler.

Bence adama belli edin konuşmayın asla sert görününün yok hala duzelmiyorsa o binadan taşının yoksa yuvalar yıkılacak siz bişey yapmıyorsunuz ama huzursuz olacak sizin yuvanızda ahh ah bacım benim halim daha fena benim kocam sitede başka bir evli kadına aşık ve şüphelendigim hareketleri oldu o kadında bunu seviyor olabilir benim durumum daha beter olaylar karışık of off moralimi Cok bozdu bu adam eski taşınan komşum benim hiç tanıyip görmediğim onada mesaj atmış bir sabah '' nerelere gidiosun " diye yani anlayacağın kaç kere uyardım kaç kereee evden attım dayanamadım valizleri dışarı fırlattım yalvar yakar kalacak yer yok dedi ona rağmen disarda koydum akillandi şimdilik duruldu ama bidaha ne zaman kudurur bilmem 2 çocuğum var onlar için duruyorum bide ispatim yok şüphem var maddi durumum iyi sayılır çalışıyorum muhtaç değilim o herife ama sevgi aşk guven hepsi btti

1 kere soylese tamam iyilik derdim ama bu kadar israr sacma geldi banada.. ki bende iyi niyetli bir insanimdir genelde.. surekli konusmaya calismasi vs bana pek sevimli gelmedi acikcasi.. bencede selami sabahi kesin anlar herhlde.. cunku selam versen bu defa devami gelir sorularin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…