yo hiçte öle degil babamda takıyosa taksın banane günahını benmi çekicem tammam kabul ediyorum telf bakmamalıydım ama baktım oda düzgün olsaydı napıyım
yo hiçte öle degil babamda takıyosa taksın banane günahını benmi çekicem tammam kabul ediyorum telf bakmamalıydım ama baktım oda düzgün olsaydı napıyım
valla neyine tecavüzse olsun ben ona baştan dedim baktıgımıda biliyo telefonuna söyledim kendisinede hatta dedimki insanınz başımıza herşey gelir ama hatlarımızdan ders alalım diye ben ddim ona gel bana anlat kimseye anlatamadıgını diye teklif var ısrar yok arkasından konuşmuş gibide mi oldum bilmem ama benim kızdıgım msjı 1 niye çünkü adamın kızı arıyo bunu babamla aranda ne var diye kaç kere gitti hatt aldı yine aynı olay oldu ben karışmıyorum zaten buraya yazdıgıma bakmayın gayette gelip soframıza oturuyo artık geriside beni baglamıyo
Bahsettiğiniz kadının eşine neden acıyorsunuz anlamadım..?
Aldatıldığını düşündüğünüz içinse bu çok saçma..
İhanet kişisel bir durumdur..
Zeki,güzel yakışıklı vb vb. tanımaz..
Acıyorum diyince aşağılamış oluyorsunuz çünkü bunada hakkınız yok.
Ayrıca ben sizin yazdıklarınızdan anlamadım pek birşey..
Durumu anlatamamışsınız bile daha..neyi yakalamışsınız nasıl yakalamışsınız falan?
Hiçbirşey bilmeden insanları suçlamayın heleki sağdan soldan edindiğiniz dedikodularla hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?