Komşumuzun evli bir adamla adı çıkmış

oda benim aile hayatıma özelime giriyo uyarmama ragemen girmeseydi bende onun özeline girmezdim

kadının özel hayatına tecavüz etmişsiniz resmen,bu da yetmemiş ailemiz dağıldı diyorsunuz o kadın yüzünden neden anneniz babanız o kadın yüzünden ayrılma noktasına geliyor?yoksa babanız o kadına farklı bir duygular mı besliyorbana öyle gibi geldi ve siz de bu yüzden bu kadına takmış olmayasınız

yo hiçte öle degil babamda takıyosa taksın banane günahını benmi çekicem tammam kabul ediyorum telf bakmamalıydım ama baktım oda düzgün olsaydı napıyım

yo hiçte öle degil babamda takıyosa taksın banane günahını benmi çekicem tammam kabul ediyorum telf bakmamalıydım ama baktım oda düzgün olsaydı napıyım

Kız Allah İyiliğini Versin..
Şu Olayı Ya Tamamen Yaz..
Ya da Muallakta Bırakma İnsanları..

Bu Kadına Niye Bu Kadar Uyuzsun?
Aileni Niye Dağıttı?
Dağıtmasındaki Sebep?
Sizinle Ne İlgisi Var?
Annenle Baban Neden Ayrılma Eşiğine Geldi?

5 N 1 K

Son düzenleyen: Moderatör:
ee babanız günahını kendi çekicekse eğer bu kadın da kendi günahını kendi çekecek eee sorun nedir o zaman?:26:neden bu kadar uğraşıyorsunuz,kendinize dert edindiniz

Başkalarının düzgün olup olmamasını öğrenmek iiçin tel mesajlarını kontrol etmek mi gerekiyor,
yada düzgün olmadığına inandığınız herkesin telefonunu mu karıştıracaksınız,
yargı mercihi gibisin,artık yargı da bile gizli ses kayıtları görüntüleri delil teşkil etmiyor
neden
çünkü özel hayata izinsiz müdahaleye giriyor,
sen kadının telini karıştır sonra burada şikayet et kadını
insanlara yafta vurma merakı başımıza ne işler açacak acaba

valla neyine tecavüzse olsun ben ona baştan dedim baktıgımıda biliyo telefonuna söyledim kendisinede hatta dedimki insanınz başımıza herşey gelir ama hatlarımızdan ders alalım diye ben ddim ona gel bana anlat kimseye anlatamadıgını diye teklif var ısrar yok arkasından konuşmuş gibide mi oldum bilmem ama benim kızdıgım msjı 1 niye çünkü adamın kızı arıyo bunu babamla aranda ne var diye kaç kere gitti hatt aldı yine aynı olay oldu ben karışmıyorum zaten buraya yazdıgıma bakmayın gayette gelip soframıza oturuyo artık geriside beni baglamıyo

Canıııım Sana Bir Şey Diyeyim mi?
Bağlamıyor Falan Diyorsun Ama; Bu Olay Seni Acayip Bağlamış..
O Kadına Takmışsın Kafayı..
Boşu Boşuna Kafanı Patlatıyorsun..
Yazık Değil mi Sana?

madem bağlamıyor seni neden konu açtınkibu olay seni baya bi bağlamış

hım aslında öle ya ben aslında kadına bşi demiyorum yada yapmıyorum banane de cidden kadına karşı bişey oluştu belkide ama cidden iftira falan atmıyorum aslında gerçekten ilgilenmemde eve girip çıkıyo falanda filan

Siz mesajı okurken babanızdan olabilirmi düşüncesiyle okumuş numaranın sahibine bakarkende bu niyetle bakmış olabilirmisiniz?[/COLOR]

Son düzenleyen: Moderatör:
milletin ahlakı bana kaldı sanki ne hali varsa görsün demek gerek belkide ama kocasına beddua ediyo falnda duyunca sinir oluyorum bananeki ben kendi hayatıma bakıyım dimi telefonuda dedim ona baktıgımı oda benimkine bakmıştı ödeştik:)

yo valla hiç o niyetle bakmadım sadece kandil msjı yollayan ismi olmayan o kadar arayan kim diye

açıkçası kadının kocasını aldatması beni hiç baglamaz baglamıyoda ne zamn o geldi bizim evin huzuru kaçtı kim ne derse desin kadından nefrette etmiyorum aslında ama sevmiyorumda bi yanım diyo gözünle görmden sanane telinden bi yanım diyo ne işi var diye ben kendisine söyledim ve sordumda aman banane gitcek zaten burdan taşıncaklar bizde arada gideriz oturmaya o kadar

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı.
Başlık içerik yansıtmadığı için yeniden düzenlendi.

Aynen katılıyorum.Ayrıca size ne?Sizin eşinizle mi beraber ki bu kadar inceliyorsunuz telefonuna gelen mesajı okuyorsunuz?İşiniz gücünüz yok mu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…