- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
Annesinin hesabiymis bir devallahi siz adamın profiline baktıkça instagram algoritması da sizin sık sık bu kişiye baktığınızı anlar benden söylemesi. hikayesine falan bakıyorsanız etkileşimde falan da sayıyordur. muhtemelen adam hikayemi kimler gördü acaba diye görüntüleyenler listesine baktığında siz ilk sırada çıkıyorsunuzdur. işin tuhafı adam sizden işkillenmesin? adamla aranızda bir samimiyet yoksa demez mi ne zaman hikaye atsam bu kadın en üst sırada çıkıyor hayırdır? diye?
Böyle bi şeyi nasıl kabul ediyorsunz yakında kaynımdan hoşlanıyor o yüzden takip ediyor demesin işin içinden ckar uzak durun silin kaynıda size mi kldıKomşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Ben de sizi ayarlamaya calisiyor olabilir diye düşündüm ama bence bir sorun olursa bu bahaneyi sunar aaa bak yalnizlikcaa x teyzeden bizim oglani (kayni icin) takip ediyor hoslaniyormus falan diyip sizi zor durumda bırakabilirbu kadın senelerdir dilinde .Kaynı mutlaka anlamıştır. Birde mesaj attığı saatler hep gece ya eşi yanında olmuyor mu bu kadının anlam veremiyorum artık
Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor
ben size inanıyorum belirli yaşlara kadar bende öyleydimGerçekten aslında bende yazarken ya da geriye dönüp baktığımda o kadar saçma buluyorum ki. Ama inanın kimsenin vaktini almak istemem ben düşünemediğim için buraya konuları yazıyorum. Hepte uçuk şeyler farkındayım ama gerçek
Sizin yaptığınız bu (şey) adını koyamadım,oldukça yanlış.. nefret eden insan bu kadar ilgilenmez.. Çanak tutmayın derim bu çirkınliğe.Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Bu da bir önceki konunuz(?)
Annesi benimle nisanlamak istiyor falan yazinca boyle olabilir mi acaba dedim ama alttaki ekran goruntusunu gorunce cix cix yani. Baksana takip sayisina kadar aklinda tutuyor. Yok 3 kisi takip etmis, yok varmi bir seyler. Bir arkadasin da dedigi gibi engelle, engeli kaldir sonra beni silmis falan de. Ancak oyle kurtulursun.Ya acaba senin aklina girsin, hoslan falan diye yapiyor olabilir mi?
her gün mesaj atıyor bu şekilde sadece sormak için. 8 ağustos olsada uygun olarak bunu buldum
Ben bu üyenin gerçek olmadığını düşünüyorum artık.Çok mu safsin kuzum sen ya da aşırı dürtüsel ? lunapark konun üstüne bunu okuyunca dedim Nerede insanın ağzının tadını kacirabilecek ,başına iş acabilecek lüzumsuz iş var bizim kız orada
O konu hangisi acaba atsanda onu da okusakEnişte baldiz muhabbetinden sonra birde bumu cikti yuh artik
Daha mantikli konustu arkadasBen insanlara pek güvenmiyorum (geçerli sebeplerim var) bence yazismalarinizi saklayın. Ileride bu olay ters bir biçimde patlayabilir ve yenge hanım ben takip bile etmiyorum yalnizlikca bana yazıyordu diyebilir. Bu nedenle o kadının telefonundan çıkan her cümleyi saklayın.
O konu hangisi acaba atsanda onu da okusak
Daha mantikli konustu arkadas
Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Pesss! Gerçekten tedavilik. Ağzının payını versenize. Ateş bacayı sarmış kadın kara sevdaya tutulmuş resmen midem bulandı.Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor
Ay yenge fena coşmuş. Hemen kaçın siz arada kalırsınız aracı derler sizeKomşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?