Komşunun Balkonundaki Köpek

Polisi mi arasaniz acaba
Önce bı apt yöneticisiyle görüşün bence
Vicdansizlik ya :KK43:

3 katli eski bir vina apt yoneticisi yok yani malesef.

Köpeğe çok uzuldum .şimdi hayvanseverler beni yanlış anlayacak ama apt binada hayvan beslenmez.bahçeli evin olur beslersin.sonuçta hayvan bide insan kiyafetleri giydiriyorlar ya sinir oluyorum.evde olması hem insan için hem hayvan için hijyenik değil.bırakın doğanın susleri yerinde kalsin .yine besle ama onu kendi doğasında yada bahce nde .köpek için duyarliliginiza alkışlıyorum.

Evde beslenmesine karsi degilim ama bu sekilde olacaksa beslemesinler daha iyi tabi.

Siz bir şey yapana kadar hayvan telef olacak. İtfaiyeyi arayın madem. Hayvan kusuyor ölüyor falan deyin.
Adresi falan verin de 153 ü falan arayıp bilgi alalım bari.
Ben hasta sokak kedisi için başvurmuştum gelip almışlardı.

Merhaba,
Sırf size cevap verebilmek icin üye oldum çünkü hayvanlarin kötü muamele gormesine dayanamam.
http://bipati.co/genel/dernekler-federasyonlar-ve-kuruluslar/
Bu sitede hayvan koruma derneklerinin telefonu var belki onlari arayabilirsiniz.
Haçiko ilgilenecektir diye düşünüyorum.
Ilginize ayrica teşekkürker.

Durum kismen acikliga kavustu. Sahis evdeymis. Evin elektrikleri kesik. Cocuk iceride cep telefonunun isigi ile dolasiyor. Dun esim gidip konustu.
Kopege mama ve su verdigini de gorduk bir nebze rahatladik.
Gece iceriye almisti kopegi

Durum kismen acikliga kavustu. Sahis evdeymis. Evin elektrikleri kesik. Cocuk iceride cep telefonunun isigi ile dolasiyor. Dun esim gidip konustu.
Kopege mama ve su verdigini de gorduk bir nebze rahatladik.
Gece iceriye almisti kopegi

Gündüz sıcağında balkonda demiştiniz. Siz deyince aldı demekki.
Bu havada gece bir şey olmaz zaten gündüz önemli. Biz bile evden çıkamıyoruz bu sıcakta.
Bence siz yine takip edin. Biraz rahat biri.

Gündüz sıcağında balkonda demiştiniz. Siz deyince aldı demekki.
Bu havada gece bir şey olmaz zaten gündüz önemli. Biz bile evden çıkamıyoruz bu sıcakta.
Bence siz yine takip edin. Biraz rahat biri.

Evet gunduz balkondaydi. Onceki geceler evde miydi bilmiyorum dedigim gibi elektrikleri kesik ama dun gece evdeydi.
Takipteyim ben.

Back
X