• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsumuzun köpekleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak bi üye yazmış video çek diye.. oyle yap bence cunku cezasi var

Eşim de diyor ki izin ver yediriyim o adama o zaman kaka yapiyomu yapmıyor mu anlar diyor ama ayıp öyle şey yapılır mı diyorum. Bi bana ayıp zaten diyor.

Köpeğim var ve böyle insanlar yüzünden direkt yaftalandığımı düşünüp üzülüyorum.
Sefasını ben, o sürerken cefasını komşular ve belediye işçileri çekmek zorunda değil.
Videoya çekin, kapısından atın. Bir daha olursa polise göndeririz diye. Yaptığı suç, çevreyi kirletiyor.
Hatta direkt belediyeye de gidebilirsiniz.

Köpeğim var ve böyle insanlar yüzünden direkt yaftalandığımı düşünüp üzülüyorum.
Sefasını ben, o sürerken cefasını komşular ve belediye işçileri çekmek zorunda değil.
Videoya çekin, kapısından atın. Bir daha olursa polise göndeririz diye. Yaptığı suç, çevreyi kirletiyor.
Hatta direkt belediyeye de gidebilirsiniz.

Kopeklerinden ayrılmasını asla istemiyorum. Çok tatlılar çünkü biri çok yaramaz adını öğrendim bile zeytin. Hergün görüyorum ya bende de sempati oluşturdular ama sahibine karşı uyuz oluyorum

Iyi geceler hanımlar

Bizim hemen yan bina da oturan bi komşumuz var iki tane de golden cins köpeği var. Yalnız bu beyefendi her sabah 9 da ve akşam 23 de kopeklerini dolastirmaya çıkıyor. Köpekler bizim bahcemize tuvaletini yapıyorlar. Bahçe dediğim site içerisinde yeşillik alan tam da benim camın altına yapıyorlar. Inanilmaz derece de kokuyor cami açtığım da buram buram koku evime doluyor.

Beyefendiye bir kez söyledim ama çok sert bi tepki aldım. Benim kopegim s.cmaz dedi. Tabi ben o tavır karşısında kötü hissettim.

Az önce de bahçede otururken yine geldiler ve yine aynı yere tuvaletini yaptı iki köpek beyefendi yüzüme de baktı üstelik.

Nasıl bir tutum izlemeliyim ? Kimseyi kırmadan bu işi nasıl çözebilirim.

Bu arada hayvan sevgim var lütfen taslamayin. Ama tuvaletini de camimin altına yapmasalar daha iyi olur sanki.
Az önce bahçede otururken yine aynı yere tuvaletlerini yaptılar,üstelik beyefendi de yüzüme baktı yazmışsınız,keşke hemen yanına gidip ceeee yakaladım sizi deseydiniz:KK48:

Ben olsam ne yapar ne eder videoya çeker,sonrada adama izletirdim.

Az önce bahçede otururken yine aynı yere tuvaletlerini yaptılar,üstelik beyefendi de yüzüme baktı yazmışsınız,keşke hemen yanına gidip ceeee yakaladım sizi deseydiniz:KK48:

Ben olsam ne yapar ne eder videoya çeker,sonrada adama izletirdim.

Videodaki benim köpeğim değil de der o beklerim. Sonuna kadar inkar modunda. Şuan cam açık inanin iğrenç kokuyor. Bir misafir gelse ne pis kadın evi kokuyor der uffff

Adam köpekle birlikte gelince laf sok.

Köpek bilmiyor ama insan daha beter de.

Ters ters bak.

İşin esprisi bir yana cidden köpekle geldiğinde cama çıkıp burası benim kapımın önü ve bu yaptığınız terbiyesizlik de. Kırmadan diye bir sey yok. O seni gayet kırmış.
Densizlik ayrı dert.

Alakasız olacak önceki nickin neydi kaçtır düşünüyorum aklıma gelmedi:olamaz:
Bulamazsam çatlarım :KK53:

Videodaki benim köpeğim değil de der o beklerim. Sonuna kadar inkar modunda. Şuan cam açık inanin iğrenç kokuyor. Bir misafir gelse ne pis kadın evi kokuyor der uffff
Nasıl inkar edecek,köpeklerini gezdirirken başında değilmi bu adam,videoda o da görünecek.Milletin ne dediği düşündüğü önemli değil de tabiiki o dışkının da orada olması normal değil,koku yapar,sivrisinek yapar,hastalık yapar.Yok mu apartmanı çeken bir kamera ?

Son düzenleme:
Adam köpekle birlikte gelince laf sok.

Köpek bilmiyor ama insan daha beter de.

Ters ters bak.

İşin esprisi bir yana cidden köpekle geldiğinde cama çıkıp burası benim kapımın önü ve bu yaptığınız terbiyesizlik de. Kırmadan diye bir sey yok. O seni gayet kırmış.
Densizlik ayrı dert.

Alakasız olacak önceki nickin neydi kaçtır düşünüyorum aklıma gelmedi:olamaz:
Bulamazsam çatlarım :KK53:
ben de onu düşünüyordum şimdi:KK64:

Son düzenleme:
Nasıl inkar edecek,köpeklerini gezdirirken başında değilmi bu adam,video da o da görünecek.Milletin ne dediği düşündüğü önemli değil de tabiiki o dışkının da orada olması normal değil,koku yapar,sivrisinek yapar,hastalık yapar.Yok mu apartmanı çeken bir kamera ?

Ah malesef yok polis lojmanı aslında ona mi gıcık ki adam çözemedim bu işi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X