Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

Ayyy kuzummmmmmm vallaha derhal engelle bacım olurda duyulsa senin üstüne atar birde der ki kendi hoslanior bna iftira atıo gel de cik işin içinden

Bence çok sıkıntılı bir tipsin. Lunapark vakasından sonra sende bağımlı kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Mutlaka bir psikiyatr ile görüşmelisin. Karakterin gelişmemiş çünkü. Aşırı safsın ve "Hayır" diyemiyorsun. Bu kafayla başına büyük belalar açarsın.

Ailen sana yasal vasi olmalı hatta. Daha kibar yazamadım. Çok ciddi bir sorunun var.

Bir Aşk-ı Memnu sezdim burada, yarın öbür gün ortaya çıkar siz de yardımcıymış gibi algılanırsınız sanki çanak tutuyor gibi. Bence uzak durun kabak sizin başınıza patlamasın.

Çok saçma o ne öyle Bi kadın kocasını bu kadar takip etmez. Hiç hoş değil bence. Sizde artık ben rahatsız Oluyor deyin.

Bence ona bugüne kadar yaptıklarını da gün gelip kullanmamasi icin, bu kadar fazla takip etmen dogru dgl de ki gün gelince kendini savunabilesin şüphelendiğim gibi onu uyardim ve biraktim demen icin. Birde o kadini engelke, iliskini kes cünkü sonu hic iyiye gitmiyo gibi :/

Komşunun gelini kaynıma göz dikmiş ondan nefret ettigi falan sana hikaye uyduruyor bu ne ilgi bence uzak dur sonu pek hayra alamet değil

[QayUOTE="yalnizlikcaa, post: 64787943, member: 856881"]
valla ağlanacak halime güldüm şu yorumunla ya inanki ben niye hayır diyemiyorum kendimi kesicem ya kadın bana her gün soruyor bende cevaplıyorum bu nasıl işş offfff
[/QUOTEaynen sonra seni sebeb ortaya atabilir

Kaynini takipten çıkar sonra beni takipten o çıkardı dersin. Gidip ona soracak hali yok sende ebediyyen kurtulursun .
Ben bile sinir oldum burdan

Bi
Evet bak akrabamız ama çocuğun annesi demişki benimle nişanlayacakmış bu gelinde bunu bana watsaptan yazıyor. Dedim yuh yani ben o kaynına abi diyorum onun . Neyse o konu kapanndı ama benimde midem bulandı artık
Aklima ne geldi. Kızın kayinvalidesi seninle nisanlamak istiyormus ya sana gelin bunu söylemiş. Sende sanırım abi diyorum deyip konuyu kapatmışsin. Acaba bu kiz kayinvalideyle işbirliği içerisinde kayninı sana takip ettirip senin aklına sokmaya çalışıyor olabilirler mi. Baktıkça baktıkça ona kanın kaynasın falan diye. Birde sana demiş ya "ben baktira baktira sende de bakmak alışkanlık oldu mu sende" falan demiş ya bilemedim aklıma bu geldi

Sizin en baştan böyle bi muhabbeti dinlemeniz, kadindan uzaklasmamaniz bi de ustüne atanamamış CIA ajanlığı yapmanız çok saçma.

3 kuruş kar etcem die ev ustüne ev getiren "aile" ye selamlar...

Bihterle Behlülün yine koca konaklari vardi, 2+1 'de "memnu" işler yapmak da ne bilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…