Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

vallahi siz adamın profiline baktıkça instagram algoritması da sizin sık sık bu kişiye baktığınızı anlar benden söylemesi. hikayesine falan bakıyorsanız etkileşimde falan da sayıyordur. muhtemelen adam hikayemi kimler gördü acaba diye görüntüleyenler listesine baktığında siz ilk sırada çıkıyorsunuzdur. işin tuhafı adam sizden işkillenmesin? adamla aranızda bir samimiyet yoksa demez mi ne zaman hikaye atsam bu kadın en üst sırada çıkıyor hayırdır? diye?

Annesinin hesabiymis bir de

Böyle bi şeyi nasıl kabul ediyorsunz yakında kaynımdan hoşlanıyor o yüzden takip ediyor demesin işin içinden ckar uzak durun silin kaynıda size mi kldı

bu kadın senelerdir dilinde .Kaynı mutlaka anlamıştır. Birde mesaj attığı saatler hep gece ya eşi yanında olmuyor mu bu kadının anlam veremiyorum artık
Ben de sizi ayarlamaya calisiyor olabilir diye düşündüm ama bence bir sorun olursa bu bahaneyi sunar aaa bak yalnizlikcaa x teyzeden bizim oglani (kayni icin) takip ediyor hoslaniyormus falan diyip sizi zor durumda bırakabilir
Bence artık sıkıldım annem de rahatsız de cik isin icinden
Annene de söyle her gün bin kez baktırıyor anne ben sıkıldım bakmak istemiyorum annem kızıyor diyecegim haberin olsun de gec

Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor

Ben insanlara pek güvenmiyorum (geçerli sebeplerim var) bence yazismalarinizi saklayın. Ileride bu olay ters bir biçimde patlayabilir ve yenge hanım ben takip bile etmiyorum yalnizlikca bana yazıyordu diyebilir. Bu nedenle o kadının telefonundan çıkan her cümleyi saklayın.

ben size inanıyorum belirli yaşlara kadar bende öyleydim
hayır demeyi öğrenmelisiniz biran önce

yazışmaları ekran görüntüsü alıp atın bize de ya da bana özelden bir atın ayol merak ettiim :)

Sizin yaptığınız bu (şey) adını koyamadım,oldukça yanlış.. nefret eden insan bu kadar ilgilenmez.. Çanak tutmayın derim bu çirkınliğe.

Ya acaba senin aklina girsin, hoslan falan diye yapiyor olabilir mi?
Annesi benimle nisanlamak istiyor falan yazinca boyle olabilir mi acaba dedim ama alttaki ekran goruntusunu gorunce cix cix yani. Baksana takip sayisina kadar aklinda tutuyor. Yok 3 kisi takip etmis, yok varmi bir seyler. Bir arkadasin da dedigi gibi engelle, engeli kaldir sonra beni silmis falan de. Ancak oyle kurtulursun.
her gün mesaj atıyor bu şekilde sadece sormak için. 8 ağustos olsada uygun olarak bunu buldum

Çok mu safsin kuzum sen ya da aşırı dürtüsel ? lunapark konun üstüne bunu okuyunca dedim Nerede insanın ağzının tadını kacirabilecek ,başına iş acabilecek lüzumsuz iş var bizim kız orada
Ben bu üyenin gerçek olmadığını düşünüyorum artık.

Enişte baldiz muhabbetinden sonra birde bumu cikti yuh artik
O konu hangisi acaba atsanda onu da okusak
Daha mantikli konustu arkadas

O konu hangisi acaba atsanda onu da okusak

Daha mantikli konustu arkadas

Konu değilde ulkemizde yaygin olan devrisme bi soz vardir daldiz baldan tatlıdır sozunu degistirip baldiza baglayan ve baldiza baska goze bakan sozum ona erkek musvetteleri ve bu isi bi tik ileriye tasiyanlarada cokca sahit olduk maalesef ona binayen yazmistim

kadinin size attığı mesajlar var ise silmeyin sakin.
yarin iş sizin başınıza patlar bana iftira atıyor derse şaşırmam.
ayrica bu işe alet olmaktan vazgeçin artik.

Birde bana ne sorsa beğenirsiniz : Hani ben sana böyle takip ettiriyorum ya sende artık alışkanlık oldumu her akşam profiline bakmak diyor
Pesss! Gerçekten tedavilik. Ağzının payını versenize. Ateş bacayı sarmış kadın kara sevdaya tutulmuş resmen midem bulandı.

Ay yenge fena coşmuş. Hemen kaçın siz arada kalırsınız aracı derler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…